Genel

İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi Sergi Açılış Kokteyli

İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi Sergi Açılış Kokteyli için Organizasyon Firmaları arasından biriyle anlaşmak ve hizmet almak isterseniz bu konuda sizlere sunduğumuz seçeneklerle hizmet sağlayabiliriz. Burada genel olarak kültür merkezinin katlarında hizmet sağlıyoruz. Kültür merkezi genel olarak çok güzel ve ortam olacakta SANAT GALERİSİ AÇILIŞI için çok uygun bir mekan olmaktadır. Biz sürekli olarak farklı katlarda hizmet sağlıyoruz ama Sergi Açılışları tema olarak hep aynıdır. Sunduğumuz kokteyl menüleri birkaç seçenekle sizlere sunmaktayız. Önemli olan sizin bütçen izdir ama emin olun ki en uygun sunan ve kalite hizmet sunarak sizlere çözümlere sağlıyoruz.

Sizler sergilerimizle ilgilenirken bizde gelen konuklara ikramlarda bulunarak hoş bir hizmet sağlıyoruz.Ayrıca Açılış Kokteyl Menüsü tamamen size kalmış dilerseniz alkollü yada alkolsüz ikramları isteğiniz üzere sağlayabiliriz.  Sizler için hazırladığımız cam şarap kadehleri ve cam içecek bardaklarının yanında personel tabaklarla sizlere hizmetler sağlıyoruz. İlk olarak gerekli olan kokteyl masalarını kuruyoruz ve deneyimli ekibimizle Catering Hizmeti sağlıyoruz. Burada önemli olan sizlerin istediği gibi bir KOKTEYL ORGANİZASYONU sunmaktır.

Dilediğiniz renklerde masalar bir birinden şık kokteyl sunumları gibi tüm ayrıntıları sizlere sağlamaktayız. Garson ekibimiz sanat galerisinde özellikle ellerinde tepsilerle dolaşarak yiyecek ve içecek servisi yapmaktadır. Ayrıca masa renkleriniz siz kararlaştıra bilirsiniz bizde mavi, beyaz, açık pembe, siyah seçenekleri mevcuttur. Yiyecek menülerinde ise ara sıcaklı ikramlar ve soğuk aperitifler sunulmaktadır. Kaliteye ve görünüme sizler gibi bizde çok önem veriyoruz bu yüzden genel olarak cam ve porselen takımlar kullanmaya özen gösteriyoruz.

Burada amacımız sizlere Catering Organizasyon Firmaları arasında sizlere en uygun bütçelerle kaliteli hizmetler sunmaktır. Ne zaman isterseniz müşteri danışmanımız dan Açılış Kokteyl Fiyatları hakkında bilgileri alabilesiniz. Sizlere gerekli sunumlar yapılarak kaliteli hizmet almanızı ekibimiz sağlayacaktır. Ayrıca şunu belirtmek isteriz çalışan personellerimiz bu işte deneyimli ve güler yüzlü ekiplerden oluşmaktadır.

Bu şekilde olunca olabilecek sorunların önüne geçerek sorunsuz bir Resim Sergisi Açılış Kokteyli hizmeti almanızı sağlıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir