Genel

İstanbul Çekmeköy Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Çekmeköy Doğum Günü Organizasyonu için öyle güzel eğlenceli etkinlikler hazırladık ki herkesin beğenisi kazacağız. Burada sadece eğlence amaçlı ve catering hizmeti üzerine sizlere çalışmalar yapacağız. Bu çalışmaların hepsi bir birinden güzel olarak hazırlandı hepsi sizleri bekliyor. En çok tercih edilenleri ve en başında yer alan Doğum Günü Süsleme Konsepti nasıl olur ve gerekli bilgileri burada sunacağız. İlk olarak kişiye özel konsept özellikle istediğiniz bir yazı ve resim ile hazırlanmaktadır. Bunun için ortalama süre 1 haftadır yanı öncesinden kararlaştırmak gerekmektedir.

En çoksa Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramları olarak sunulmakta gelen tüm konuklara özellikle hediye edilmektedir. Tabi bunlarla bitmiyor mesela Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti olarak bir çok ürün vardır. Bunların en başında genel olarak Şeker Masası Kiralama öncelik olarak sunulmaktadır. Tabi Doğum Günü Tagı Kiralama özellikle sizin istediğiniz kocaman bir AFİŞ ve Balon Süsleme dekorasyonu ile olmaktadır. Ama tercih yaparken de burada zaman çok önemlidir. Bu yüzden ortalama süre olarak sizden 1 hafta öncesinden her şeyi kararlaştırmanızı istiyoruz. Tabi burada tasarımcımızla görüşerek istediğiniz konsepti birlikte oluşturabilesiniz.

Bu genel olarak istediğiniz bir resim yada hoşunuza giden bir yazı hepsi için şık tasarımlar yapabiliriz. ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ İÇİN neler yapılmalı ve nelere dikkat etmemiz gereken tüm adımları sizlerle paylaşıyoruz. İlk olarak partilerin en çok sevilen karakterinden biri Palyaço Kiralama için sizlere biraz anlatalım. Öncelikle kız yada erkek bunun seçini yapabilirsiniz tabii ki, bir yarışmalar ve oyunlarda çocuklar oynamaktadır. En çok beğenilen çuval yarışı, zıp zıp top, halat çekmece, bowling, mantar toplanmaca gibi oyunları Doğum Günü Palyaço sizlere sunmaktadır. Bitti mi tabii ki bitmedi bunların dışında çocuklara yüz boyama eğlencesi ve sosis balon dam hediye dağıtmaca gibi bir çok etkinliği sizlere sunmaktadır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL  ( şişme oyun alanı temini, pamuk şeker arabası kiralama, çocuk masa sandalyesi, balon süsleme, sihirbaz kiralama, maskot kiralama, robot dansçı hepsi dahil.)

En güzel animasyonların başında gelen hokus ve pokus diyerek gösteriye başlayan etkinliği sizlere anlatalım. Herkesin tahmin ettiği gibi bu bir Doğum Günü Sihirbazı neler yapıyor hepsini sizlerle paylaşalım. Bu tarz bir gösteride en çok dikkat çeken doğum günü çocuğunun sahnede olması ve sihirbaz ile birlikte Show yapmasıdır. Yaptığı gösterilerde şapkadan tavşan çıkarma, demir çemberler nasıl çıkar, renk değiştiren küre, kendi kendine yanan ampul gibi gösterilerin hepsini Sihirbaz Kiralama etkinliğimizde bulabilirsiniz  En başarılı etkinlikleri ve catering hizmetini sunan İSTANBUL ÇEKMEKÖY DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde ilk onda olmaktan onur duyuyoruz. Tabi bunlarla sınırlı değil sizlere sunacaklarımız arasında patlamış mısır arabası kiralama, doğum günü balon süsleme, bubble show, baloncuk gösterisi, oyun abisi ve ablası gibi birçok profesyonel etkinlikler sizleri bekliyor. Herkes eğlenmesi içim biz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz bu ister çocuk ister yetişkin olsun en iyi hizmeti sunmayı amaçlarız.

En güzel eğlencelerin yer aldığı YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için gerekli her şeyi sizlere biz sağlıyoruz. Güzel bir parti için neler gerekli ve nelerin olması gerekiyor gibi bir çok aklınıza takılan her şeyi sizlere sağlıyoruz. Burada gelecek konuklar için ilk olarak bistro masa kurulumları ve süsleme seçeneklerinde masaların canlı çiçeklerle süslenmek, gibi bir çok hizmet yer almaktadır. Tabiki servis personelleri ve garsonları unutmamak gerekir. Burada gelecek konukların ise en güzel şekilde misafir edilmesi çok önem taşımaktadır.

Profesyonel Ses Sistemi Kiralama ve DJ performansını da unutmamak gerekir. Dj çaldığı müzikler çok önemlidir konukların çılgınlar gibi eğlenmesi için sizlerin istediği müzikler eşliğinde parti devam etmektedir. Tema olarak Kokteyl Organizasyonu gibi hazırlanması ve istenilen ikramlara göre Catering Hizmeti sağlamak burada çok önemlidir. Konuklar geldiğinde her şeyi hazır eder ve size saygınlık kazandırmak için ekibimizle birlikte çalışmalar yaparak hizmet sağlarız. Eğer sizinde böyle bir planınız varsa zaman kaybetmeden hemen bizi arayın ve hizmetlerimizden faydalanın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir