Genel

İstanbul Beykoz Nişan Organizasyonu

İstanbul Beykoz Nişan Organizasyonu için çok şık konsept ve profesyonel catering hizmeti sağlıyoruz. Kısaca gerekli olan her şey için sizlere profesyonel olarak sağlayabilir istediğiniz gibi bir nişan olmasını sağlayabiliriz. Bizim amacımız para kazanmadan önce tüm müşterilerimiz yaptığımız çalışmalarda beğenisi almaktadır. Hedefimiz ise her etkinlik sonunda mutlu müşteriler kazanarak kendimizi daha da geliştirmektir. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL  ( nişan tagı kiralama, 55 kişilik soğuk ikramlardan oluşan nişan catering menüsü, 2 servis elemanı yada garson, istediğiniz model kişiye özel nişan hediyelikleri 55 adet, ev süslemesi, kokteyl masası 4 adet, beyaz ahşap sandalye kiralama 35 kişilik nişan masası kiralama ve süsleme konsepti her şey dahi.).

Gelecek konuklar için kusursuz bir NİŞAN TÖRENİ yada SÖZ MERASİMİ istiyorsanız buna gerçekleştirmek için gerekli tüm Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanlarına sahibiz.  Günden güne her zaman ekipmanlarımızı geliştirerek sizlere daha çok seçenek sunmaktayız. Burada gelecek konuklar için ilk olarak gerekli olan oturma düzenini sağlamaktır. Bu düzen olması için Sandalye Kiralama modellerimizden istediğiniz renkte temin edebilirsiniz. Tabi bununla bitmeyecek ikinci sırada ise Catering Hizmeti için güzel bir menü seçerek hazırlıkları yapmaya devam edebiliriz. Bu Söz Organizasyonu için hafif atıştırmalık bir menü seçmek gelecek konukların rahat davranmasını sağlayacaktır. Bizde sizin için Nişan Masası Kiralama ve Süsleme seçeneklerine sahip harika paketler mevcuttur.  Biliyoruz konuklarınız geldiğinde her şeyin kusursuz olmasını istiyorsunuz.

Bu zor ama yine de ekibimizle birlikte NİŞAN ORGANİZASYONU için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Burada sadece biz değil sizlere de bazı görevler düşüyor. Mesela her şeyi bize bırakmak ve gelecek konuklarla dop dolu sohbetler yaparak onlarla ilgilenmek konukları çok mutlu edecektir. Bizim hazırladığımız yiyecek ve içecek ikramları isterseniz Nişan Kokteyli tarzında da olabilir. Bu tamamen size bağlı biz her koşulda sizlere farklı hizmetleri sunarak çözümler. Ayrıca Nişan Masası istediğinizde onların kurulumları ve nereye isterseniz oraya kadar taşımasını yapıyoruz.  Diğer yandan ise en güzel anılar olması için sizlere Nişan Arka Fon Kiralama seçeneği de sizlere sunuyoruz.

Bir çok müşterimiz bu Nişan Masası Süsleme Konsepti almasının neden fotoğraf ve video çekimi gibi görüntüler alarak mutlu günler biriktirmektedir.  İsterseniz sizlere harika bir Kokteyl Organizasyonu içinde hazırlıklar yaparız. Bunun en çok kullanım sebebi yer olarak az yer kaplaması ve bütçe olacakta sunumlarda ucuz olmasıdır. Ama şık gösterili bir nişan olmasını kolayca mobil olarak sizlere sağlamaktayız. Profesyonel Catering servisi sunan İSTANBUL BEYKOZ NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında başarılı çalışmamalarımıza devam etmekteyiz. Sizler için ekibimiz sürekli olarak farklı model bir birinden değişik konsepti sizler için hazırlamaktadır Bu hazırlıkları görsel olacakta sizlere sunabilir ve neler istediğinizi öğrenerek paketler oluşturabiliriz.

Bizim profesyonel ekibimiz konuklarınızı en güzel şekilde karşılar ve gerekli olan tüm hizmetleri onlara sağlayarak başarılı bir etkinlik olmasını sağlamaktadır. Başarılı şirketler her zaman profesyonel olarak çalışmalar yaparak ekibinde uzman çalışan personeller bulundurmaktadır. Bu profesyonel çalışan uzman ekipler sayesinde oluşabilecek bir çok sorun olmamaktadır. Eğer sizin de bir Nişan Merasimi için hizmete ihtiyacınız varsa sizin içinde farklı konseptler oluşturarak hizmet sağlayabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir