Genel

İstanbul Eyüp Açılış Organizasyonu

İstanbul Eyüp Açılış Organizasyonu için en etkili ve en başarılı çalışan personellere sahibiz. Amacımız tanıtım yada kokteyl için sizlere sunduğumuz seçeneklerle bütçenizi aşmadan en kaliteli hizmetleri sunmaktır. Öncelikle sizlere planladığınız bir Açılış Kokteyl Organizasyonu için sunumlarla başlayalım. Açılış Kokteyli için en çok tercih edenler Mağaza yada Emlak Ofisi için isteyenler vardır. Burada herkese ayrı seçimler sunan ve menülerle birleştirin ekibimiz sizlere en başarılı hizmetleri sunmak için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır.  Burada Kuyumcu, Satış Ofisi, Eczane olsun hepsi için sizlere bir çok seçenek sunabiliriz.

Burada yapacağımız Açılış Kokteylleri sunacağımız şık servis ekipmanları ile daha güzel gözükmektedir. Burada önemli olan gelecek tüm konukların memnun şekilde ayrılmasıdır. Burada başlangıçta çok önemli mesela Karşılama Mankeni yada Hostesi ile iyi bir başlangıç olabilir. Tabı Trio Müzik Grubu olması da ayrı bir hava katar tüm davetlerde özellikle çok beğenilmektedir. Kısaca tüm ayrıntılar önemli en doğru seçenekleri sizlere Açılış Kokteyl Organizasyon Firmaları sunacaktır. Bizimde sizlere İSTANBUL EYÜP AÇILIŞ KOKTEYLİ için sizlere sunacağımız hizmetler var.

Bunları detaylı öğrenmek için zaman kaybetmeden bizi arayıp müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz. Şimdi sırada Tanıtım üzerine bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl yapılır, dikkat edilmesi gerekenlerin hepsini sizlerle paylaşıyorum. Burada sizlere sunulacak olan farklı seçenekler var. Mesela Kasap, Butik, Kreş, Güzellik Salonu gibi hepsi için  ayrı hizmetler gerekebilir. Ama sonuç olarak hepsi için emek lazım dikkat lazım  ve profesyonel olması lazım hemde tüm ekibin. Burada ilk olarak en başta Açılış Süsleme ile başlayalım tabi mekanın uygun yerlerine Balon Süsleme dekorasyonu çok güzel bir seçimdir. Şimdi sizlere burada örnek olarak paket sunumu yapacağım.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL (paket 1 adet pamuk şeker, 1 adet patlamış mısır arabası kiralama + dağıtım elemanı, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, 2 kişilik dansçı palyaço kiralama, sunucu + ses sistemi temini, uzun tahta bacak her şey dahil.). Burada baskılı balonlar oldukça önem taşıyor palyaçolar tarafından dağıtılır çocuklara hediye edilmektedir. En çok insanları Patlamış Mısır + Pamuk Şeker Arabası ile ücretsiz dağıtım çekmektedir. İlk günde marka olmak istiyorsanız bunları size kesinlikle öneriyoruz. Tabı kalabalık bir caddemiz varsa DJ tarafından sloganlar söylenir ve palyaço ekibi dans eder bu şekil dede çok eğlenceli bir etkinlik olmasını sağlamaktadırlar.

En doğru seçenekleri size anlatacak olan İSTANBUL EYÜP AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI olduğunu unutmayın. Bizler bu işi sürekli olarak yaptığımız için sizlerin doğru tercih yaparak etkili bir açılış olması sağlarız. Sadece düşüncelerinizi bizlerle paylaşın ister küçük ister büyük bütçeli açılışlar olsun sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlarız. Ayrıca gerekli olan tüm malzemeleri sizlere profesyonel ekimizle sağlıyoruz. Sadece sizlere bir telefon uzaklığın-dayız hemen bizi arayın sizin için hazırlıklara başlayalım Cafe ve  Market Açılış Organizasyonu için avantajlı paketler hazırladık. Bunları öğrenmeniz vereceğiniz üçrette sizlere avantaj sağlayarak bütçenizi aşmadan kolayca hizmet almanızı sağlayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir