Genel

İstanbul Kadıköy Doğum Günü Organizasyonu

Eğlencenin en güzelini ve kaliteli hizmeti sunan İSTANBUL KADIKÖY DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında önce olmaktan çok mutluyuz.  En mutlu günlerinizde yanınızda olacak profesyonel ekibimiz sizlere hizmet vermekten için hazırdır. Bu tarz etkinliklerde işi bilmek ve gelecek konukları en iyi şekilde karşılamak çok önemlidir. Bu yüzden sizlere sağlanacak olan her şeyi detaylı olarak sunumlarını yapıyoruz. Tabi Çocuk Doğum Günü Partileri en çok ilgi ve bilgi gerektiren etkinliklerden biridir. Burada sizlerin hizmetinde olacak PALYAÇO KİRALAMA etkinliğinde neler var hepsini burada sizinle paylaşacağım. Öncelikle şunu belirtelim bu çocuk partilerinde uzman ekiplerden oluşan çalışanlarımız en başarılı hizmetleri sizlere sunmaktadır.

Bu anlamda Doğum Günü Palyaçoları öncelikle yüz boyama figürleri ve sosis balon dağıtımı yapmaktadır. Tabi burada yarışmalarda zıp zıp, çuval yarışı, dart, mandal toplamaca, kaç mantar kazandım, deve cüce gibi bir birinden güzde oyunlar oynatmaktadır. Eğer farklı seçenekler isterseniz sizlere patlamış mısır arabası kiralama, bubble show ( baloncuk gösterisi ) çocuk masa sandalye takımı, pamuk şeker arabası kiralama,  şişme oyun parkı temini gibi bir çok seçenek sunabiliriz. Tabi burada en önemli sizlerin bize vereceği bütçedir buda bizim yol göstericimiz olacaktır. Şimdi ise herkesin beğenisini kazanan DOĞUM GÜNÜ SİHİRBAZI yapmış olduğu gösterilerle herkes tarafından tebrik almaktadır.

Tabi sadece gösteri yapmıyor özellikle yanına aldığımı doğum günü çocuğu ile sahnede gösteri yapmaktadır. Bu şekilde olunca da unutulmaz bir doğum günü anısı oluyor sizlinde çocuğunuz sihirbazımızla sihir gösterisi yapabilir. Sihirbaz Kiralama Nasıl gösteri yapıyor diye soracak olursanız şapkadan tavşan çıkarma,  renkli toplar, çember ayırmaca, rakun nereye gitti, kocaman valizinde daha neler var neler hepsi sizin için hazırlanmaktadır. Sizlere sunacağımız bir çok hizmeti İstanbul Kadıköy Doğum Günü Organizasyonu arasında deneyimli ve profesyonel olarak sunmaktayız. Burada önemli olan kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti içinde sizlere başarılı hizmetler vermekteyiz.

Zaten en çok beğenilen etkinliklerimizden biri Doğum Günü Masası Kiralama seçeneklerinden olmaktadır. Bunun yanında tabiî ki Doğum Günü Arka Fon AFİŞ Süsleme de konsept olarak sizlere sunuyoruz. Çocuk Parti Organizasyonu için istediğiniz tarzda bir süsleme isterseniz bunun için sıkılmanıza gerek yok. Tasarımcılarımız tarafından istediğiniz tüm hizmetleri hem sağlar hem de süsleme işleminizi gerçekleştirmektedir. Fakat 1 hafta öncesinden yerinizi ayırtın Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları için bir hafta zamana ihtiyacımız vardır.  Bu yüzden daha öncesinden kararlaştırmak ve tasarımcımızla görüşmeniz gerekiyor.

İstediğiniz en özel tasarımları başarılı bir şekilde sunan ekibimiz sizlere her zaman daha iyi hizmet vermek için çalışmaktadır. Küçükler eğlence yaparda büyükler yapa mazımı tabi yapar bizde sizler için bunu organize ederiz. Burada en çok tercih edilen Yetişkin Doğum Günü Partileri özellikle eğlencenin çok olduğu ve gelen konukların Catering Hizmeti almasından başlamaktadır. Çoğu kişi bunu Evde yada Bahçede yapmakta bezende Villa kiralama yapmaktadır. Bizde gerekli olan sizlere ekip ve ekipmanların hazırlıklarını yapar sonrasında hizmet ederiz. Tema olanakta KOKTEYL ORGANİZASYONU havası verilmekte en şık yiyecek ve içecek sunumları yapılmaktadır.

Hiçbir telaş yapmanıza gerek yok bizler bu işte uzman ve sizlere her zaman destek olmaya hazırız.  Sizler yeter ki bizimle neler olmasını istediğinizi paylaşın geriye kalan her şeyi bize bırakın.  DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL (patlamış mısır arabası kiralama, çocuk masa sandalye takımı, palyaço kiralama, şişme oyun alanı temini,  doğum günü balon süsleme, sihirbaz kiralama, bubble show hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir