Genel

İstanbul Sultanbeyli Açılış Organizasyonu

İstanbul Sultanbeyli Açılış Organizasyonu için sizlere deneyimli etkinlik personellerimiz ve son model ekipmanlarımızla hizmet sağlıyoruz. Amacımız sizlere profesyonel olarak hizmet sağlamaktır. İlk olarak gelen konuklar için yapılan hazırlıklarla başlayalım. Burada en çok önem verdiğimiz AÇILIŞ KOKTEYLİ için neler yapıyoruz bununla ilgili burada yazımda paylaşacağım. Büyük patronların hep gözdesi olan kokteyller her zaman en çok hizmet alınanlar arasındadır. Burada gelecek misafirleri düşünmeden kendi işlerinizle meşgul olmanız çok önemlidir. Bu yüzden sizin için tüm hazırlıklarımızı daha konuklarınız gelmeden günler öncesinden başlıyoruz. Tabi sizin kadar bizde heyecanlıyız bu yüzden gelecek konukların en iyi şekilde karşılanmasını istiyoruz.

Bunu sağlayacak olan Müzik Grubu Kiralama seçeneklerinizde herkese muhteşem bir dinleti hizmeti sağlayabiliriz.  Markanın ilk günde tanıtılması için Karşılama Hostesleri özellikle bilgiler sunmaktadır. Ayrıca konuklarınızı daha mekanın girişinde karşılayarak hoş geldiniz diyerek tanıtımı da gerçekleştirmektedir. Tabi gelecek konuk sayısına göre bistro masaları ve yiyecek içecekleri unutmayalım. En çok tercih edilenler arasında Açılış Catering Hizmetleri ön planda olmaktadır. Konuklar için hazırlatacağımız bir birinden lezzetli ikramlar profesyonel ekibimiz tarafından hazırlanmaktadır.

Deneyimli hizmetler sunan İSTANBUL SULTANBEYLİ AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI arasında yer almaktan onur duyuyoruz. Burada sizlere sağladığımız tüm ikramlar günlük olarak alınmaktadır. Her şey saati saatine ayarlanır ve sizlerin açılışları için taze olarak sunulur. Amacımız gelen konukların karşısında her zaman prestij sağlamaktır. Bunun içinde gelen davetliler için kusursuz hizmetleri sunar ve başarılı sonuçlar alırız. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4250TL  ( 1 kişi karşılama hostesi, 30 metre zincir balon süsleme, 10 adet masa kiralama, ara sıcaklardan oluşan açılış catering menüsü, 3 kişi servis elemanı, 2 kişilik müzik grubu kiralama her şey dahil.).

Tanıtım şart ve tanıtım olması gereken bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl yapılır, nelere dikkat etmek gerekir hepsini sırayla anlatalım. Burada yapılan etkinlikler oldukça önemlidir bunu sağlamak için dış mekandan başlatabiliriz. Dış mekanı Açılış Balon Süsleme uygulaması yapılması gerekebilir burada en doğru yerlere yapılmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunu sizlere sunacak olan şirketler Balon Süsleme uygulaması için gerekli örnekleri sunacaktır. Profesyonel bir DJ Hizmeti + Ses Sistemi Kiralama da ses getirecek bir etkinlik olmasını sağlayacaktır. Mesela bizim istediğimiz sloganları, sözleri, kampanyaların hepsinin duyulmasın sağlamaktadır. Tabi en son çukan şarkılar eşliğinde dans edecek Palyaço Servisi olması gerektiğini unutmayın.

Ayrıca baskılı balonları, el ilanları hepsinin dağıtımı palyaço ekibimiz sizin için gerçekleştirmektedir. Bu hizmetleri uyguladığımız yerler çiğ köfteci, patshop, market, cafe, mağaza gibi İŞ YERİ AÇILIŞLARI için uygundur ve hizmet alabilirsiniz. Tabi sonrasında ise farklı olarak robot dansçı, uzun tahta bacak, maskot kiralama gibi hizmetlerinde sizlere sağlıyoruz. Bu tarz etkinlikler sunan İSTANBUL SULTANBEYLİ AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere profesyonel ekip ve ekipmanlar sağlamaktayız. Sizler sadece istediğiniz tanıtımı bize söylemeniz yeterli gerisini bu konuda uzmanlaşmış ekibimiz sizlere sunum yaparak hizmet sağlayacaktır. En çok tercih edilen AÇILIŞ İKRAMLARI olan Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama seçeneklerinizde yer almaktadır.

Burada sizlere en uygun bütçelerle sunacağımız bu ikramlar herkes tarafından çok beğenilmektedir. Ayrıca iş yeriniz önünde ub uzun kuyruklar olmasını isterseniz bu hizmetler tam size göredir. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( pamuk şeker arabası kiralama, 1000 adet baskılı balon, 2 kişilik maskot kiralama, dj hizmeti, müzik sistemi kiralama, 50 metre zincir balon, 4 adet masa kiralama her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir