Genel

İstanbul Akatlar Organizasyon Firmaları

İstanbul Akatlar Organizasyon Firmaları içinde sizlere deneyimli kadromuz ve profesyonel ekipmanlarımızla hizmetler sağlıyoruz.. Sizin yapılacak olan etkinlikleriniz için elimizden gelenin fazlasını yaparak hizmet sağlıyoruz. En güzel Düğün Organizasyonu için sizlere özel tasarımlı ürünlerimizle bekliyoruz. Emin olun ki bu Konseptli Düğün Süsleme ve Kiralama ekipmanları o kadar güzel ki biz beğenileceğe eminiz. Biliyoruz ki DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI için her bir ayrın bizler için çok önemli. Burada yapılması gereken öncelikle renklerin uyumu ve süsleme dekorlarının nereye koyulacağı çok önemlidir. Biz bunu yapıyoruz ayrıntılarda gizli olan güzel görünümleri sizin adınıza inceliyor ve uyum sağlamalarını yapıyoruz. Özel tasarımlı Düğün Arka Fon ( Perde ) Gelin Yolu Çiçek Süsleme – Nikah Kürsüsü Kiralama ve Süsleme buradaki konseptiniz oldukça güzeldir.

Sizde kendi paj düğünü, tekne düğünleri, kır düğün organizasyonu gibi bizden hizmet alabilesiniz. her yer için sağlıyoruz. Sade ve şık görünümlü İstanbul Akatlar Düğün Kokteyl Organizasyonu için sizlere birçok örnek hazırladık. Hem inceleyip hemde beğendiğiniz ürünleri bizden kolayca kiralayabilirsiniz. Düğün için bir birinden güzel Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modelleri ile hizmet sunmaya hazırız. Düğün Kokteyl İkramları içinse hafif atıştırmalıklar ve ara sıcaklı menüler sizleri bekliyor. Mutlaka resim galerisindeki bölüme bir göz atın orada detaylı olarak resimler de mevcuttur. Sırada Evde, Yazlık da Bahçe de,  Cafe de, Villa da, Tekne de, Havuz başı, İstanbul Akatlar Nişan Organizasyon Firmaları içinde sizlere hizmet vermeye hazırız.  Öncelik olarak en güzel Nişan Töreni ve Söz Merasimi için sizlere İkram Hizmeti sunuyoruz. Genel olarak talep ettiğiniz yere Nişan Organizasyonu için mobil olarak kurulum yapıyoruz.

İstediğiniz Nişan Süsleme Malzemeleri Kiralama için sizlere her zaman destek olmaya hazırız. Özel tasarımlı Nişan Arka Fon, Nişan Masası Süsleme ve İkramları olmak üzere sizlere hazır olarak sunduğumuz Nişan Organizasyon Fiyatları ve Paketleri olduğundan kolaylıkla tercih yapmanızı sağlıyoruz. Sevdiğiniz renkleri ve istediğiniz Nişan Süsleme Konsepti seçerken sizlere yardımcı olmaktan çok mutluyuz.  Sadece gelecek olan misafirler için Nişan Töreni İkramları ve Catering Hizmetleri için bizden fiyat alabilirsiniz. İstanbul Akatlar Nikah Töreni Organizasyonu için dilerseniz sizlere yardımcı olabiliriz. En güzel ve sadeliğin buluştuğu Nikah Kokteyli için sizlere Kokteyl Organizasyonu sağlayabiliriz. Özellikle Nikah Kokteyl İkramları için sizlere çok özel paketler hazırladık mutlaka incelemenizi öneriyorum.

En etkili İstanbul Akatlar Alışveriş Merkezi, Satış Ofisi, Pastane, Eczane, Butik Güzellik Salonu, Restoran, Kuaför, Şirket Bayi, Otomobil Galerisi, Cafe, Market, Mobilya Mağazası Açılış Organizasyonu için sizlere profesyonel hizmetler sunuyoruz. Öncelikle etkili bir İşyeri Açılışı için dış kısımlar yanı mekanın dış kısmı Balon Süsleme ile sarılması gerekmektedir. Bu her zaman için dikkat çekmiş ve llk günde müşteri potansiyeli için yardımcı olmuştur. Tabi sonrasında Palyaço Kirama yanı dans eden palyaçolar da olursa çok güzel olacaktır. Tabi burada broşür ve baskılı balon dağıtımı yapan Açılış Hostesleri bütçemiz varsa onları da ekleyebiliriz. Açılışın hareketli geçmesi için bir dj elinde mikrofonla sunumlar yaparak ilk günde ne gibi avantajlar var onların duyurusu yapmaktadır.

Müzik yayını varken de palyaçolar dans ederek dikkat çekmeyi başarırlar. Burada herkes verilen görevleri yerine getirirse çok başarılı bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU olacaktır. Seçenek olarak Maskot Kiralama, Fly Tüp, Şişme Palyaço, Karşılama Hostesi mevcuttur.  Özellikle gelecek olan davetliler için bir şey düşünüyorsanız sizlere Açılış Kokteyli için öneriler sunabiliriz. Burada tamamen baımsız olarak-gelecek konuklar için çok şık Kokteyl Organizasyon hizneti sağlayabiliriz. Hemde Açılış Kokteyl Fiyatları en avantajlı paketlerle sağlıyoruz. Hiç zaman kaybetmeden muşteri temsilcimizle görüşerek sizler için hazırladığımız kampanya bilgilerini öğrenmelisiniz. Siz nasıl önem veriyorsanız konuklarınıza bizde aynı şekilde değer veriyoruz ve sizleri temsil etttğimizi biliyoruz. Resim Sergisi, Sanat Galerisi ve Sergi Açılışları için sizlere Kokteyl Organizasyonu sunmaktan çok mutluyuz.

Açılış OrganizasyonuEn çok onlar hak ediyor eğlenmeyi ve oyunlarla çok mutlular sizlere İstanbul Akatlar Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için sunduğumuz seçenekleri hemen anlatıyorum. Öncelikle Çocuk Parti Organizasyonu çok oyunların olduğu arkadaşları ile eğlendiği bir etkinlik olduğunu unutmayalım.  Burada ilk yapılması gereken çocuğunuzun sevdiği Doğum Günü Konsepti ile başlanmalıdır. Diğer yandan Palyaço Kiralama ile çocukların en sevdiği oyunlar ve yarışmalar yapılmalıdır. Artık bir çok partide Doğum Günü Palyaçoları, Sihirbaz Kiralama, Bubble Show bunları özellikle görmek mümkün. Ama biraz daha yarışmaların olduğu etkinlik olan survivor yarışması özellikle çok talep görmektedir. 7 ayrı parkurda herkes birinci olmaya çalışır ekipler halinde olan bu yarışmada herkes çok eğlenecektir.

Tabi birde Doğum Günü Konsepti Süsleme var o tamaen kişiye özeldir. Burada yapılması gereken 1 hafta önceden rezervasyon yapılmalıdır. Seçenek olarak doğum günü masası ikramları, doğum günü hediyelikleri, doğum günü arka fon afiş kiralama gibi hizmetlerimizden oluştmaktadır. Bunların hepsi için bizlere aramanız yeterli olacaktır sizlere gerekli sunumları yaparak kolayca karar vermenizi sağlayacağız.  Dilerseniz şişme oyun parkı kiralama, şeker masası ikramları, pamuk şeker arabası kiralama, 1 yaş partisi, çocuk masa sandalye kiralama, baby showeri patlamış mısır makinesi kiralama, balon süslemesi gibi bir çok hizmetide sizlere sağlıyoruz. Sırada büyüklerinde eğlendiği İstanbul Akatlar Yetişkin Doğum Günü Partileri için neler yapıyoruz örnekleri, tavsiyeleri ile birlikte sizlere sundum. Özellikle Yetişkin Partileri için Catering Hizmetleri yanı Kokteyl Organizasyonu sunuyoruz.

Bu partide gerekli olan bistro masa kurulum, müzik sistemi ekipmanı, servis hostesleri, garson temini, dj kiralama, ışık sistemleri gibi gerekli olan her şeyi ekibimizle birlikte sizlere sağlıyoruz. En güzel gününüzde sizlerin yanında olup çalışmaktan çok mutlu olacağız. Biz her zaman için yapılacak etkinliklerde öncelikle sorunsuz ve başarılı olması için elimizden gelenin fazlası yapmaktayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir