Genel

İstanbul Eyüp Organizasyon Şirketleri

İstanbul Eyüp Organizasyon Şirketleri içinde sizlere sunduğumuz profesyonel ekip ve ekipmanlarla hizmet sağlıyoruz. İlk olarak bizimle etkinlik için düşüncelerinizi bildirin ve sonrasında sizlere profesyonel olarak sunacağımız hizmetlerden faydalanın. Yetişkin Doğum Günü Partileri için sunduğumuz Catering Organizasyon Hizmetleri neler hepsini burada sizlere sunacağım. Burada öncelikle harika bir parti olması için özellikle müziklerin doğru seçilmesi ve garson ekibinin iyi çalışması gerekmektedir. Size sunduğumuz DJ Hizmeti + Müzik ve Işık Sistemi Kiralama seçenekleri ile profesyonel çalışa ekibi sağlıyoruz. Tabı burada dışarıdan bakıldığı zaman KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi tema oluşturarak hizmet sağlanmaktadır.

Tabı davetlilerinizin hizmetinde olacak karşılama hostesleri, dansçı, garson ekibi gibi her şeyi sizlere sağlamaktayız. Bizim için önemli olan bu partide sizlerin ne istediğini bilmek ve sizlere gerekli sunumları sunmaktır. Tabi istediğiniz Ev, Yazlık, Villa, Bahçe olsun sizler için orayı saatler için de mobil olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz.  Minik dostlarımızın çok eğlenmek istediğini biliyoruz bu yüzden Çocuk Parti Organizasyonu için bir çok seçenekle hizmetler hazırladık. Burada özellikle Bubble Show ve Sihirbaz Kiralama en çok tercih edilen etkinliklerimiz dendir  Burada Bubble Show (Baloncuk Gösterisi ) çocuklar tarafından en çok sevilen gösterilerden biridir. Çocuklar balonların içinde dans eder ve kendilerde gösteriye katılır bu yüzden çok sevilmektedir.

Doğum Günü Sihirbazı yaklaşık 50 dakikalık bir gösteri sunar bu gösteriye özellikle doğum günü çocuğu ile ya parkı unutulmaz bir gün olması sağlamaktadır. Tabi bunların yanında Şişme Oyun Parkı Kiralama, Robot Dansçı, Maskot Temini gibi bir çok hizmetinde sizlere sunuyoruz. Sizlere sunacağımız bir çok hizmet mevcut eğer İSTANBUL EYÜP DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında bizi tercih ederseniz sizlere bunların gerekli sunumlarını yapabiliriz. En sade ama en güzel renkli partilerin gözdesi Konseptli Doğum Günü Süsleme için neler yapıyoruz hepsini sizinle paylaşıyorum. Çoğu zaman kişiye özel Doğum Günü Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme gibi hizmetleri yaklaşık 1 hafta öncesinden bizi bildirmeniz gerekmektedir. Bunun sebebi ise özel tasarımlı bir Afiş, Hediyelikler, İkramlıklar gibi her şeyin ayrıntılı ve kişiye özel konsepte yapıldığın dandır.

Tasarımcılarımız sizlerin istediği konsepti özellikle profesyonel olarak hazırlamakta bunun içinse ortalama 1 hafta zamana ihtiyacı vardır. Şimdi özellikle amacın kaynaşmak ve tanışmanın olduğu EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için sizlere neler yapacağımız hakkında bilgileri sunalım. Burada kalabalık konuklar olduğu zaman .çoğu insanlar panik yapmaktadır. Aslında burada merak edecek bir şey yok. Tek yapmanız gereken profesyonel ellere bırakıp sadece keyfınıze bakmaktır. Tabi doğru İSTANBUL EYÜP NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde tercih yaparsanız olur. İlk olarak yapılması gereken Evde Nişan Töreni için İkramlıklar ve Catering Hizmeti için seçim yapmakla başlayalım.

Burada Söz Merasimi orsada fark olmuyor çünkü tüm hizmetler bir birine yakın olarak sunulmaktadır. Eğer sizlere sunacağımız Söz Organizasyon Fiyatları ve Paketleri seçim yaparsanız ayrıntılar bile artık biz düşünüyoruz. En güzel Nişan Masası Süsleme, Sandalye Kiralama, İkramlıkları, Hediyelikleri, Nişan Tagı Kiralama gibi tüm etkinlikleri kapsayan farklı seçeneklerde tekliflerimiz var şimdi sizlere burada örnekleri ile birlikte sunuyorum.  NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL  ( 1 adet nişan masası kiralama + süsleme, 65 kişilik kokteyl menüsü, 4 bistro masa kurulumu, 2 servis hostesi, 65 kişilik hediyelikler, nişan tagı süsleme, konseptli ev süsleme,  her şey dahil. ). Her zaman için bunu bilmeliyiz işini profesyonelce yapan herkes güveni hak eder. Ve onlarla çalışmak her iste olduğu gibi bize kolaylıklar sağlamaktadır.

Sizlere destek vermek için evlilik akdi gerçekleşirken bir çok istediğiniz hizmetleri sunabiliriz. NİKAH ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında yapılacak olan tören için catering hizmetleri istiyorsanız uzman ekibimiz hemen hazırdır. Belediye Nikah Salonu evlilik akdi bittikten sonra Kokteyl Organizasyonu istediğinizde size yardımcı olmaz. Burada dışarıdan almanız gereken bu hizmeti sizlere profesyonel olarak sağlayabiliriz. Takı töreni sırasında çok uzun kuyruklar oluşabiliyor bu esnada konukların sıkılmaması için Nikah Kokteyl İkramları sunulması ve herkesin yiyecek, içeceklerden alması gerekmektedir.

Bizi her zaman Kokteyl Organizasyon Şirketleri arasında arayabilir ve Fiyatları öğrenebilirsiniz. Şimdi sizlerle farklı bir etkinlik yanı Açılış Organizasyonu için neler yapmak gerekir ve örnekleri ile birlikte burada paylaşıyorum. Burada kendinizi duyurmak için alacağınız hizmetleri dikkatli seçmelisiniz. İyi sonuçlar istiyorsanız biraz reklam için bütçeyi yüksek tutmanız daha iyi olacaktır. Tabı burada Mağaza için ayrı Market için farklı seçenekler mevcuttur. Bu konuda size en iyi paylaşımları yapacak olan yine İSTANBUL EYÜP AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ olmaktadır. En doğru bilgileri gerçekten  bu işe yıllarını vermiş doğru kişilerden almak gerekiyor. Herkes her şeyi bildiğini söylüyor ama doğru olan sadece işi ustasından öğrenmektir.

Tabı her yerde Açılış Organizasyon Fiyatları bir birinden farklı üstelik Kuyumcu, Eczane gibi farklı yerler içinde ayrı paketler sunulmaktadır. Bizim için Cafe, Otomobil Galerisi, Satış Ofisi olsun hepsi için sunacağımız bir birinden güzel paketler var. Ye terki siz İş yeri Açılışları için bizleri arayın Bu ister Güzellik Salonu ister Emlak Ofisi olsun amacımız sizlere en başarılı etkinlikleri sunmaktır. İlk olarak düşüncemiz Açılış Süsleme olmalıdır eğer çok güzel ve uygun yerlere Balon Süsleme yapılırsa oldukça faydalı olacaktır. Mesela cadde yada sokaktan geçen insanlar ve arabalar burada dikkat çekeceği için oldukça iyi bir etkinlik olmaktadır. Daha sunacağımız sizlere dolu seçenek var ama bunu daha detaylı olarak öğrenmek için müşteri danışmanımızla görüşmeniz yeterli olacaktır. Herkesin hayalleri süsleyen gerçekten çok güzel bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU nasıl olur, nelere dikkat etmek gerekir buradaki tavsiyelerimizi mutlaka dinleyin.

Öncelikle burada en önemli etken mekanın nasıl olduğu ve mekanda neler bulunduğuna bakmakla başlar. DÜĞÜN için MASA SANDALYE KİRALAMA + SÜSLEME modellerde çok önemli bazı mekanlar sizlere sadece boş bir alan yada bahçe sunar. Bu yüzden mekanla görüşürken gerekirse bir liste ile gerekli olan Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerini ona göre yaparsınız. Tabı mekanda bulunacak olan Düğün Malzemeleri de çok önemli mesela neler olacak bunu mutlaka çalışacağınız İSTANBUL EYÜP DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile anlaşma yapmadan önce görüşmeniz gerekmektedir.

Tabi biz size burada bir çok bilgi veriyoruz ama müşteri danışmanı ile görüşmek daha sağlıklı olacaktır. Bizim size sunacağımız Gelin Yolu Kiralama, Düğün Arka Fon Süsleme gibi seçeneklerdir bunları mutlaka almanızı tavsiye ederiz. Bunlar sayesinde mükemmel bir görüntüye sahip olacağız. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 100 adet tiffany sandalye kiralama, 10 adet yuvarlak masa, 1 adet gelin yolu süsleme, 1 adet düğün tagı kiralama,  10 adet bistro masa, beyaz halı her şey dahildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir