Genel

İstanbul Kavacık Organizasyon Firmaları

İstanbul Kavacık Organizasyon Firmaları içinde en deneyimli kadroya ve son model ekipmanlara sahip bir şirketiz.  Sizlere sunacağımız etkinlikleri profesyonel olarak olarak ekibimiz hazırlıklarını yaparak sağlamaktadır.  Şimdi çoğu İstanbul semtlerinde olan belediye nikah salonlarında yapılan etkinlikler için neler yapılıyor. Nikah Organizasyon Firmaları arasında biz bir çok belediye salonlarında yiyecek ve içecek hizmeti sağlıyoruz. Burada amaç diğer etkinliklerden farklıdır zaman sınırlaması kısıtlığı olduğu için dikkatlı davranmak gerekmektedir. Mesela nikah sonrasında hemen takı törenine geçilir ve burada herkesin Nikah Kokteyl Organizasyonu sırasında tüm konukların ikramlardan faydalanması sağlanmaktadır. Sizlere sunacağımız Nikah Kokteyli için çok güzel sunumlardan oluşan paketler hazırladık.

Hepimiz biliyoruz tanıtım çok önemli bu yüzden özellikle bir çok marka ve iş yeri AÇILIŞ ORGANİZASYONU için hazırlıklar yapar ve kutlama gibi geçer. Aslında burada sadece hazırlıkları değil çalışacak elemanlar da çok önemlidir. İlk olarak yapılması gerekense iyi bir araştırma yapıp yaklaşık 10 gün öncesinden gerekli olan İSTANBUL KAVACIK ORGANİZASYON  ŞİRKETLERİ ile görüşme yaparak bilgi almaktır. Burada sizlere öneri olarak bizde bilgi verebiliriz ilk olarak Açılış Süsleme için güzel renklerden yada logomuzdan bir Balon Süsleme uygulaması yapılırsa mekanın açıldığını belli eder. Burada kapı girişine kuracağımız Müzik Sistemi ve DJ Kiralama ile çok güzel anonslar yapılır ve herkese mekanın açıldığı söylenir. Burada dans eden palyaço ve kostümlü animatörler ayrı bir hava katarak gümbür gümbür bur İş yeri Açılışı olması sağlanır.

Tabi Nostalji Sokak Satıcıları unutulmaması gerekir Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası ile dağıtım yapılması oldukça önerilir.  Sunacağımız Eczane, Kasap, Kuyumcu, Mağaza, Market gibi yerlerin AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI için uygun paketler sunuyoruz. Artık bir çok markanın büyük gün olarak belirlediği ilk güne Açılış Kokteyl Organizasyonu düzenliyor. Sadece tanınmış markalar değil gelecek konukların karşılanması  ve yiyecek içecek sağlanması içinde talepler geliyor. Buradaki amaç diğer açılışlara göre çok farklıdır hayırlı olsun demeye gelen herkese ikram hizmeti sunulmaktadır. Burada Açılış Kokteyli için masaların kurulması ve servis ekipmanlarının daha öncesince hazır olması gerekmektedir. Zaman bizim için çok değerli bu yüzden her şeyin zamanında ve yerinde olması için çalışıyoruz.

Sırada İSTANBUL KAVACIK EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizim sunduğumuz hizmetleri ayrıntılı olarak sizlerle paylaşıyorum. Burada genel olarak kendi evimizde yada bahçemizde konukları karşılamak ve onlarla kaynaşmak istiyoruz. Buraya kadar her şey güzel konukların sayısı 10 ise hiç sorun yok ama 60 olursa iste o zaman sorunlar başlıyor. Konuklar nereye oturacak Evde Nişan Töreni İkramları nasıl olacak gibi bir çok sorun arka arka sıralanmaya başlıyor. Bu ister Söz Merasimi ister Nişan İkramları için olsun sonuş olarak hepsinde aynı sorunlarla karşılaşıyoruz.

Peki bunlarla karşılaşmamak için ne yapmak gerekiyor diyorsanız İstanbul Kavacık Söz Organizasyon Firmaları arasından profesyonel bir yere çalışmak bir çok sorunun önüne geçecektir. Hem siz neden ayrıntılarla uğraşıyorsunuzdur biz sizler için Sandalye Kiralama, Söz İkramları, Söz Masası Süsleme gibi her şeyi sizler için profesyonel olarak sağlayabiliriz.Siz sadece misafirlerinizle ilgilenin geriye kalan tüm detayları bizlere bırakın hemde sizler en uygun NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI sunuyoruz. Şimdi sırada en güzel eğlencelerin yer aldığı Yetişkin Doğum Günü Organizasyonu için sunduğumuz bir çok hizmeti sizlere anlatıyorum. Burada gelecek konuklarında eğlenmesi çok önemli bazen müşterilerimizin konukları geldiği zaman içeceklerinde yanında getiriyoruzdur ve servislerini biz yapıyoruz. Sizde böyle bir seçenek düşünebilirsiniz mesela alkolleri siz alırsınız dağıtım ve sunumları kendi ekibimiz sağlar. Bu tarz etkinliklerde kimse oturmaz harika parçaları dj çalar bizde profesyonel müzik ve ışık sistemi kurarak destek oluruz.

Gelen konukları aynı bir KOKTEYL ORGANİZASYONU edasında karşılarız. Dilerseniz konuklarınızı bizim Karşılama Hostesleri ekibimiz var onlarda hoş geldiniz diyerek masalarına götürür ve kimse girişte beklemez. Çocuk Doğum Günü Partileri ise daha farklı bol eğlence bol yarışma şeklinde kahkahalarla geçer. Burada özellikle Bay yada Bayan Palyaço Kiralama ve Sihirbaz Hizmeti ile genel olarak olmaktadır. Tabi burada sihirbaz gösterisi ortalama 40 dakika sürmektedir. Sihir numaralarına özellikle çocukları katarak onlarda sihir yapması için imkanlar sağlar. Bu şekilde olunca çocuklar partide daha çok eğlenir ve uyum sağlarlar.

Palyaço muz ise çocuklara oyunlar, yarışmalar minik hediyeler vererek onları mutlu eder son olarakta yüz boyama ve balon dağıtımı ile partiyi sonlandırır.. Sırada en güzel DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU olması için neler gerekiyor hepsini paylaşıyorum. Özel tasarımcılarımızın geliştirdiği DÜĞÜN SÜSLEME KONSEPTİ gerçekten çok güzel bir görünüme sahip. Ayrıca DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sadece birkaç tane şirkette var herkesin elinde olan bir Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları değildir. Bu yüzden seçim yapıp rezervasyon yaptırdığınızda o gün sizin için ayrılır ve beklemeye alınır düğün günü geldiğinde ise kendi depomuzdan kendi araçlarımızla gelir ve kurulumu kendi ekibimiz tarafından sağlanır düğün bitimi yine kendi ekibimiz tarafından toplanır. Böylece siz bunlarla kafa yormak yerine düğününüzde gelecek konuklarla daha rahat ilgilenirsiniz.  Farklı renklerden oluşan Düğün Kokteyl masalarımızda istediğiniz renklerde kiralayabiliyorsunuz.

Ayrıca İSTANBUL KAVACIK MASA SANDALYE KİRALAMA modellerini istediğiniz renkte SÜSLEME HİZMETİ alabilirsiniz. Biz seçeneklerle dolu olmak için çok çalıştık bu yüzden farklı farklı Düğün Arka Fon ve Gelin Yolu Süsleme modellerine sahibiz. Tabi Nikah Masası ve Kürsü Süsleme Kiralama gibi daha bir çok seçeneklerden oluşan ekipmanlarımız mevcut. Şimdi sizlere sunacağımız düğün ekipmanları için DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL paket içeriği ( 1 adet düğün arka fon kiralama, beyaz halı, büyük vazolar içinde gelin yolu süsleme, nikah masası takımı ve çiçek süsleme nakliye dahil bütçe sunulmuştur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir