Genel

Düğün Kokteyl Organizasyonu

Düğün Organizasyonu Mutlu çiftler artık çok kararsız kalıyor son zamanlarda nikah tan sonra kokteyl düzenleme ve kır düğün organizasyonu, gibi seçenekler karşısında çok duşunceliler. Gerçekleşmesini istediğiniz Düğün Organizasyonları ve Nikah Kokteylleri için sizlere fikirler sunacağız. Önce düğün organizasyonu için örnekleri sizlere hemen sunalım. Kış mevsimlerinde kapalı mekanlarda yapılması gereken düğünler hava durumundan süsleme ve mekan konusunda biraz zorluk çıkarabilir. Ama yaz düğünü hayal ediyorsanız sizlere birçok fikir sunabiliriz. Yaz için düğün tarihi aldıysanız ilk olarak açık bir mekanda kır düğünü, tekne düğünleri için yapmadan önce düşünmenizi öneririz. Kumsalda bir Plaj düğünü düşünüyorsanız zeminin düz olması gerekir yoksa topuklu ayakkabı giyen bayan konuklarınız ve siz sorun yaşayabilirsiniz. Fakat deniz manzaralı düğünler bir çok mekanda biraz düğün fiyatları bütçenizi zorlayabilir. Önemli olan aslında güzel bir mekan bulup boşta olsa onu bir, düğün organizasyon firmaları ile görüşerek destek almaktır. Tabi İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında bir çok firma mevcut ama elinde yeterli ekip ve ekipman mevcut mu? Bunları anlaşma yaparken iyice görüşmek gerekir . Bütçenizi aşmadan kolayca düğün hizmeti, almak bize göre kokteyl ile gerçekleşir. Nakliye ve taşıması kolay olduğu için tabı ki oturma düzenli düğünlerin kişi sayısına göre malzeme getirmek gerekir bu yüzden, kokteyl düğün öneririz. İkramlar içinse yaz düğünlerinde mutlaka hemen bozulmayacak bir düğün menüsü için catering hizmeti almanızı öneririz. Kişi sayısına göre garson ve servis ekipmanları, masaları da unutmamak gerekir. Şimdi de Biraz size Nikah Salonu Kokteyli için örnekler verelim.

Belediye & Evlendirme Dairesi için nikah sonrası kokteyl düşünüyorsanız. Bir çok belediyelerin özel salonları dekore edilmiş şekilde sizlere ortalama 2 saat verilmektedir. Takı töreni takılırken gelen akrabalar ve konuklara aperatif yiyecekler ikram edilmektedir. Özellikle anlaşma yapacağınız, catering organizasyon firması ile süslemeler konuşunda örnekleri görerek seçim yapmalısınız. Örnek olarak aslında bir çok seçenek mevcut mesela gümüş şamdanlar, canlı ve cansız çiçekler, renkli taşlar gibi hayal ettiğiniz renklerde süslemeler yaptırabilirsiniz. İstanbul ve çevresinde Düğün Catering Firmaları ile anlaşma yaparken bizden de teklif almanızı önemle hatırlatırız.

Düğün Kokteyl Organizasyonları Türkiye genelinde artık evlenmek isteyen çiftlere cazip gelen Kokteyl Düğün organizasyonlarıdır. Sadece düğün değil nişan, kına, nikâh gibi birçok organizasyonda tercih ediliyor. Çok cazip gelmesinin öncelikle sebebi yemekli düğünlere göre düğün kokteyli daha uygun fiyatları olmasıdır. Her zaman kokteyli düğün organizasyonları ucuz olacak diye bir şey yok catering menüleri geniş ise fiyatlar yemekli düğünlere göre daha yüksek olabilir. Biraz anlatalım ve fikirleri size sunalım kokteyli düğün, catering kokteyl, nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli, nasıl olur, hazırlıkları gibi paylaşımda bulunacağız. En güzel düğün organizasyonları öncelikle çiftlerin hayal dünyasına bağlıdır. Yıllarca beklediği o güzel günde mutlaka düğün mekanı olarak seçtiği yerin sevdiği renklerde olmasını ister. Düğün organizasyon fiyatları, da önemli bunun için iyi bir araştırma yapmak gerekir seçtiğimiz tekne, kır alanı, düğün salonu, plaj düğünü fiyatları en etkili ise yemek menüleridir. Seçtiğiniz menülerde iyi bir tercih yaparsanız ekonomik bir fiyata hem güzel bir düğün hem de bütçenizi zorlamamış olursunuz. Tekne düğünü nasıl yapılır diye düşünüyorsanız saatlik ve günlük olarak kiralama yapabilir ayrıca organizasyon şirketleri sizlere istediğiniz süslemeleri de gerçekleştirebilir. Geleneksel salon düğünleri tercih etmeyen çiftler daha samimi ve ferah olan kır düğünü düşünüyor. Bunu en büyük sebebi doğayla iç içe çiçekler ve yeşil çimenlerin arasında olmasıdır. İstanbul genelinde geniş bir bahçeye sahip işletmeler kır düğün organizasyonları için kiralama yaparak birçok çifte çözüm sunuyor.

Tabi acele karar vermemekte fayda var düğün örnekleri ve süsleme çeşitleri gibi bir çok bilgiyi almanız gerekir. Kır düğünü organizasyon şirketleri sizlere sunacağı catering kokteyl menülerini sizlere fiyatları sunabilir. Öncelikle bir bütçe belirleyin hizmet alacağınız firma ile bir toplantı yapın süsleme renklerini belirleyin. Eğer seçim yapamıyorsanız düğün örnekleri için firmadan bir katalog isteyin bakarak da seçim yapmanız kolaylaşır. Ayrıca kokteyl düğün organizasyonları, neler ikram edilir, catering fiyatları gibi birçok soruyu listeleyin ve görüştünüz düğün firmasını sorun. Gitmeden önce dilerseniz internette düğün ile alakalı bir çok örnek görsel olarak var onları da inceleyebilirsiniz. Bizimde düğün kokteyl paketlerimiz var dilerseniz ikram menülerimizi hakkında bizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir