Genel

İstanbul Açılış Organizasyon Firmaları

İlk olarak İşyeri Açılışı için küçük bütçeli bir Açılış Organizasyonu planı yapalım ve etkinliklerde neler olabilir onu konuşalım. İlk Paket 1000TL olsun ve bur da nasıl hizmetler verebiliriz. Onu yazalım ilk olarak kapı girişine tak Mağaza Balon Süsleme ve iki adette palyaço ekleyelim. Palyaçolarımız broşür ve baskılı balon dağıtımı yaparak market açılışı için müşterileri broşür vererek onları işyerine yönlendirsin. Anoncu Animasyon ekibimiz kurulu müzik sistemi ile kampanyaları halka duyursun böylece müşteri yoğunluğu başlasın.  Açılış Organizasyon Fiyatları farklı paketlere göre farklılık gösterir sadece bur da sizlere bilgi amaçlı bir paket oluşturduk. Daha detaylı ve Mağaza Açılışı – Balon Süslemesi için hizmet almak isterseniz bizi arayabilirsiniz. Osmanlı Satıcılarımız işyeri önünde patlamış mısır ve pamuk şeker arabası ile gelen müşterilere ücretsiz olarak dağıtım yaparak müşteri çekmenimizi sağlar.

Bazen mağaza açılışları için palyaço ekibimiz yüz boyama ve baskılı balon dağıtımı gerçekleştirmektedir. İşyeri Açılış Organizasyonu için size bazı fikirler verebiliriz mesela nasıl yapılır gibi paket olacakta sunabiliriz. Şimdi ilk önce Mağaza Açılışı ve Balon Süsleme gibi etkinlikler hakkında konuşalım. Mağaza yetkilileri en çok Kokteyl Organizasyonu olarak hizmet istemektedir. Açılış Kokteyl İkramları içinse ağır konuklar olduğunda yüksek bütçeli atıştırmalıklar yanı ara sıcak olarak adlandırdığımız kokteyl menüleri seçilmektedir.

Ayrıca Mağaza Balon Süsleme için binanın üstünden aşağı kısımlara balon sarkıtıp çok güzel bir açılış süsleme hizmeti almaktadır. Giriş ve çıkıp kısımlara da manken yada karşılama hostesi talep etmektedirler. Açılış Catering için sıcak köfte, tavuk, mini soslu kekler, limonata, meyve suyu kokteylleri gibi ikramlardan servis edilir. Müziksiz bir Açılış Organizasyonu tabiî ki düşünülemez. Bunun için Trio Müzik Grubu ekibimiz gelen konuklara dinleti hizmeti sunar. Garson ve Servis elemanlarımız konukların yiyecek ve içecek almasını tepsilerde gezerek sağlar. Açılış Organizasyon Fiyatları talep edilen hizmetlere göre farklılık gösterecektir en iyi cevaplar için müşteri temsilcimizle görüşmeniz gerekmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir