Genel

İstanbul Üsküdar Nişan Organizasyonu

İstanbul Üsküdar Nişan Organizasyonu için sizlere lezzetli catering servisi ve son model ekipmanlarla hizmet vermeye hazırız. .Çok iyi bir nişan töreni için sizlere gerekli olan her şeyi a dan z ye karşılıyoruz. Şimdi sizlerle birlikte burada paylaşım yapacağımız ekonomik bir NİŞAN ORGANİZASYONU nasıl yapılır nelere dikkat etmek gerekir hepsini paylaşacağım. İlk olarak yapmamız gereken şey gelecek kişi sayısını mutlaka sorarak öğrenmektir. Konuk sayısı otuz dan fazlaysa oturup bir kez daha düşünmek gerekiyor. Bu kadar konukları kendimiz karşılayabilişleyiz ve neler yapalım bunların hepsini değerlendirmek gerekmektedir.

Tabı ilk yapılması gereken MASA SANDALYE KİRALAMA ve CATERİNG HİZMETİ için gerekli yerlerle görüşmektir. Tabi görüşelim ama uygun şekilde bunları nasıl alabiliriz asıl soru burada başlıyor. Eğer araştırma yaparken kendi bünyesinden karşılayan Nişan Malzemeleri Kiralama sağlayan şirketler daha uygun bütçelerle sizlere sunabilir. Tabi birde Söz Organizasyon Paketleri sunan şirketlerin hazırladığı sunumlara bakmak gerekir. Eğer bu sunumlar size uyuyorsa mutlaka bunların arasından tercih yapmanız çok önemlidir. Ayrıca kaliteden de ödün vermemek gerekir bizim sizlere sunduğumuz Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti harika bir görünüme sahiptir. Bu konsepti tasarımcılarımız hazırladı yanında ise verdiğimiz Nişan Arka Fon Çiçek Kiralama da çok uyumludur gördüğünüz zaman bayılacaksınız.

.Sizler için hazırlanan bir çok Nişan Süsleme Konsepti var mesela harika sunumlar var. Ayrıca sizler için kişiye özel Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları hazırlıyoruz dilediğiniz sözleri, resimleri istediğiniz ürünlere ekliyor harika tasarımlar ortaya çıkarıyoruz. Bu tarz hizmet sunan İSTANBUL ÜSKÜDAR NİŞAN ORGANİZASYONU FİRMALARI arasında en baştayız. Burada sizler için tasarımlar yapılabilir ama biz kendi tasarımcımıza çok güveniyoruz. Şimdi ise Söz Merasimi veya Nişan Töreni için konuklar geleceği zaman neler yapılması gerekir bunun içinde burada anlatacağım. Öncelikle profesyonel bir şirketten destek aldıysanız onunla görüşerek bir menü oluşturmak gerekir. Burada menü den sonra ise istediğiniz kadar sandalye kiralama hizmetini de almak gerekiyor.

,Gelecek konukları mutlaka rahat ettirmeniz gerekmektedir bunun içinde sandalye en önemli etkenlerden biridir. Catering servisi içinde atıştırmalık olarak adlandırdığımız ikram menüleri olmasına çok ama çok dikkat etmek gerekebilir. Tabi burada ara sıcaklı menü isterseniz şirketin sizden mutfak isteyeceğini bilmeniz gerekmektedir. Tabi ikramların konuklar gelmeden önce hazırlanması gerekiyor geldiklerinde her şey 10 numara hazır olmak zorundadır. Ve ara ara çay kahve ikramları yapılmakta konuklara karşı her şey sunum olarak güzel olması gerekmektedir. Bizler ortalama 2 yada 3 saat öncesinde her şeyi hazır ediyoruz ve sunumlar için beklemeye başlıyoruz. Bazen kalabalık konuklar gelirse tada yer küçükse burada en iyi oluşturabilecek tema NŞAN KOKTEYLİ olmaktadır. Hem çok kişiye ağırlayabile hem de fazla yer kaplamadan kolayca herkese ikram hizmeti sağlayabiliriz. Hem şık hem de kaliteli bir nişan düşünüyorsanız bu etkinlik tam size göre sunulmaktadır.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 60 adet kişiye özel hediyelik, 8 adet bistro masa, 2 servis personeli, nişan masası kiralama + süsleme konsepti, 50 kişilik nişan kokteyl menüsü soğuk aperatifler, ahşap 30 adet sandalye kiralama, nişan arka fon süsleme hepsi dahil.) Tüm aile büyükleri konuklar geldiğinde her şeyin onlara özel olarak sunulması ve ikram konusunda çok çeşitli hizmet sunulmasını ister. Bunu kendinizin yapması neredeyse imkansızdır sadece yiyecek içecekle bitmiyor bir çok Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerde olması gerekmektedir. Ve tabiî ki bir birinden güzel süsleme konseptleri de olması gerekir her şey bir birine bağlıdır. Bir sorun başlarsa üzülerek söyleyelim her şey kötüye gitmeye başlar. Tabi ki bunun önüne geçerek sağlam adımlar atabiliriz. Bunu profesyonel bir şirket ile anlaşarak sunumlar yaptığı bir paket almak her şeyin başında gelmektedir.

Asla nişan için olacakları şansa bırakmamak gerekmektedir her şey titizlikle hazırlanması ve konuklar geldiğinde her şeyin tamamen hazır olması gerekmektedir. Ayrıca şunu belirtmek isteriz bu tarz etkinliklerin asla tekrarı olmaz bir hata olursa o gün her şeyin kotu gitmesine neden olabilir. Bunların hepsini bir kenara bırakın ve sizlere sunduğumuz sunumlardan birini tercih etmeniz her şeyin doğru şekilde ilerlemesini sağlayacaktır. Bizlere duyduğunuz güven için sizlere sonsuz teşekkürlülerimizi sunuyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir