Genel

Fuar Ajans Hizmetleri

Yerli ve yabancı iş dünyasının sonsuz ufkuna yönelik çalışmalarımız ile Catering ve Kokteyl organizasyonları alanında bir çok faaliyette bulunup, referans konusunda önemli bir payda elde etmiş bulunmaktayız. Catering Organizasyon İkramları, sunumları ve genel organizasyonları hususundaki iddiamıza değerli müşterilerimizin memnuniyetleri sonucunda kavuşmuş ve bu rotada yine değerli müşterilerimizin isteklerine yönelik rehberlik etmekteyiz. Yılların verdiği tecrübe ile başarı grafiğimizi daima yükseltmenin temelini müşteri memnuniyetlerini garantileyebilecek ekip ve ekipmanı bir araya getirerek sağlamlaştırıyoruz.

Firma ve şirketlerin lansmanını gerçekleştireceği bu özel organizasyonlarda ( Şirket Toplantıları, Lansman, Fuar, Açılış, Davet, Ürün Tanıtım Semineri,  Coffee Break Organizasyonları vb…) özel bir Catering Firması olarak sunumlarımız, presentabl servis ekibimiz ve profesyonel elemanları ile sizlere layık bir organizasyon hizmeti gerçekleştiriyoruz. Ekipman kapasitemizin geniş olması sebebiyle kısa sürede dahi hizmetinize hazırlanıp beklentilerinizi karşılıyoruz.  Sizler de özel Kokteyl Organizasyonu düzenleyip donanımlı bir Organizasyon Firması arıyorsanız doğru adrestesiniz. Catering Fiyatları hakkında bilgi için müşteri temsilcimizi arayabilir detaylı görüşebilirsiniz.

İstanbul Fuar Ajansı olarak başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde fuar tanıtım hizmeti vermekteyiz. ( Fuar Ajansı İstanbul ) Kongre stantları; Türkiye’nin önde gelen birçok ticari kuruluşu için bayi toplantıları, ürün tanıtım etkinlikleri, fuar tanıtım organizasyonlarını gerçekleştiriyoruz. ( Tanıtım Hizmetleri ) Hizmetimize sizlerin fikirleriniz ve bütçeniz rehber olacaktır. Yapmanız gereken tek şey, bizlere ulaşıp fikir alışverişinde bulunmak. Birlikte karar alıp, geri kalanını bizlere bırakmak. Fuar Caterig ve Kokteyl Organizasyonu gibi hizmet almak istiyorsanız tanıtım organizasyon tüm ekibiyle sizlere hizmet vermeye hazırdır. Tanıtım ve Toplantı Kokteylleri ayrıca tüm Catering Hizmetleri için bizi arayabilirsiniz. ( Kurumsal Toplantı Organizasyonları ) Fuar tanıtımlarınızda fuar ziyaretçilerinin sizde standınız odaklanmasını istiyorsanız mutlaka müzik ekibi ve dans grubu gibi show ekibimizin hizmetlerinden yararlanmalısınız.

Tanıtım Organizasyonu sizler için planlamanın ötesinde, hayalleri de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamak ümidinde olan sizlerin tüm sorularına cevap verebilecek çözümler sunabilmek için hizmet seçeneklerini günden güne çoğaltmayı hedefleyen bir Tanıtım Organizasyon firmasıdır. ( Fuar Öncesi Hazırlık ) Fuara Katılan Firmaların çalışmaları fuar öncesi hazırlıkları, fuar katılım hazırlıkları, fuar sonrası hazırlıkları olmak üzere 3 ayrı safhadan oluşur. Fuar tanıtımı için bunlar dikkat edilmesi gereken hususlardır. Ayrıca fuar ziyaretçileri için fuar ikramları ve fuar hostesi hizmetleri de stantlarında bulundurmalarında faydası olacaktır. ( Fuar Catering ) Fuar alanında eğer hedef kitlenizi belirlediyseniz mutlaka stanttaki etkinlikler ve görsel anlamda neler yapılacak gibi konularda fuar danışmanlarımızdan destek almalısınız. Fuar Tanıtım Hostesi – Fuar Catering – Stant Mankeni – Müzik Grupları – Stant Hostesleri hizmetlerimiz mevcuttur. Fuar Tanıtımı için stant da yapacağınız etkinlikler sizin müşteri kitlenizi etkilemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir