Genel

İstanbul Sancaktepe Organizasyon Şirketleri

İstanbul Sancaktepe Organizasyon Şirketleri içinde sizlere sunduğumuz bol çeşitli etkinlik hizmeti ile seçenekler arasında kolayca seçim yapmanızı sağlıyoruz. Kendi bünyemizde bulunan profesyonel çalışma kadrosuyla her zaman kendimizi daha çok geliştirmeyi hedefliyoruz. İlk tanışma önemlidir bu yüzden NİŞAN ORGANİZASYONU için gelen konukları en iyi şekilde ağırlamak gerekir. Bunu sağlamayı herkes ister ama kalabalık misafirleriniz olacaksa bu sefer her şey karışabilir. Bu yüzden önce gelecek konuk sayımızı belirlememiz gerekiyor. Sonrasında ise bu konuda uzmanlaşmış bir firma ile anlaşmak gerekir. Burada bir çok ihtiyacımız var mesela Sandalye Kiralama, Nişan Masası Süsleme ve Arka Fon Kiralama gibi gerekli olan ekipmanlarda temin etmek gerekmektedir.

Her şeyi düşünmeniz hazırlamanız hem size zaman kaybı yaratır hemde bazı sorunların oluşması için davetiye çıkarır. Burada sadece eksiklerin bir listesini yaparak NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI, SÖZ MERASİMİ sırasında sizlere artı puan kazandırmaktadır. Tabi sizler içeceklerinizi yudumlarken sizlere profesyonel olarak servis yapacak olan ekipleri biz sizlere temin ediyoruz. Evde, Bahçede, Villada, Yazlıkta Söz Organizasyonu içinde aynı hizmetler geçerli bunları bizden temin etmeniz çok kolaydır. Mesela Nişan Malzemeleri Kiralama sırasında hiçbir şeyin eksik olmaması gerekmektedir. Bunları size temin edecek olan ekibiniz gerekli olan şeylerinde sizlere sunarak kolaylık sağlamaktadır.

Eğer sizde uzman İSTANBUL SANCAKTEPE ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde hizmet almak ve sorunsuz bir etkinliği sağlamak için bizi arayabilirsiniz. Her zaman mobil olarak sizlere sunduğumuz nişan törenlerini mobil olarak sunmaktayız. Bundan dolayı neresini isterseniz saatler içinde nişan mekanı haline getirerek size hizmet sunmaktayız. Mutlu müşterileri görmek için çalışıyoruz sizde etkenliklerimizin faydalanmak için sadece bir telefon yeterli olacaktır. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL (  40 adet sandalye kiralama, 50 kişilik nişan catering menüsü, 2 servis personeli, nişan masası kiralama, 4 adet masa temini, ev süslemesi, arka fon afiş süsleme ). Her zaman saygın müşterilerimiz hep dikkat eder ilk gün çok önemlidir ve önemli insanlar o gün davetlidir. Tabi ki bu AÇILIŞ KOKTEYLİ olması gerekir saygınlık konusunda tüm açılışların birincisidir o.

Bu yüzden bizim için de çok önem taşır size iş toplantısında sunumlar yaparak bunları anlatıyor ve etkinlik için çözümler üretiyoruz. Geniş kapsamlı bir etkinlik için neler gerekli ilk bunları değerlendiriyoruz Tabi Açılış Catering Hizmeti olmadan olmayacağını biliyoruz.  Burada sunumlarda yiyecek içecek olarak en güzelleri sunuyor konukların ağızlarını tatlandırıyoruz. Amacımız gelen konukları en güzel şekilde ağırlamak ve onlara yiyecek içecek hizmeti sunmaktır. Tabi her AÇILIŞ ORGANİZASYONU için aynı değil mesela burada tanıtım üzerine hizmetlerde sunmaktayız. İlk gün dekorasyon çalışması ile işe başlarız yanı Açılış Süsleme olması gerekenlerin başında yer almaktadır. Burada mekanı renklendirmek için sizlerin belirlediği Balon Süsleme ile işe başlıyor ve caddenin sokağın her tarafını zincir balonlarla süslüyoruz.

Mekanın kapısına kurduğumuz Ses Sistemi Kiralama ekipmanını DJ hem şarkılar çalarak hemde en güzel konuşmaları yaparak tüm halka yeni açılan mekan hakkında bilgiler sunmaktadır. Bizim giriş kapısında dans eden Palyaço Servisi ekibimiz hem dans eder hem broşür dağıtır ortama renk neşe katarlar.. Çok uzun  sıra beklemeyi sağlayan Patlamış Mısır – Pamuk Şeker Arabası Kiralama en çok beğenilenler arasındadır. AÇILIŞ İKRAMLARI sırasında herkesin yüzünde gülümseme ve ikramların tatları çok istenmektedir. Eğer burada sizlere sunduğumuz paketleri beğenirseniz hemen arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( 70 metre zincir balon süsleme, 2 adet palyaço kiralama, 5 adet masa kiralama, patlamış mısır arabası ikramları, şişme maskot kiralama, baskılı balon, fly tüp temini her şey dahil. Sizlere en başarılı İSTANBUL SANCAKTEPE AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında hizmet vermeye hazırız. Amacımız çok eğlenmek hemde çok tabi ki Çocuk Doğum Günü Partileri için konuşuyorum. Burada sizlere sunacağımız bol neşeli etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlenecektir.  Bol neşeli oyunları, yarışmaları sunacak olan Doğum Günü Palyaçosu ile çocuk eğlenmeye hazır olsun.

Burada Palyaço Kiralama etkinliği sunarken çocuklara bol bol yarışmalar sunacaktır Burada çuval yarışı, bowling, deve cüce, dart, ip atlama gibi bir çok oyunları çocuklara oynatmaktadır. Doğum Günü Sihirbaz Kiralama da ise önceik olarak doğum günü çocuğu ile sihir yaparak onuda gösterilerine eklemektedir. En başarılı Sihirbaz Kiralama gösterisine şapkadan tavşan çıkarma, kaybolan bez, ayrılsın çemberler, renk değiştiren toplar, kaybolan para daha neler neler hepsi sizleri bekliyor. En eğlenceli gösterileri ve hizmetleri sunan İSTANBUL SANCAKTEPE  DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde bizde varız unutmayın. Amacımız partilerin önemini herkese eğlendirerek göstermek ve sizleri mutlu etmektir. Burada Yetişkin Parti Organizasyonu için sizlere Catering Hizmeti sunabiliriz. Burada gelecek konukları bir parti havasında karşılamak ve sizlerle birlikte eğlendirmek için  tüm hazırlıklarımız tamam şekilde bekliyoruz.

Tabi aslında burada olan KOKTEYL ORGANİZASYONU tarzında bir etkinlik ama eğlencelimi eğlenceli olacaktır. Yayın yapan DJ + Kiralık Ses Sistemi ile en güzel şarkılar sizin ve konuklarınız için çalacaktır. Ayrıca konukların sayısına göre bistro masalar kuruyoruz dilerseniz Masa Sandalye de sizler için sağlıyoruz. Etkinlikte farklı bir gösteri yada show isterseniz müşteri danışmanımızla görüşmeniz yeterlidir. En harika ve gösterişli bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU için gerekli geniş kapsamlı ekipmanları bizde bulabilirsiniz. Çok heyecanlısınız biliyoruz bizde sizler için bir çok hazırlık yaptık. Birbirinden güzel Düğün Süsleme Konsepti için özel tasarımcılarımız görkemli Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları hazırladı.

Saray konsepti ismini verdiğimiz bu çalışamalar sadece sizlere biz sunuyoruz. Dev vazoların içinde salkım çiçekler yerde beyaz halı Gelin Yolu Kiralama ve Süsleme oldukça görkemli bir hizmettir. Diğer yandan Düğün Arka Fon Kiralama ise çok güzel çiçeklerle süslenmiş bir ekipmandır. Elimizde sizlere sunabileceğimiz üç farklı seçenek var. Ama bizim favorimiz Kalp Tagı oldukça güzel görünüşlü ve herkesin beğenisi kazanan bir süstür. Düğün için hizmet sunan İSTANBUL SANCAKTEPE DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde kendimize güveniyor ve kapsamlı çalışmalar yapıyoruz.

Şunu belirtmek isteriz düğün etkinliği gerçekten profesyonellik gerektiren bir etkinliktir. Bunu sadece iş olarak görmemek gerekir en ufak sorunlar düğün günü başımıza sorunlar getirebilir. Bu yüzden ilk olarak çalışmalarınıza bakarak ve sunumları görerek karar vermeniz gerekmektedir. Ayrıca istediğiniz konsepti daha önce yapmışmı buda önemli konulardan biridir. Ayrıca sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde etkinlik çalışmaları yapmaktayız. Tabi burada biraz daha eğlence dolu olmaktadır gelen herkes bistro masalarda misafir edilmelidir.

Tabi yaşlıları unutmamak gerekir mesela MASA SANDALYE KİRALAMA da olması gerekenlerdendir. Eğer tüm hizmeti anlatmak gerekirse müzik yayını çok önemlidir. Bun dada karar kılmanız gerekli ister bir dj ister müzik grubu seçimini yaparak gerisini bize gönüş rahatlıgıyla bırakabilirsiniz. Sizlere sunacağımız Düğün Catering Menüleri ile atıştırmalık ve ara sıcaklı ikramlar hakkındada bilgiler sunuyoruz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 35 adet sandalye kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü,  4 kişilik servis personeli, dj kiralama, müzik sistemi temini, düğün arka fon kiralama, gelin yolu süsleme her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir