Genel

İstanbul Üsküdar Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Üsküdar Doğum Günü Organizasyonu için profesyonel animasyonlu eğlenceler ve catering hizmeti sunmaktayız. Eğlenceli partiler için gerekli olan tüm ekip ve ekipmanları sizlere sunmaya hazırız En başta sizlere ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU için sürekli olarak sunduğumuz PALYAÇO ve SİHİRBAZ KİRALAMA ineler yapar ve eğlenceli etkinliklerde ne gibi katkıları olur hepsini burada sizin için paylaşacağım. İlk önce sihirbazımız neler yapıyor onunla başlıyorum. Bir kere kocaman bir valizle gelir yanında o kadar güzel sihirler olur ki buna herkes çok şaşırmaktadır. E tabi Doğum Günü Sihirbazı olmak kolay değildir bu bir yetenek işidir ayrıca sahneyi tanımak ve bilmek gerekir.

Bu sihirler şapkadan güvercin çıkarma, demir çemberler ayrılmıyor, çiçek nereye gitti, paralar kayboldu, renge renk ampul, sopa kayboldu bez parçasına dönüştü gibi çok çeşitler bir gösteri sizleri bekliyor…En başarılı ekipleri sunan İSTANBUL ÜSKÜDAR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde 1 numara olmaktan onur duyuyoruz.  Şimdi ise en çok tercih edilen ve tutulan animasyonlardan biri olan Doğum Günü Palyaço neler yapar ve sizlere sunduğumuz hizmetleri detaylı olarak jiç bir ayrıntıyı atlamadan burada paylaşacağım. Palyaçolarımızın yanında Şirket olarak onlara verdiğimiz çantaları bulunmaktadır.

Bu çanda palyaço kostüm ve oyunlar için bir çok materyaller, yüz boyama, sosis balon ve pompası ile partilere gelmektedir. En başta çocukların yüzlerine boyam figürleri ve sosis balondan şekiller yaparak hediye etmektedir. Çocuklar için aktivite olarak çuval yarışları, tünelden hızlı geç,  halat çekmece, mantarları toplayalım gibi bir birinden güzel oyunları sizlere sunmaktayız. Tabi bizi seçeneklerimiz DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için bununla sınır değil daha neler neler sunuyoruz sizlere onlarında burada sırtlandıralım. Çocuk partisi için bubble show, patlamış mısır arabası kiralama, balon süsleme, çocuk masa sandalye temini, şişme oyun alanları kiralama, baloncuk gösterisi gibi bir çok eğlenceli etkinlikler sizleri bekliyor.

Kişiye özel DOĞUM GÜNÜ SÜSLEME KONSEPTİ için neler yaptığımızı sırayla sizlere anlatacağım. İlk olarak herkes bunu Doğum Günü Masası Kiralama olarak bilir peki sadece bu kadar mı? Tabi değil bunun yanında Doğum Günü Arka Fon ve Balon Süsleme yer almaktadır. Buradaki en baştaki amaç resim köşesi yapılarak herkesin kendilerinin resimleri çekmesi ve bunu unutulmaz kılmaktır. Herkesin resim çekildiği bu alanda bir bir şey daha çok önemli istendiğiniz konsepti yaptırarak Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi her şeyin üzerinde istediğiniz resmin olması ve güzel yazıların yazmasıdır. Bu tarz süsleme konseptini bizim kendi tasarımcılarımız sizler için yapmaktadır.

Burada bizimle 1 hafta yada 10 gün için anlaşmanız ve kesinleştirmeniz gerekmektedir. Burada sizlere sağlanan sunumlarla istediğiniz renk balonları ve istediğiniz görseli bizimle paylaşmanız yeterli olacaktır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL (  pamuk şeker arabası kiralama, sihirbaz hizmeti, balon süslemesi, maskot kiralama, şişme timsah şeklinde 9 metrelik, kiralık çocuk masa sandalye takımı, palyaço servis hepsi dahil.), . Çocuklar için sizlere bir çok paylaşım yaptım ve her şeyi sizlere detaylı olarak anlattım. Ya büyükler onlarında eğlenmeye hakkı yokmuş gibi olur mu tabii ki var onlar içinde eğlence dolu bir parti için hizmetler sağlıyoruz. YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU genel olarak gelecek konukların çılgınlar gibi eğlenmesi sağlıyoruz. Burada öncelik profesyonel bir Catering Servisi ile başlıyor. Burada kuracağımız masaları ister bahçeye ister eve siz nereyi uygun görürseniz oraya mobil olarak kurulumlar sağlamak. Burada en son çıkan yerli yabancı müzikleri DJ Kiralama ile sizlere sağlıyoruz.

Ama bununla da bitmiyor harika bir Kiralık Ses ve Işık Sistemleri ile onu kombin ediyor ve sizlere sağlıyoruz. Tabi bistro masa kurulumunda istediğiniz renkleri seçebiliyorsunuz. Ve masaları istediğiniz süslemelerle kuruyoruz böylece hem şık hem de konuklar için Masa Kiralama yı gerçekleştirmiş oluyoruz. Konuklarınız partiye geldiğinde bir yandan müzikler çalarken diğer yandan servis personellerimiz yiyecek ve içecekleri dağıtmaya başlayarak herkesin çılgınlar gibi eğlenirken gerekli olan her şeyi sizlere sağlıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir