Genel

Lansman Organizasyonları

Lansman Organizasyonları Başarılı bir lansman organizasyonu,  Lansman Gecesi,  Lansman Catering Hizmeti, ürün tanıtımı, nasıl yapılır, düzenlenir, dikkat edilmesi gerekenler, neler ikram edilir hepsini sırayla cevaplıyoruz. Lansmanlar genellikle şirketlerin showroomlarında yada kiralanan bir salonda gerçekleşir. Lansman şirketlerin ürün tanıtımı, yeni pazarlara açılma, ürün geliştirme, yeni ürünlerin tanıtımı gibi farklı nedenlerden yapılır.  Satışları lansman da artırmak çok önemli bunun yapmanın en kolay yolu ise indirimler ve taksitler uygulamaktır. Lansman da ürün tanıtımı genellikle basın yoluyla yapılır ve kamuoyu paylaşılır. Tüm kurumsal firmalar genellikle tanıtımları için lansman düzenler ve başarılı, organizasyon firmaları ile çalışırsa birçok sorunu da ortadan kaldırmış olur.

Lansman Organizasyonları gerçekleşirken birçok ekip ve ekipmanlara ihtiyaç duyulur. Bunun en başlarında gelen,coffee break hizmeti, catering Kokteyl Organizasyonları gelen davetlilere ikram hizmeti sunulur. Bu tarz etkinliklerde gelen davetliler için ayaklı düzen kurulmaktadır. Mesela davetliler bistro masaların etrafında durur içecek ve yiyecek servisi bu masalarda yapılır. Gerekli olan ürün lansmanı için kürsü, barka vizyon,  ses sistemi ekipmanları, kokteyl masası,  gibi ekipmanlar Catering Firmaları tarafından temin edilir.

Lansman için İkramlar için özellikle kanepeler, ekler, misket köfte gibi hafif aperatifler ikram edilir. Bununla sınırlandırmamak gerek kurumsal markaların bütçelerine göre farklı paketler oluşturulabilir ve fiyatlar sunulur. Türkiye genelinde birçok organizasyon hizmeti gerçekleştirdik size de sunabileceğimiz paket fiyatlar için bizi arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir