Genel

İstanbul Beylikdüzü Organizasyon Şirketleri

İstanbul Beylikdüzü Organizasyon Şirketleri içinde bizi güvenip seçen tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her zaman ekonomik her zaman profesyonel hizmetler sunarak kendimizi günden güne geliştirmekteyiz.  Sizlere hayal ettiğiniz gibi bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU için tasarımcılarımız sürekli olarak ekipmanlarını yenilemektedirler. En son çıkan Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama seçeneklerinizde mutlaka bir göz atmanızı ve bilgi almanızı öneriyoruz. Amacımız sizlerin kır düğünleri, tekne düğünü için dillere destan ve istediğiniz gibi hizmetler sunarak başarılı adımlar atmaktır. Bunu tabi ki başarmak bizim görevimiz sizi dinliyor ve sunumları onun ilgili yapıyoruz. İlk etapla sizlere sunduğumuz  Masa Sandalye Kiralama modelleri ile başlayarak farklı Süsleme Konsepti oluşturuyoruz.

Ayrıntılar bizler için çok önemli bunun için tasarımcılarımız sizler için her zaman en son model ürünleri bülür süsler ve sizlere sunar. Yapılacak olanlar baştan zaten listelerin mesela hangi renk masa ve sandalye kullanılacak supla olacak mı masalara çiçek isteniyor mu hepsinin bilgisini yazılı olarak elimizde tutuyoruz. Bunu sizlere profesyonel olarak sağlayacak olan İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ bilir ve üzerine düşen görevleri yerine getirir. Kesinlikle kulaktan dolma şeylerle düğün planınızı yapmayın bunu bırakın sizin adınıza bu işte başarılı firmalar yapsın ister Catering Hizmeti ister Süsleme hepsinin sunumlarını sizlere sunacaktır lar.

Eğer bize sorarsanız nasıl konseptler geliştirdiniz diye tasarımcılarımız saray adlı çalışmalar yaptı ve bir birinden güzel Düğün Ekipmanları Kiralama seçenekleri sundu. Bunlar beyaz halı üzerine saray konsepti dev şamdanların içinde sarkan çiçekler adı (Gelin Yolu Süsleme olarak geçmektedir. Diğer Düğün Arka Fon Kiralama seçeneklerinde sizlere üç adet bir birinden güzel konsept hazırladık. Bunların resimleri ve videoları sitemizde yer almaktadır istediğiniz zamanda gönderim sağlamaktadır. Bunlardan farklı olarak ayrıca sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ için harika bir etkinlik hizmetleri hazırladık. Burada isterseniz bir DJ performansı isterseniz Trio Müzik Grubu seçmek sizden ekipleri ayarlamak bizden.

İstediğiniz tarz kokteyl masalarını istediğiniz renk masa örtülüleri, çiçekler, renkli taşlar, mumluklar gibi çok hoş ürünlerle kombin ediyoruz. Siz hiç yorulmayın bize boş bir alan gösterin sizlere dilerseniz harika Bahçe Düğünleri için en güzel mekan haline getirelim.  Tabi burada Düğün Catering Hizmetleri için sizlere özel sunacağımız Kokteyl Menüleri hepsi taze ve günlük olarak getirilmektedir.  Eğer aklından geçen daha farklı bir Düğün Kokteyl Organizasyonu ise onun içinde bizimle paylaşım yaparsanız seçenekler yaparak sizlere sunabiliriz. Her zaman müşteri memnuniyeti olmasa olmazlarımızdan olmuştur.

Bundan dolayı sizlere hep güzel konseptlerden oluşan hizmetler sunduk. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 6000TL  ( 40 adet beyaz renk sandalye kiralama, dj hizmeti, müzik sistemi temini, 150 kişilik soğuk ikramlardan oluşan düğün kokteyl menüsü, düğün arka fon süsleme ve gelin yolu kiralama her şey dahil). Sırada herkesin merak beklediği EVDE NİŞAN TÖRENİ nasıl yapılmalı ve neler gerekli bunun hepsini sizinle paylaşıyorum. İlk adım olarak gelecek davetli sayısını bilmek gerekir mesela 10 yada 20 kişi ise bunu kendinizde rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Ama Söz Merasimi için gelecek davetliler 30 u geçiyorsa profesyonel yardım almanın zamanı gelmiş demektedir. Burada ilk önce bu işte uzman olan şirketlerle görüşmek size bir çok konu hakkında bilgi almanızı sağlayacaktır. Eğer sorunsuz bir EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU istiyorsanız mutlaka bilgi almanızı öneririz. Tabi sadece bunun lada bitmiyor Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde çok güzel ekipmanlarımız var.  İsterseniz sizlere Nişan Kokteyl İkramları içinde kolaylık sağlayabiliriz. Bizim işimiz sizleri dinlemek ve hayatınızda en özel günlerinizde kolaylıklar sağlayarak çözüm üretmektir. Burada en çok bizden talep edilen Nişan Masası Kiralama ve Süsleme seçenekleri en başta gelmektedir. Tabi ev süsleme, konseptli Nişan Arka Fon Kiralama da seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Özellikle evlere kokteyl masaları kurarak onları soğuk ve sıcak ikramlar sunuyoruz.

Bu konularda gerçekten sizlere yüzlerce kolaylık sağlayacak olan İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ olduğunu unutmayın hepsi bir birinden başarılı işler yapmaktadır.  Sizler için oluşturduğumuz paketlerde sizlerin düşünüp yorulmaması için gerekli her şey mevcuttur. Ayrıca bu sunduğumuz paketler diğer hizmetlere göre daha ekonomiktir. Mutlaka burada sizlere sunulan Söz Organizasyonu için Paketleri inceleyerek gerekli bilgilerden faydalanabilirsiniz. Bu Bahçe, Tekne, Yazlık, Villa olsada hiç fark etrmez sizlere sunacağımız paketleri hepsine uyum sağlamaktadır. Bu ayrıntıları sizlere anlatarak bilgi almanızı sağladık daha detaylı bilgileri muşteri temsilcimizden alabilirsiniz.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 50 kişilik nişan kokteyl menüsü, 30 adet altın varaklı sandalye kiralama, 4 adet bistro masa kurulumu, 50 kişilik nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama ve arka fon hazırlama her şey dahil.. Şimdi ise artık herkes tarafından tercih edilenler arasında olan Konseptli Doğum Günü Süsleme çok moda haline geldi. Ve bizde yeni tasarladığımız Doğum Günü Malzemeleri Kiralama seçeneklerimizi geliştirdik. Sizin için çok güzel konseptlerden oluşan Düğün Günü Masası Kiralama ve Süsleme dekorasyon ürünleri hazırladık.  Kişiye özel konsepti sizler için Doğum Günü Arka Fon Afiş Süsleme seçeneklerinde dilerseniz çocuğunuzun resmi yada çok sevilen masal kahraman bize bilgi vermeniz yeterli olacaktır.

Sizin için Doğum Günü Hediyelikleri, İkramlıklar, Süsleme hepsini oluşturduğumuz parti konseptleri sizleri bekliyor. Sizler için sırada YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için sunduğumuz Cateing ve Organizasyon Hizmetleri için neler yaparız. Burada en çok tutulan KOKTEYL ORGANİZASYONU tarzı bol eğlencenin olduğu etkinlikler tutulmaktadır. Tabi yanında sürprizi Süsleme ve farklı konseptlerden oluşan bir çok hizmeti bizden alabilirsiniz. Çok iyi bir DJ çaldığı müziklerde gelen konuklar eğlenceye sizin partinizde doyacaktı. Tabi burada kurduğunuz kokteyl masalarında yiyecek ve içecek ikramlarda sunuyoruz. Garsonlarımız gelen konuklarınıza sürekli gezerek  sicak ve soğuk içeceklerin ikramını sağlamaktadır.

En fazla seçeneğe sahip ve en başarılı İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında ilk sıralardayız. Bunun için düzenimizi bozmadan ekibimizle birlikte sürekli olarak ekip ve ekipmanlarımızı geliştirmekteyiz. Şimdi sırada çocukların özellikle partilerinde merak ettikleri eğlenceleri düzenleyen Palyaço Kiralama seçeneklerimize. Burada çocuklar için bir birinden güzel oyunlar, yüz boyama, sosis balondan şekiller tüm eğlence Doğum Günü Palyaçosu ile sağlıyoruz. Sonrasında ise en çok tutulanlar arasında Sihirbaz Kiralama gelmektedir çocuklar bu tarz gösterileri çok sevmektedir. Burada bizde sizlere sunduğumuz paketlerle Doğum Günü Sihirbazı da ekleyerek sunum yapıyoruz. Sihirbaz özellikle doğum günü çocuğu ile bir birinden güzel gösteriler yapmaktadır. Herkesin istediği evlilik başka bundan dolayı bazı müşterilerimiz belediye nikah salonunda evlilik akdi ile yapılmasını istemektedir. Fakat burada gelen konuklar ya nikah öncesi yada takı töreni sırasında bekleyen konuklar için Nikah Kokteyl Organizasyonu talep etmektedir.

Burada sizlere sunacağımız uygun fiyatlı kokteyl menüleri ve organizasyonları için  bizden hizmet alabilirsiniz. Ticarette tanıtımın önemini tüm iş hayatını vermiş herkes bilir. Tanıtım ve reklam olmasa olmaz arasındadır bu en kolay yapmanın yolu ise el ilanları dağıttırmak ile başlar. Fakat ilk günün önemini bilen müşterilerimiz AÇILIŞ ORGANİZASYONU için bizden destek alarak bir şenlik havasında geçmesini talep ediyor.  Bu Market, Mağaza, Cafe gibi her alanda gereklidir tanıtım olması bu yüzden paketler hazırladık. Burada gerekli olan ilk olarak İŞ YERİ AÇILIŞI için dış mekanda harika bir Açılış Süsleme ile en başında olması gayet güzel bir tercihtir.

Bunun yanında dekorasyon çalışmaları olarak Balon Süsleme mekanın çevresine güzelce yapılırsa çok dikkat çekecektir. Sonrasında ise hem eğlence hem tanıtım bunda sağlayacak olan Palyaço Hizmeti olmaktadır. Bir yandan el ilanlarını dağıtır bir yandan dans ederek tanıtıma faydalı olmaktadır. Bu etkinliklere uyumlu olarak Sunucu ve Müzik Sistemi Kiralama dan oluşan paketler oldukça iyi sonuçlar almaktadır. Tabi bütçe dahilinde Pamuk Şeker Patlamış Mısır Arabası Kiralama en iyi sonuçlar sunan etkinliklerdir. Burada ücretsiz olarak dağıttığımız bu ürünler çok uzun sıralar olmasını sağlamaktadır.

 Şimdi ise en çok kurumsal markaların tercih ettiği AÇILIŞ KOKTEYLİ için sizlere sunumlar yapacağım. Burada amaç tanıtım yerine sadece hayırlı olsun gelen konuklara yiyecek ve içecek hizmeti sağlamaktadır. Tabı iş yerine uygun masalar kurarız ve güzel bir müzik eşliğinde Açılış Kokteyl Organizasyonu sırasında hizmetler sağlarız. Dilerseniz Karşılama Hostesi gibi gelecek konukları karşılayacak hizmetlerde sizlere sağlayabiliriz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL ( 150 kişilik açılış catering menüsü ara sıcaklı ikramlar, 1 karşılama hostesi, 4 kişi servis hostesi, 15 adet bistro masa kurulumu, 3 kişilik müzik grubu kiralama her şey dahildir.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir