Genel

İstanbul Küçükçekmece Organizasyon Şirketleri

İstanbul Küçükçekmece Organizasyon Şirketleri içinde sizlere daima profesyonel hizmet ve deneyimli çalışan personellerle çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz her zaman için daha çok seçenekler sunarak sizlere istediğiniz gibi etkinlikler için hizmetler sağlamaktır. En güzel EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU nasıl olur ve gelecek konuklara neler ikram edilir tüm bu sorularınızın cevabı burada yer alacaktır. İlk olarak NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI ile başlayalım bilgiler sunmaya burada yapılması gereken ilk olarak gelecek konukların kaç kişi olduğunu belirlemek ve neler gerekiyor onun listesini hazırlamakla başlayabilirsiniz. Biliyoruz bu tarz etkinlikler yapmak bazen panik yapmamıza neden olabiliyor eğer bu tarz sorunların olmasını istemiyorsanız bizlere Söz Merasimi ve Nişan Töreni için arayıp bilgi talep edebilirsiniz.

Sizlere sunacağımız seçenekler arasından Nişan Malzemeleri Kiralama seçenekleri olarak konsept ürünlerin ağırlıklı olduğu hizmeti sağlayabiliriz.  En güzel ekipmanlardan oluşan Konseptli Nişan Süsleme Hizmeti görünce çok beğeneceğiniz malzemelerden oluşmaktadır. Tabi bunlarla sınırlı değil mesela Nişan Hediyelikleri, Nişan Masası Kiralama, Nişan Tagı Süsleme gibi harika bir birini tamamlayan ürünlerden oluşmaktadır. Her zaman için sizlere daha farklı ve çok çeşitli hizmetler sunmak için elimizden gelenin fazlası yapmaktayız. Bu konuları sizlere en iyi İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sunacağı ve bilgileri mutlaka bu yerlerden almanız gerekmektedir.

Eğer doğru bilgileri alırsanız emin olun istediğiniz etkinliklerde başarılı sonuçlar alır. Eğer güzel bir Söz Organizasyonu olmasını istiyorsanız ilk kuran işi profesyonellere bırakmakla başlamalısınız. Bunu yaparsanız gelen konuklara hizmet etmek yerine hoş sohbetler yaparak onlara daha koyu sohbetler olur ve tanışmanız daha güzel olacaktır. Bizim işimiz sizlere etkinlikleriniz içinde çözümlere sunmak ve başarılı hizmetlere imza atmaktır. Bu yüzden gerekli bilgileri sizlere müşteri temsilcimiz sunabilir yeterli siz yeniliklere açık olun ve etkinlik için bizden hizmet alın.

Gelen konuklar ne yiyecek diye düşünmeyin Nişan Catering Hizmeti için hemen müşteri temsilcimizle görüşün. Elimizden gelenin en iyisini sizler için sunacağımıza emin olabilir ve bizlere güvenebilirsiniz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 30 adet ahşap sandalye kiralama, 60 adet nişan hediyelikleri, 5 adet bistro masa, 2 kişi garson temini, nişan tagı ve masası kiralama, ev süsleme, 60 kişilik nişan catering menüsü ara sıcaklı olan paket.porselen ve cam servis ekipmanları).  Yeni evlenecek olan çiftlerin en baştaki hayale şık ve sorunsuz bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU olmasıdır. Burada eğer gerçekten bu işlerde başarılı ve yeterli ekip, ekipmanlara sahip olan bir firma ile çalışırsanız sizlere gerekli tüm hizmetleri sizin için sağlayacaktır.

Burada konuşulması gereken  bir çok konu var mesela örnek olarak DÜĞÜN MALZEMELERİ KİRALAMA denilince akla hemen Masa Sandalye Kiralama gelir. Ama bu kadar basit değil burada sizlere seçenekler sunulması ve sizin bu seçeneklerin arasından kolayca tercih yapmanız gerekmektedir.  Seçenekler ne kadar çok olursa o kadar güzel seçenekler doğar. Bu yüzden sürekli olarak tasarımcılarımız sizler için bir birinden farklı Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerini çoğaltmaktadır. Sizde profesyonel ve çok başarılı İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasından seçim yaparak hizmet almak isterseniz size bu konuda yardımcı olabiliriz. Tasarımcılarımız sizler için çok şık görünüşlü ürünler hazırladı bunları dilerseniz gelip depomuzdan bakabilirsiniz.

Sizlere sunduğumuz bir birine uyumlu konseptleri dilerseniz farklı renklerde ek olarak Düğün Süsleme Hizmeti sağlayabiliriz. Burada en önemli unsur sizlerin içine sineceği kadar güzel bir konsept oluşturarak hizmetimizi tamamlamaktır. Sizin yapmanız gereken en önemli ayrıntı bizimle neler istediğinizi paylaşmaktır. Bizde sizlerin istekleri doğrultusunda en güzel paketleri sizlere sunarak karar vermeniz açısından bir çok faydalı bilgiyi sizlere sunarız.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 100 kişilik düğün catering menüsü, 10 adet bistro masa kiralama, 40 adet tiffany sandalye temini, 2 karşılama hostesi, 4 kişi garson temini, düğün tagı ve arka fon kiralama, 2 kişilik trio müzik grubu her şey dahil. ). Tabi ki DÜĞÜN KOKTEYLİ konsepti ayrı bir güzel bu yüzden bazı muşterilerimiz ayakta düzen olarak hizmet almak istiyor. Hem zaten fazla yaşlı konuğunuz yoksa neden olmasın eğer varsa da onlar için ayrı bir masa sandalye kurarız ve onlarda mağdur etmeyiz. Biz sizlerin istekleri doğrultusunda her türlü hizmeti profesyonel olarak sağlamak istiyoruz.

Bu yüzden düşünceleriniz bizim için çok değerli tüm ayrıntıları gözden geçirerek sizlere gerekli sunumları her zaman yapmaktayız. En önemli günlerin arasında olan AÇILIŞ ORGANİZASYONU ticaret hayatınızın yeni bir günü olarak sorunsuz geçmesi gerekmektedir. Bunu da sizlere sağlayacak olan uzman şirketlerdir bu yüzden seçim yaparken doğru bir karar vermeniz gerekmektedir.  Çalışacak olan personellerde çok önemli mesela sözlerin sloganlarını halka duyuracak olan bir Sunucu + Müzik Sistemi Kiralama seçeneklerin en başında gelmektedir. Aslında etkinlik için harcanan para size geri yeni müşterilerle birlikte geri gelmektedir. Bu sebeplerden dolayı yapılacak olan tüm etkinlikler oldukça önem taşımaktadır.

Dans eden Palyaço Hizmeti olursa mesela hem el ilanlarını dağıtır hemde dans eder böylece çocuk ve yetişkinlerin dik katını toplamaktadır. Eğer bize en dikkat çekici etkinlik hangisidir derseniz bunu söylemek çok kolay Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama + Dağıtımı en çok ilgi çeken etkinliklerin başında gelmektedir. Bunun için buradaki ayrıntılar önemlidir tabi Açılış Süsleme de doğru yapılırsa çok ilgi çekmektedir. Ama Balon Süsleme yapılacak olan İş yeri Açılışı için düzenli olarak süsleme yapılmalı heryerden kolayca görünmesi gerekmektedir.

Eminizki sizin için İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ en doğru kararları almanızı sağlayacaktır. Unutmayın ki doğru bilgi almak etkinlik kadar önemlidir. Bunun için profesyonel firmalarla çalışmanızı öneriyoruz. Sırada en başarılı iş adamlarının olduğu AÇILIŞ KOKTEYLİ için neler yaptığımızı anlatmaya. Burada gelen konuklarımızın hepsi çok önemli biliyoruz sizde bu konuda oldukça heyecanlısınız bunu hep birlikte yenelim. Oturalım sizinle birlikte gelen konukları en iyi şekilde nasıl ağırlarız bunu konuşalım. Tabi biz bu işlerde uzmanız ama önemli olan sizinde burada istediğiniz gibi bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olmasını sağlamaktır.

Bize soracak olursanız ilk Trio Müzik Grubu olmasa olmaz arasındadır. Sonrasında ise gelen konuklara hoş geldiniz diyerek Karşılama Hostesleri yer almaktadır. Sizler için Açılış Balon Süsleme de seçeneklerimiz arasında yer almaktadır kurumsal markalar zincir balonları oldukça beğenerek talep etmektedirler. Şimdi sizler için sunacağım paketi Cafe, Mağaza, Güzellik Salonu, Market gibi yerler için kullanabilirsiniz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 6500TL ( 100 metre zincir balon süsleme, 2 karşılama hostesi, 3 kişilik trio müzik grubu, 100 kişilik ara sıcaklı en kaliteli paket, mısır arabası kiralama, 10 adet kokteyl masası, kırmızı halı her şey dahil.). En mutlu en oyuncu en yarışmacı DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU nasıl yapılır hemen sizlerle birlikte burada anlatalım. İlk olarak Çocuk Partileri için Palyaço ve Sihirbaz Kiralama olunca neler yapıyorlar onun detayları sunalım. Önce Doğum Günü Palyaçosu ile başlıyoruz burada ortalama 2 saat çocuklarla dolu dolu oyunlar ve yarışmalar düzenlemektedir.

Nedir bu oyunlar peki halat çekmece, balon patlatmaca, yağ satarım bal satarım, saklan baç, zıp zıp, bowling son olamakta harika yüz boyama ve sosis balondan şekiller yaparak etkinliğini tamamlıyor. Şimdi ise anlatmaya başlamadan önce okus pokus diyoruz Doğum Günü Sihirbazı neler yapar gösterisi nasıldır onu anlatıyorum. En çok show okus pokus diyerek şapkadan ya tavşan yada güvercin çıkıyor sonrasına renkli toplar, ayrılmayan çember, sopa bez parçasına dönüşürse, zıplayan rakun gibi bir çok gösteri sizleri bekliyor. Yetişkin Partileri için İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Doğum Günü Şirketleri arasında sizlere Catering Hizmetleri sağlıyoruz.  Burada her ne kadar teme olarak bir Kokteyl Organizasyonu gibi görünsede harika eğlencelerden oluşan bir partidir. Burada gelen tüm konuklar için kokteyl masa kurulumu harika bir DJ onunla birlikte Ses ve Işık Sistemi Kiralama gibi bir çok hizmeti konsept olarak sunuyoruz.

Burada farklı olarak Dansçı Kiralama, Karşılama Hostesi, Trio Müzik Grupları, Sahne ve Barka vizyon gibi bir çok hizmeti sizlere sağlıyoruz. DOĞUM GÜN FİYATLARI  2000TL ( 1 kişi sihirbaz kiralama, doğum günü palyaçosu, pinyata, kapı takı zincir balon, çocuk masa sandalye kiralama, şişme oyun parkı temini her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir