Genel

İstanbul Sultangazi Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Sultangazi Doğum Günü Organizasyonu için aradığınız çocuk ve yetişkinler için profesyonel etkinliklerse sizlere bir telefon kadar yakınız. En eğlenceli partilerin mucidi personellerimizle sizlere profesyonel hizmet için varız. Ne zaman olursa olsun sizlere sunduğumuz mobil hizmetlerle istediğiniz yerde kurulum yaparak orayı harika bir parti alanına çeviriyoruz. Eğer sizde uzman bir şirket ile çalışarak sorunsuz bir parti olmasını isterseniz her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. En harika ve eğlenceli DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için bir çok etkinliği uzman ekibimizle sizlere sunmaya hazırız.

Burada anlatmak istediğim şey aslında herkes için biraz bilgi almasını sağlamaktır. Okudukça bu yüzden bir çok konu hakkında bilgi alabilirsiniz. Bizler gerektiğinde 24 saat çalışır sizlerin istediği etkinlikleri gerçekleştirebiliriz. Ekibimiz sürekli olarak kendini geliştirmekte ve başarılı partilere imzalar atmaktadır. Bizimle çalışmak çok kolaydır sizlerin fikirleri bizlere bakış açısı vererek daha iyi hizmetler yapmamızı sağlamaktadır. Sırada gelecek konuklara Catering Hizmeti ve Ekipman Kiralama hizmeti sunduğumuz etkinliklere gelmiştir. Tabii ki her zaman için YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için sunacağımız bir çok hizmet var.

Bunların en başında  gelen ise müthiş bir DJ Hizmeti başta gelmektir. Dj gelen konukların eğlenmesinde çok büyük yer sağlar bu yüzden mutlaka bu işte uzman biri olması gerekmektedir. Bu parti Bahçede, Evde, Yazlıkta, Villada olsun uygun bir Ses Sistemi Kiralama mutlaka kurulması gerekmektedir. Tabi gelecek konuklar için masalar en az  10 kişiye bir masa olması gerekmektedir. Tabi parti mekanın durumuna göre aydınlat ışıkları, disko ışıkları, bistro masa kurulumları, servis ekipmanları gibi her şeyin düzenli olarak hazırlanması gerekmektedir. Burada görsel anlamda yaptığımız hazırlıklar KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi şık ve görseli yüksek ekipmanlardan oluşmaktadır.

Ayrıca bu alanda servis personellerimiz, garsonlarımız ellerinde tepsilerle gezerek herkese yiyecek ve içecek hizmeti sağlayarak herkesin daha rahat etmesini sağlamaktadır. Eğer konuklarınız için prestijli bir parti olsun isterseniz gelenleri kapıda karşılayarak hoş geldiniz diyen Karşılama Hostesleri ekibimizi sizlerin hizmetinde olacaktır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL  ( sihirbaz kiralama, şişme oyun alanı, maskot temini, doğum günü palyaço, patlamış mısır arabası kiralama, çocuk masa sandalye temini, balon süsleme hepsi dahil.). Her zaman etkinlik olmaz mesela harika bir süsleme konsepti ile bunu kutlayan müşterimiz vardır. Bu genel olarak tüm dünyada artık moda haline gelmiştir. Hem neden olmasın çok güzel bir masa ve masanın üzerinde Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları olmaktadır.

Herkes tarafından bilinen ismi Doğum Günü Masası Kiralama olarak bilir ama Süsleme Hizmeti de sağlanmaktadır. Burada bizim işimiz Doğum Günü Süsleme Konsepti oluşturmaktır. Bunu yapmamız için bazı bilgilere ihtiyaç duyarız mesela gelecek konuk sayısı ve bize gerekli zaman olmaktadır. Ortalama ise 10 gün bizim için yeterli olacaktır daha detaylı olarak size tasarımcımız bu bilgileri sunabilir. Doğum Günü Arka Fon Kiralama (AFİŞ ) Süsleme gibi birçok sunumu da sizler için yapmaya devam ediyoruz. En çok eğlenen ve mutlu olan ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU için tüm hazırlıklarımızı yaptık bizi aramanızı bekliyoruz. İlk olarak sizlere Palyaço Kiralama için bir çok bilgi vereceğim geldiğinde neler yapacağı böylece bilmenizi sağlayacağız. Öncelikleri çocukları alır ve ikiye böler onlara sorar herkes kendi grup için bir isim seçsin ve devam eder hadi oyunlara başlayalım. Bu oyunlar mantar toplamada,  mandallar nereye gitti çuval yarışı, halat çekmece gibi bir birinden güzel oyunlar çocukları bekliyor.

Daha bitmedi Doğum Günü Palyaço çocuklara harika yüz boyama figürleri ve sosis balonlardan şekiller yaparak onlara hediye eder. Şimdi oldukça dikkatleri üzerine çeken ve gösterisiyle herkes şaşırmış durumda bırakan Sihirbaz Kiralama için sizlere hemen anlatıyorum. Bizim sihirbazımız farklıdır neden derseniz sadece gösteri yapmaz özellikle doğum günü çocuğunuza sahne alır ve onunla birlikte harika bir gösteriyi sunarlar. Doğum Günü Sihirbazı neler yapmıyor ki şapkadan güvercin çıkarma, renk değiştiren toplar, kaybolan paralar, ayrılmayan çemberler gibi bir birinden güzel gösteri sizleri bekliyor: En başarılı gösterileri sunan İSTANBUL SULTANGAZİ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde ilk 4 de olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Tabi sadece gösterimiz bu kadar değil mesela sizlere baloncuk gösterisi, kostümlü masal kahramanlar, oyun parkı kiralama, bubble show, sunucu, robot dansçı, dj gibi bir çok hizmeti sizlere profesyonel olarak sunmaktayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir