Genel

İstanbul Sarıyer Nişan Organizasyonu

İstanbul Sarıyer Nişan Organizasyonu için sizlere profesyonel çözümler sunarak hizmet sağlıyoruz.  Hedefimiz sizlere gerekli tüm ekip ve ekipmanları sağlayarak hayatınızı kolaylaştırmaktır. Sizlere NİŞAN ORGANİZASYONU birçok sunum hazırladık hepsi bir birinden güzel ne zaman isterseniz bu bilgileri sizinle paylaşabiliriz. Hem sizler içinde yardım almak çok doğru bir tercihtir. Gelen konuklarınız lamı ilgilenilmek yoksa onlara yiyecek ve içecek sunacaksınız Burada en başında yapılması gereken Nişan Merasimi yada Söz Töreni için gelecek konuk sayısını bilmektir.  Daha sonra Söz Organizasyonu için hazırlıklara başlayabiliriz. Tabi burada bir çok seçenek var mesela oturma düzeni için Sandalye Kiralama gibi hepsini birer birer bilmek gerekmektedir. Bunların hepsini boş verin sadece gelecek konuklarla sohbet edin çay için kaynaşın kısaca her şeyi bize bırakmalısınız. Bu şekilde yaparsanız birçok sorunu önüne geçmiş olursunuz. Buna dikkat etmeliyiz en mutlu günümüz en zor günümüz olmasın bu yüzden Nişan Töreni İkramları için güzel bir menü seçerek gerisini bize bırakabilirsiniz.

Elimizde bulunan en şık Nişan Masası Kiralama + Arka Fon Süsleme seçenekleri mevcuttur. Tabi seçenek olarak Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları da var sizler yeter ki seçim yapın. Tasarımlarını kendi ekibimiz sizler için yapmaktan mutluluk duyacaktır. Tabili kişiye özel Nişan Süsleme Konsepti yapmak hiç kolay değildir bu tasarımları ekibimiz sizlere profesyonel olarak sağlamaktadır.  Özel tasarımlar yapan İSTANBUL SARIYER NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizde varız.  Hem güzel tasarımlar hem güzel ikramların olduğu bir Söz Merasimi olması sadece bizlere bilgi vermeniz yeterli olacaktır. Ayrıca Nişan Catering Hizmeti için ister ara sıcaklı ister soğuk ikramlardan oluşan kokteyl menüleri sizleri bekliyor. Mobil olarak hizmet sağladığımız Evde, Bahçede, Villada, Yazlıkta Nişan Töreni için sizlere sadece bir telefon uzaklığındayız.

Ne zaman isterseniz ekibimiz gelerek istediğiniz yerde sizlere farklı sunumlar sağlayabilir. Nişan etkinlik alanında gerekli olan Masa Sandalye Kiralama seçeneklerimizde renkler mevcuttur. Ayrıca sizlere DJ ve Ses Sistemi Kiralama seçeneklerimde sunuyoruz. Tabi dilerseniz Müzik Grubu Kiralama da temin edebiliriz sizler yeter ki istediğiniz her şeyi bizimle paylaşın ve bilgi verin gerisi ekibimize bırakın. Hedefimiz istediğiniz gibi bir nişan töreni hazırlayarak sizlerin beğenisi kazanmaktır. Her zaman bizlere gerekli olan daha çok seçenek sunmak ve sizlere kaliteli hizmetler sunmaktır.  Ayrıca kaliteli yiyecek ve içeceklerden oluşan Nişan Kokteyl İkramları için bizi arayıp bilgi alabilirsiniz.  NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 50 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 kişilik servis personeli, 30 adet sandalye kiralama, nişan masası kiralama, dj + ses sistemi temini hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir