Genel

İstanbul Sultangazi Nişan Organizasyonu

İstanbul Sultangazi Nişan Organizasyonu için aradığınız tüm ekipmanları ve uzman ekibi sizlere istediğiniz zaman sağlayabiliriz. Gerekli olan her şeyi bize bildirmeniz yeterlidir geriye kalanı ekibimiz sizlere sağlayacaktır. Herkesin hayatında mutlaka önemli günler vardır bu mesela bir NİŞAN TÖRENİ ya da SÖZ ORGANİZASYONU olursa burada sizlere hizmet sunmaya hazırız. Bizim için çok değerlisiniz bu yüzdem istediğiniz tarz bir Nişan Süsleme Konsepti olması için sürekli çalışarak sizlere çözüm odaklı hizmet sağlamaktayız Neler istediğinizi şeye bir düşünelim sevdiğiniz renklerde önemli bunların hepsini uygun şekilde paketler sunmak bizim işinizdir.

Siz mi ne yapacaksınız bu çok kolay bir soru gelen konuklarla hoş sohbetler, muhabbetler ederek yeni akrabalarınızı tanıyarak tanışacaksınız. Hem bu şekilde olursa konuklarınızın karşısında saygınlık kazanırsınız bunun içinde konukları kendi evlerindeki gibi güzel bir şekilde karşılamak gerekmektedir. Biz her zaman için Cateing Hizmeti ve Sandalye Kiralama seçenekleri sizlere sunuyoruz. Sizler konuk sayısına  göre bizden istediğiniz zaman çalışmalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Eğer isterseniz NİŞAN ORGANİZASYONU olacak Evde, Villada, Bahçede, Yazlıkta buluşabilir ve eksikleri bizden temin edebilirsiniz.

Hem bu şekilde sistemli çalışırsak sonradan oluşabilecek bir çok sorunun önüne geçebiliriz. Zaten bu konuda profesyonel olan ekibimiz sizlere bir çok farklı seçenekleri sunarak kolayca bilgi almanızı sağlamaktadır. Mekan neresi olursa olsun her zaman bizim ekibimiz yanınızda yer alarak sorunların önüne geçmeyi hedeflemektedir. Merak ettiğiniz her şeyi sizlere sunumlar yaparak kolayca bilgi vermesini isterseniz sadece bizi aramanız yeterli olacaktır En güzel nişan ekipmanlarından olan MASA SANDALYE KİRALAMA modellerini sizlere sunarak karar almanızı sağlayabiliriz. Tabi seçenek olarak sadece bunlar değil mesela Nişan Tagı Kiralama bunların en başında gelmektedir.

Bu Nişan Süsleme içinde Nişan Masası Kiralama ev Süsleme Hizmeti için sizlere özel konseptli ürünleri hazırlıyoruz. Bu ürünler mesela anahtarlık, mağnet, koku gibi birçok ürünleri kullanarak yapılmaktadır. Ama bunu yapması için tasarımcımız ortalama 1 hafta önceden görüşmek ve karar almak gerekmektedir.  Gelen konukları eli boş gitmesin nu anın çok güzel anıları kalsın derseniz burada en çok Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi her şeyin hazırlanması gerekmektedir. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( altın rengi 35 adet sandalye kiralama, 65 adet nişan hediyelikleri, nişan tagı kiralama, 2 kişilik garson hizmeti, ev süsleme, nişan masası süsleme, 4 adet bistro masa kurulumu, 65 kişilik soğuk ikramlıklar nişan catering menüsü hepsi dahil.). Her zaman bir adım önde çalışma sistemiği hep sizleri dinleyerek yapmamızdan kaynaklanıyor.

Bizim için sizlerin düşüncesi her şey den önemlidir ve istediğiniz mekanda istediğiniz etkinliklerin olması da önem taşımaktadır. Eğer aklınızda bir seçenek yoksa sizler tasarımcılarımızın sunduğumu bir çok etkinliğe bakarak karar almanız çok kolay olacaktır. Şunu öncelikle bilmemiz gerekir eğer profesyonel bir şirket ile çalışırsak tüm etkinlik başarılı ve güzel sonuçlanır. Bu yüzden elimizde bulundurduğumuz Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerimiz oldukça deniş olarak sunulmaktadır. Çok çeşitli olarak süsleme konsepti ve catering servisi hizmeti sunan İSTANBUL SULTANGAZİ NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde her zaman çalışmalar yapmaya hazırız. Şimdi az olsun ama güzel olsun diyen müşterilerimiz için birkaç seçenek sunacağız.

Burada benim yerim çok küçük ama gelecek konuklarım çok diyen müşterilerimize seçim şansı vererek kolaylık sağlamaya hazırız. Bu tarz bir etkinlik ne derseniz tabi kokteyl tarzı bir etkinlik deriz. Hem neden olmasın görüntüsü çok güzel bütçe olacakta düşük neredeyse kurtarıcı bile diyebiliriz. Bunların hepsini sizler için hazırladık hangisini beğenirseniz konsepte olarak onu sizlere sağlayabiliriz. Tabi olması gereken ekonomik anlamda yardımcı olabilecek NİŞAN KOKTEYLİ için neler gerekiyor hepsini sizinle paylaşalım. Bu tarz etkinlikler genel olarak kibar ve şık şekilde sunuluyor size sadece seçim yapmak kalıyor. Ayrıca istediğiniz zaman kokteyl masaların renkleri ve üstlerindeki dekorasyon çalışmalarını inceleyebilirsiniz.

Biz her zaman sizlere gerekli sunumları yaparak ihtiyacınız olan tüm ekipmanları sizlere sağlıyoruz. Yeter ki bize KOKTEYL ORGANİZASYONU için istediğiniz model bir konsepti bildirmeniz gerekmektedir. Amacımız sizlere görsel anlamda çok harika süsleme ve hizmet sağlayarak farkımızı ortaya koymaktır..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir