Genel

Söz Merasimi

Evlilik öncesi gelin ve damat adayının ilk Söz Merasimi Organizasyonu gelin evinde yapılmaktadır. Bu özel günü sakın gözünüzde büyütmeyin uzman garson ekibimiz lezzetli yiyecek ikramlarımızla sizin için gerekli olan tüm servis ve ikramları Nişan Organizasyonu Rb yapıyor.  Kendi aracı ile zamanında yiyecek ve içecekleri getiriyor sizin belirlediğiniz yerde hazırlıkları yapıyor.  Unutmayın ki Nişan Töreni RB için Anadolu yakası ve Avrupa yakası olması hiç sorun değil sizin istediğiniz gibi bir organizasyon bizim için yapılması gereken en önemli şey. Akrabaları ile birlikte gelen damat elinde çiçek ve çikolata ile gelir gelin evine ve söz merasimi başlar.

Bu söz için gelin evinde tatlı telaşlar yaşanmakta ve çoğu zaman, Catering Organizasyon Firmaları içinden birinden destek alınmaktadır. Hem nasıl yaşanmasın 100 kişilik bir, nişan davetlisi ağırlamak hiçte kolay değildir. Bu yüzden gelin tarafının ailesi düşünür söz merasimi, Söz Töreni Organizasyonu, nasıl olur, hazırlıkları, neler ikram edilir gibi sorunları. Sadece gelen konuklar için, söz Catering Hizmeti almak yeterli değildir çoğu zaman.  Evde söz organizasyonu sırasında damat ve akraba tarafı için sandalye, ikram ekipmanları gerekmektedir.

Bunun için ya 2 ayrı firma ile anlaşmak gerekir yada 2 hizmeti sizlere sağlayabilecek bir organizasyon şirketi ile. Evde Söz Töreni Organizasyon fikirleri açısından size verebileceğimiz örnek, puf noktaları hafif yiyecekleri seçmenizdir. Birçok kişi bunu Nişan Kokteyl Organizasyonu olarak bilmektedir. İstanbul ve Türkiye genelinde Söz Organizasyonu yapan firmalar sizlere hem fiyatlar hem hazır paketler açısından da yardımcı olmaktadır.

İsterseniz hafif bir müzik için ses sistemi, oturma için renkli sandalye süslemeler, kapıların tül ile giydirilmesi gibi tüm hizmetleri paketler halinde sizlere sunuyoruz.  Yada seçimiz Teknede Nişan Düğünü, havuz başı nişan organizasyonu, Bahçede Söz Merasimi hepsi için farklı sizlere sunabileceğimiz dolu seçenek mevcut. İlk olarak sizlere tüm Nişan Merasimi kullanabileceğiniz menü örneği ( minik sigara böreği, jambonlu ve salamlı kanepe, mittie köfte, soslu tavuk. Tatlı İkramları nişan pastası, çikolatalı eklerler, browni kek, mini pizzalar dan harika bir nişan yemek menüsü oluşturabilirsiniz.  İkinci olarak mutlaka çay ve kahve servisini unutmayın bu tarz söz organizasyonlarında en çok sıcak içecekler tüketilir. Üçüncü olarak soğuk içecekler ile birlikte Söz Catering Menüsü hazır olmuştur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir