Genel

İstanbul Mahmutbey Organizasyon Firmaları

İstanbul Mahmutbey Organizasyon Firmaları içinde sizlere profesyonel ekip ve ekipmanlar Sağlıyoruz. Her zaman için müşterilerimiz için en iyisini hedefler ve en iyi hizmeti sağlarız. İlk olarak sizinle mağaza, gala, seminer, konferans, sanat galerisi, söz kesme, nikah töreni gibi hizmetler için KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sunduğumuz hizmetlerden yararlanmak için biz aramanız yeterli olacaktır. Şimdi sizlere Evde Nişan Organizasyonu için sunduğumuz hizmetleri anlatıyorum. Genel olarak gelen misafirleri ağırlamak hiçte kolay değildir. Kalabalık gelindiği zamansa her şey dahada zorlaşmaya başlar. Burada Evde Nişan Masası Kiralama gibi ayrıca seçeneklerde var mesela Ev Süslemeleri oldukça talep edilen hizmetlerdendir. Burada bir çok eksik gedik şeyleriniz olacaktır sorun yaşamak için en iyi yapılacak olansa Nişan Organizasyon Firmaları ile görüşerek onlardan destek almaktır.

Hem sadece bu saydıklarımız da değil mesela sandalye kiralama, nişan masası hediyelikleri ve bir çok ikramlarında olduğu eksikler olabilir. Bunların olmaması için her şey dikkatli düşünmek ve ona göre karar vermek gerekir. Bu isterse Söz Organizasyonu olsun hiç fark etmez onun içinde gerekli süsleme ve hizmetlerin yapılması gerekiyor. Sizlere sunacağımız EVDE SÖZ MERASİMİ İKRAMLARI için farklı menü seçeneklerinde istediğinizi alabilirsiniz. Burada bütçeyi yükselten ara sıcaklı Nişan Kokteyl Menüleri olmaktadır sade soğuk ikramların olduğu ikramlarda düşük bütçelerle sunulmaktadır.

En görkemli Açılış Organizasyonu için ne yapmak gerek yada nasıl bir hizmet almamız gerekiyor bunların hepsini sizler için anlatıyorum. Öncelik olarak ilk gün gelen misafirleri konuk etmek için Açılış Kokteyl Organizasyonu olarak yaptıklarımızı anlatalım. Öncelikle başarılı bir Açılış Kokteyli yapmak için uzman bir ekip gerekir ve profesyonel ekipmanlar tabiî ki. Burada bir çok kişi çalışır ve herkesin görevlerini doğru yapmasa çok önemlidir. Herkesin kolayca yapabileceği bir iş değildir bu yüzden sizde İSTANBUL MAHMUTBEY AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI ile çalışmadan önce tüm bilgileri almanız gerekmektedir.

Bizim ise sunacağımız sizlere Açılış Süsleme olarak mekanın giriş ve yol kısmını Balon Süsleme uygulaması yapılmalı ve kırmızı halı serilmelidir. Tabi gelecek konukları güler yüzlü Karşılama Hostesleri gelen konuklara sizin markanızı yada istediğiniz bir ürününde tanıtımı sağlamaktadır. Ekipmanları yerleştirme konusunda başarılı ekibimiz siz nereye hizmet isterseniz oraya kurulumu sağlamaktadırlar. Ortalama 2 saat boyunca hizmetinizde olacak garson ve servis hostes ekibimiz gelen konukları en iyi şekilde ağırlayacaklar dır. Birde dilerseniz sizlere TRİO MÜZİK GRUBU KİRALAMA da yapıyoruz dinleti konusunda çok başarılılardır. İsterseniz sizlere daha önce sunduğumuz bir çok hizmette videoları, resimleri sizlere iletebiliriz.

Sıradaki hem eğlenceli hemde bol tanıtımlı Mağaza, Market, Butik gibi yerlerin İş yeri Açılışları için yapacağımız etkinlikleri anlatıyorum. Burada yapılması gereken ilk olarak Sunucu ve Ses Sistemi Kiralama ekipmanlarını kurmak çok önemlidir. Hem dans eder hem ilanları dağıtır kostümlü palyaçolar oldukça da dikkat çekerler. Burada en çok ilgiyi ise Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası ile ücretsiz olarak dağıtım çekmektedir. Tabi biz dilerseniz şişme palyaço ve fly tüp kiralama ekipmanlarımızı da mekanın giriş kısmına koyabiliriz.

Örnek olarak sunduğumuz AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL paket içeriği ( 1 adet pamuk şeker ve patlamış mısır arabası kiralama, 3 kişilik palyaço hizmeti, 1000 adet firma baskılı balon dağıtımı, ses sistemi + dj kiralama, fly tüp kiralama, zincir balon süsleme her şey dahil olarak teklif sunulmuştur. Şimdi ise İstanbul Mahmutbey Nikah Organizasyon Şirketleri arasında sunduğumuz Kokteyl ve Catering Hizmetleri için bilgiler sunuyoruz. Öncelikle sade bir nikah töreni arkasından takı merasimi olduğu zamanlarda süre biraz uzun sürmektedir. Çoğu müşterimiz bu gelen konukların takı sırasında sıkılmamaları için Nikah Töreni Kokteyl İkramları ile oluşan hizmet istemektedirler. Çoğu zaman belediye nikah salonları yer verir ama Nikah Kokteyli için hizmet sağlamaz işte biz burada sizlere hizmet verebiliriz.

En başarılı İSTANBUL MAHMUTBEY DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında olmaktan onur duyuyoruz. İlk olarak sizler için özel tasarımcılarımızın geliştirdiği Düğün Süsleme Konsepti ekipmanlarımız oldukça hoş bir tasarıma sahiptir. İstediğiniz yere istediğiniz zaman DÜĞÜN MALZEMELERİ KİRALAMA hizmeti sağlıyoruz. Ama özellikle Düğün Tagı, Gelin Yolu, Nikah Kürsüsü Kiralama ekipmanlarımız konusunda oldukça iddialıyız. Hepsi bir birinden güzel ve her yerde bulunmayan süslemelerden olmaktadır. Mesela bizden Masa Sandalye Kiralama hizmetinde yararlanırken dilerseniz masa ve sandalyeleri istediğiniz özelliklerde süslüyoruz.

İlk günden bu yana tek hedefimiz vardı DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI için kendimizi geliştirmek ve daha farklı konseptler oluşturarak hizmet sağlamaktı. Sizin hayalinizdeki gibi bir düğün olması için elimizden gelenin fazlasını yapıyor ve sizlere bir çok seçeneklerle hizmet sağlıyoruz. Şimdi Evde, Bahçede, Cafede, Villada, Yazlıkta Doğum Günü Organizasyonları için sizlere sunduğumuz hizmetleri anlatıyorum. İlk önce eğlenmeyi en çok seven ve eğlenmesi için bir çok hizmet sunduğumuz Çocuk Partileri için neler yapıyoruz hemen anlatalım. İlk olarak İstanbul Mahmutbey Doğum Günü Palyaço + Sihirbaz Kiralama bilgisini ve neler yaptığını anlatıyorum.

Ortalama 2 saat süren bu tarz etkinliklerde özellikle Palyaço Hizmeti sunan ekibimiz çocukları bir araya toplayarak onlarla oyunlar konusunda konuşarak neler oynamak istediğini öğrenir. Ondan sonra yanında getirdiği .çantasında oyun malzemeleri, balonlar, yüz boyama gibi bir çok etkinlikleri için hazırlıklarını yapar ve oyunlar oynatır. Show olarak hazırlanan Sihirbaz Servisi burada ilk olarak doğum günü çocuğunu yanına alır.. Şapkadan  tavşan çıkarma, uçan kuş, rakun nerede, çember gibi bir çok oyunu beraber oynar ve unutulmaz bir gün olması için doğum günü çocuğuyla ilgilenir. Artık yeni moda olanlardan olan Bubble Show ( Baloncuk Gösterisi ) Survivor Yarışması oldukça tüm partilerde görüyoruz.

Burada çocukların çok güzel dakikalar yaşadığı oyun 7 farklı parkurdan oluşmaktadırlar. Çocuklar çok severek bu parkurları geçmeye çalışır ve Palyaço abi yada abla yarışmaların sunumu yapmaktadırlar. Son olarakta tüm partileri renklendiren kişiye özel DOĞUM GÜNÜ MASASI SÜSLEME etkinliği tüm aileler tarafından oldukça beğeni almaktadırlar. Ama burada dikkat edilmesi gereken tasarımcılarla anlaşmadan önce onlara 10 gün gibi bir zaman vermek gerekmektedir.

Bu kişiye özel konsepte doğum günü ikramlıkları, doğum günü hediyelikleri, arka fon afiş gibi bir çok ayrıntılı yapılması gereken hazırlıklar vardır. Daha detaylı bilgi almak isterseniz Çocuk Partisi için müşteri danışmanıyla görüşebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir