Genel

İstanbul Çekmeköy Düğün Organizasyonu

İstanbul Çekmeköy Düğün Organizasyonu için harika konseptler oluşan süsleme modelleri ve lezzetli catering servisi ile sizlere profesyonel hizmet için hazırız. Sadece amaç olarak edindiğimiz müşteri memnuniyeti ile sizlere uzman ve deneyimli ekibimiz çözümler sunuyoruz.  En görkemli süslemeleri sağlamak için öncelikle Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerine sahip olmak gerekir. Bu ekipmanlarla birlikte kendi araçları kendi personelleri de olması gerekmektedir. Eğer tüm bunlara sahipseniz hem müşteriler ekonomik bütçe hem de sorunsuz etkinliklerle farklı bir hizmet açınız olur. Zaten tüm profesyonel olarak çalışan şirketler mutlaka ellerinde yeteri kadar malzemeleri bulundurmaktadır.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 6000TL( 40 adet beyaz tiffany sandalye kiralama, 10 adet kokteyl masası kurulumu, 3 kişilik müzik grubu, 4 kişilik servis personeli, 1 kişi karşılama hostesi, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü aperatif ikramlar, düğün tagı kiralama, vazo şeklinde çiçekli gelin yolu, beyaz halı hepsi dahil.) Tabi bunla da bitmiyor Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme Hizmeti sade bunlar birkaç tanesidir. Haklı olarak herkes gibi sizde heyecanlanıyor ve nelerin olması gerektiği konusunda oldukça düşünüyorsunuz. Burada sizlere pratik bilgiler vererek kolay seçim yapmanızı sağlayacağız. İlk olarak sevdiğiniz renkleri belirlemekle başlayabilirsiniz. Bu son model Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde en çok tercih edilen gümüş ve altın rengidir. Dilerseniz bu tarz seçeneklerinde sizlere gösterebiliriz bu şekilde kolay seçim yapmanızı sağlarız.

Aklınız karışabilir ama bu tarz durumların kolay geçmesi için sizlere tasarımcılarımız bir çok sunum yaparak kolay hizmet almanızı sağlayacaktır. Bunun dışında ise daha önce Düğün Süsleme Konsepti yaptığımız bir çok etkinlikte inceleyebilirsiniz. En donanımlı hizmetler sunan İSTANBUL ÇEKMEKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en başta yer almaktan çok ama çok mutluyuz. Tabi seçim yapmak çok seçenek olunca biraz insanı yoruyor bu yüzden fikir almak en çok tercih edilenler arasındadır. Şimdi her şeyi bir kenara koyarak en mantıklı hareket etmeyi başlayabiliriz. Bunun başında gelen ilki düğün mekanıyla görüşerek eksik olanların bilgisini almaktadır. Sonrasında zaten bizden her türlü hizmeti alabilirsiniz bunu bizimle de paylaşın mutlaka. Bunu bizimle paylaşırsanız eksik olan her şeyi birlikte düzenleyerek karar verebiliriz.

Tabi bunların en başında eksik olan Düğün Arka Fon Kiralama genel olarak herkes tarafından istenmektedir. Tabi bunu şık bir tasarımla kombin etmek istersek eğer Çiçekli Gelin Yolu Süsleme seçenekleri en başta her almaktadır. Şık süslemelerden oluşan sade bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU için sizlere sade ama güzel konseptleri sunabiliriz. Her türlü gerekli olan ekipmanları dilerseniz depomuzda bulabilirsiniz. Depomuzda bir birinden güzel süsleme modelleri ve ekipmanlarla birlikte farklı bir konsept isterseniz bunu mutlaka gelip görmeniz gerekmektedir. Burada ben alışılmışın dışında kendim bir konsept olmasını isterim derseniz sizleri tasarımcılarımızla görüştürür ve onlardan bu bilgileri almanızı sağlayabiliriz.

Hem yeni bir konsept oluşmuş olur hem de sunacağımız seçenekleri bizde çoğaltmış oluruz. Sırada ise kurtarıcı olarak sunduğumuz DÜĞÜN KOKTEYLİ küçük mekanlar çok davetliler konusunda biçilmiş kaptan sayılmaktadır. Eğer küçük bir mekanınız var ama güzel bir etkinlik olmasını istiyorsanız sizlere bu hizmeti önere biliriz. Hem Şık bir dürüş hem gelen konuklara güzel bir görüntü bunların hepsini sağlayabiliriz. Tabi burada sunulacak olan Catering Hizmeti de oldukça önem taşımaktadır. Biz bu tarz etkinliklerde aperatif kokteyl menüleri sunmaktayız. Hem düşünseniz de ister bir parti havasında ister soft bir müzik grubu ile burada her şey sizin isteklerinize bağlıdır. Eğer parti derseniz çok iyi bir DJ Hizmeti ve Müzik Sistemi Kiralama bu seçeneklerin en başında yer almaktadır. Gelen konuklarınızın çılgınlar gibi eğlenmesini istiyorsanız sizleri dj lerimizle görüştürebiliriz.

Ve düğün de sizlerin istediği tarz müzikler eşliğinde devam etmektedir. Soft derken Klasik Müzik Grubu Kiralama bu seçeneklerin en güzellerinden olanıdır. Konsepti KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi harika bir ortamın oluşturulmasından hazırlıklarına kadar mobil olarak biz sağlıyoruz. Sizlere düşün ise bistro masaların süslemelerinde tercih yapmak, masa renklerini belirlemek ve bize bilgi vermek. Geriye kalan her şeyi biz profesyonel olarak hepsini sizlere sağlayabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir