Genel

İstanbul Kadıköy Açılış Organizasyonu

İstanbul Kadıköy Açılış Organizasyonu sunan şirketler arasında sizlere profesyonel ekip ve ekipmanları sizlere sağlıyoruz. Tüm özel günlerinizde sunulan etkinlik hizmetleri için bizi arayabilir müşteri danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. En başarılı işleri tabi ki uzmanlar sunar burada sizler için eğittiğimiz personellerimiz her zaman çözüm odaklı çalışmaktadırlar. İlk gün önemlidir bu önemli günde işinizi şansa bırakmayın AÇILIŞ ORGANİZASYONU için profesyonel kişilerle çalışmak çok önem taşır. Burada yapılması gereken ilk sizlere doğru bir paket sunarak yönlendirme yapmaktır. Bu Cafe, Market, Mağaza gibi İş yeri Açılışları için uygun olmalı ve doğru tercih yapılması gerekmektedir.

İlk olarak ortamı renklendirmek yoldan geçen arabaları ve yayaların ilgisini çekecektir. Bunun için Açılış Süsleme ile başlayabiliriz sizlerin kurumsal renklerinden müthiş bir Balon Süsleme dekorasyonu yapılarak başlanmalıdır. Tabi tanıtım olması için ekibimizin de bir çok çalışma yapması gerekiyor bunun için… Sizin en güzel sloganlarımızı söyleyerek anonslar yapan bir sunucu oldukça tanıtımı zenginleştirebilir. Bunun için pakete mutlaka Sunucu + Müzik Sistemi Kiralama seçeneklerinin olması gerekmektedir. Zaten sizlere bunun için İSTANBUL KADIKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde destek vermeye hazır bir çok kurumsal şirketler mevcuttur. Burada sizlere sunacağımız farklı paketleri dilerseniz Kuyumcu, Kasap, Güzellik Salonu, Eczane Açılışları gibi her yer için kullanabilirsiniz.

Burada önemli olan sizlere profesyonel ekiplerin hizmet sağlamasıdır. Biz grup olarak oluşturduğumuz çalışan personellerimize güveniyor ve size bu şekilde sağlıyoruz. Hemen hemen har sunduğumuz bütçelerde önce kaliteli olmasına dikkat ediyoruz. Sizlere tavsiye olarak Açılış İkramları olarak Pamuk Şeker + Patlamış Mısır Arabası Kiralama ve Dağıtımı mutlaka bütçeniz varsa almanız çok faydalı olacaktır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL  ( patlamış mısır ve pamuk şeker arabası kiralama, 1000 adet logolu balon dağıtımı, 3 kişilik palyaço kiralama, uzun tahta bacak temini, sunucu + ses sistemi kiralama, balon süslemesi, 1 kişi karşılama hostesi her şey dahildir.). Burada sizlere sunduğumuz etkinlik hizmetleri özellikle uzman ekiplerle sağlanmaktadır. Burada aklınıza takılan bir şey olursa muşteri danışmanımız sizlere yardımcı olmaktan mutlu olur.

Sırada Catering Hizmetleri sunan firmalar arasında sizlere sunacağımız AÇILIŞ KOKTEYLİ ile hizmet sağlamaya hazırız.  En başarılı markaların tanıtımını sağlayan profesyonel personellerin en çok tercih ettiği Açılış Kokteyl Organizasyonu için neler yapıyoruz burada tüm bilgiler yer alacaktır. Tabi ki büyük patronların seçimi her zaman KOKTEYL ORGANİZASYONU olmuştur. Burada tek amaç gelen tüm konukların mutlu bir şekilde etkinlik alanından ayrılmasıdır. Burada başarılan devamı için tüm gelen konuklarınızı en iyi şekilde karşılıyoruz. Profesyonel ekibimiz daha konuklar girerken onlara hoş geldiniz diyerek karşılamaktadır.

Bunu yapanlar ise ekibimizde bulunan Karşılama Hostesleri sizlerin istediği bilgileri ayrıca gelen konuklara sunarak bilgi almalarını sağlamaktadır.  Sonrasında ise harika dinletiler çalan Trio Müzik Ekibi en güzel şarkılarını gelen konuklara söylersek hoş bir ortam olmasını sağlamaktadır. Bunların hepsini sizlere profesyonel olarak sunan İSTANBUL KADIKÖY AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI olduğunu lütfen unutmayın. Her zaman seçenek sunmak bizim görevimiz sizler yeter ki düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Gerisi tamamen bizim işimiz olacak ve sağladığımız paketlerle profesyonel olarak hizmet almanız sağlayacağız. İsterse iş ne kadar zor olursa olsun biz tek bir hedef için çalışırız mutlu müşteriler ve profesyonel etkinliklerdir. En güzel açılış kokteyl menülerinin olduğu profesyonel ekiplerin çalıştığı bir sunum yaparak gerekli olan hizmetleri sizinle paylaşıyorum.

Açılış OrganizasyonuAÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000TL ( 3 kişilik trio müzik grubu, 2 kişilik karşılama hostesi, 12 adet bistro masa ve süslemesi, 120 kişilik ara sıcaklı kokteyl menüsü, 1 adet kapı takı balon süsleme, 4 kişilik servis hostesi ve garson her şey dahildir.). Sizlere sunduğumuz Açılış Catering Hizmetleri olarak kokteyl menülerinin hepsi taze ve günlük olarak size getirilmektedir. Bu yüzden ikramlarımızda çok memnun kalacak siz ve konuklarınız ayrıca profesyonel ekibimiz ellerinde tepsilerle sürekli olarak sunumlar yapmaktadır. Sergi Açılış Kokteyli ve Coffee Break İkramları için sizlere sunduğumuz avantajlı bütçeleri görmeden karar vermeyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir