Genel

İstanbul Bakırköy Düğün Organizasyonu

İstanbul Bakırköy Düğün Organizasyonu için en mutlu gününüzün sorunsuz geçmesi için sizlere profesyonel çalışmalar yaparak hizmet sağlıyoruz. Tabi istediğiniz süsleme konsepti ve mükemmel bir cartering servisi ile tüm gelen konuklarınızın beğenisi kazanmaktayız. Şimdi sizlere hem ekonomik olarak hem de görsel anlamda çok güzel bir görünüşe sahip DÜĞÜN KOKTEYLİ için birçok bilgiyi sizlere sunuyorum. En güzel Düğün Süsleme Konsepti için sizlere harika sunumlar hazırladık. Burada ister bir romantik müzik isterseniz parti şeklinde eğlence dolu düğün sizleri bekliyor. Amacımız sizlere profesyonel etkinlikleri sunarak hayatınızın en zor ama mutlu gününde yanınızda yer alarak tüm gerekli olan her şeyi sizlere sağlıyoruz.

Hepsi bir birinden güzel konseptlerden olan KOKTEYL ORGANİZASYONU için sizlere tüm ekipmanları sağlıyoruz. Burada parti için düşünüyorsanız sizlere profesyonel bir DJ performansı ve Ses Sistemi Kiralama gibi bir çok şeyi sizlere sağlıyoruz. Tabi bununla bitmiyor gelecek konukları için Düğün Catering Hizmeti de sağlıyoruz bunlar genel olarak hafif atıştırmalıklar ve ara sıcaklı menülerden oluşmaktadır. Diğer yandan yaşlı konuklar için gerekli olan MASA SANDALYE KİRALAMA gibi birçok hizmeti sizlere sağlıyoruz. Sizler sadece gelecek konuklarınızla ilgilenin geriye kalansa bizim işimizdir tüm konuklarınıza yiyecek ve içecek servisini biz yapıyoruz.

Sizin seçtiniz masa renkleri ve masa üstü süslemelerin tüm dekorasyonları ekibimiz en iyi şekilde Sağlar. En doğru kararları yine siz alırsınız bu yüzdem sizlere DÜĞÜN ORGANİZASYONU için sunduğumuz seçeneklerden özel paketler oluşturarak hizmetleri sağlıyoruz. Bizim için ne istediyseniz bizde düğün mekanı için onu yaparız bu çoğu zaman ise beyaz konseptlerden oluşmaktadır. Ayrıca Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde bizde olan ekipmanlar başka şirkette bulamaya bilirsiniz. Bunları kendi ekibimizde tasarımcılarımız yaptı mesela Düğün Arka Fon Çiçek Süsleme ve Kiralama konsepti saray tarz bir konseptim ve her yerde bulunmaz. Tabi bununla bitmiyor mesela dev vazoların olduğu salkım çiçekler ve beyaz halı ile konsept oluşturulmuş Gelin Yolu Çiçek Süsleme oldukça özel ve güzel bir konseptimden oluşmaktadır.

Bunların detayları dilerseniz ofisimizi gelerek yerinde inceleyebilirsiniz. Bunun dışında düğün  olacak yerde buluşabilir ve neler olacağına birlikte karar verebiliriz. Bu tarz bir seçenek kullanırsak sorunları daha olmadan engellemiş olur ve sizlerinde beğenmesini sağlayabiliriz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL I ( 100 kişilik düğün kokteyl menüsü soğuk ikramlar, 30 adet beyaz sandalye kiralama, 4 kişilik garson temini, profesyonel dj hizmeti, 2000 wattlık ses sistemi kiralama, 10 adet beyaz bistro masa ve çiçek süsleme, gelin yolu süsleme + düğün tagı kiralama hepsi dahil.)  Hayalini kurduğunuz düğünün olabilmesi için bu anlamda profesyonel bir şirket gerekir. Bu şirketin elinde yeterli Düğün Ekipmanları Kiralama konusunda çok çeşitli süslemelere sahip ise o zaman bunu sizin için gerçekleştirebilir. Biz bu anlamda ilk günden bu yana sunduğumuz hizmetlerde hepsini duşunduk acaba daha iyisini nasıl yaparız.

Hep aklımızda olan buydu bugün ise artık kendi tasarımcılarımız sizler için Süsleme Konsepti istediğiniz materyallerden oluşturmaktadır. Son model süsleme konseptleri ile hizmet veren İSTANBUIL BAKIRKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde çalışmalar yapıyoruz bizi de mutlaka arayıp sunumlar için bütçe teklifi alabilirsiniz. Çök düşünerek kararlar aldık ve özellikle düğünümüzünse istediğimiz gibi olmasını heves ederiz Fakat birkaç ayrıntıya çok dikkat etmek gerekir bunların en başında doğru bir şirketle çalışmak en başta yer almaktadır. Hem daha önce sunduğu hizmetlerin çalışmalarını inceleyerek aslında birkaç bilgi edinebiliriz. Önemli olanların başında da sunulan paketler çok önemli bu pakette neler var hepsini incelememiz gerekmektedir.

Yada her şeyi bir kenara bırakıp bizimle çalışmaya karar verirseniz. Bizler sizin için araştırmalar yapar gerekli sunumlarla istediğiniz düğün süsleme konseptlerini oluştururuz. Bu anlamda tasarımcılarımıza ve çalışan personellerimizin hepsine güveniyoruz. Bizleri hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı en güzel ve kaliteli süslemeleri yaparak yeni yeni adımlar geliştirdi. Bu adımları ise diğer şirketlerin görerek onlarda farklı konseptler oluşturabiliyor. Burada amaç yeni bir tasarım yaparak herkesin beğenisi kazanmaktır. Biz sizin istediğiniz bir düğünü sağlayarak yanında yeni müşteriler kazanacağımızın farkındayız. Bu sebeplerden dolayı her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlıyor ve istediğiniz düğünlerin olmasını sağlamaktayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir