Genel

İstanbul Sarıyer Açılış Organizasyonu

İstanbul Sarıyer Açılış Organizasyonu için sizlere sunacağımız farklı seçeneklerle en etikli hizmeti almanızı sağlıyoruz. Hedefimiz en başarılı hizmetleri sizlere sunarak kendimizi daha da çok geliştirmektir. Öncelikle burada sunacağımız paketi isterseniz Kasap, Manav, Market gibi her yerde kullanabileceğinizi belirtmek isterim.  Başarılı İSTANBUL SARIYER AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere kusursuz hizmetler  sağlıyoruz. İlk olarak mekanın dışından işe başlayarak AÇILIŞ SÜSLEME yapmamız gerekiyor. En güzel Balon Süsleme ise mekanın  uygun yerlerinden sarılarak iç ve dış kısımların seslenmesidir. Burada güzel bir süsleme konsepti olursa emin olun herkes tarafından dikkat çekilmeye başlarsınız. Bunu sıklıkla yaptıranlar özellikle Mağaza Açılış Organizasyonu için  kullanmaktadırlar.

Etkili bir açılış olması için sizlere profesyonel ekip ve ekipmanları sağlayabilriz. Sunacağımız hazır paketlerle kolayca karar vermenizi sağlıyoruz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2000TL ( 2 dansçı palyaço hizmeti, dj + ses sistemi kiralama, uzun tahta bacak, fly tüp temini, balon süslemesi her şey dahildir.). AÇILIŞ ORGANİZASYONU için en başta promosyon ve baskılı balon dağıtımı oldukça doğru bir karardır. Bunu kolayca yapmanızı sağlayan palyaço ve kostümlü animatörlerdir. Tatbiki isterseniz Broşür Dağıtım Hostesleri de bunları yapar bu tamamen size bağlıdır. Biz her koşulda sizlerin yanında olarak etkili ve başarılı bir Açılış Organizasyonları olmasını sağlıyoruz.

Bize göre başarılı olmak için burada Pamuk Şeker ve  Patlamış Mısır Arabası Kiralama + Dağıtımı da oldukça önemlidir. Bu tarz AÇILIŞ İKRAMLARI olduğunda daha çok müşteri çekebilirsiniz. Böylece ilk günden tüm müşterilerin ayakları alışır ve müşteriniz olmaktadır. İstediğiniz etkinlikleri müşteri temsilcimizle paylaşırsanız sizlere hemen yeniden bir paket hazırlanır uygun bütçeler lede sunulur. Unutmayalım ki tüm yapılacak olan etkinlikler bizim için tanıtım açısından çok önemlidir. Şimdi ise Kuyumcu, Ofis, Showroom, Eczane, Butik gibi yerler için Açılış Kokteyl Organizasyonu sağlıyoruz.

Burada yapacağımız bir çok çalışma var tabi sizin gelecek olan konuk sayınız ve neler istediğiniz çok önemlidir.  İlk olarak gelen konuklarınıza markanızı tanıtacak ve onları kapıda karşılayacak olan Karşılama Hostesleri özellikle öneriyoruz. Sonrasında ise hazırladığımız kokteyl masalarına yönlendirerek karşılıklık olmamasını sağlayacak olan ekiplerimizde mevcuttur. Sizlere özel sunacağımız İSTANBUL SARIYER AÇILIŞ KOKTEYLİ için gerekli olan servis personelleri ve gerekli ekipmanları sizlere sağlıyoruz. Amacımız burada herkesin ikramlardan faydalanması ve konuklarınızın en güzel şekilde ağırlanmasını sağlamaktır.

Sizlere sunacağımız örnek paketlerle kolayca bilgiler almanızı sağlıyoruz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4000TL  ( 2 karşılama hostesi, 3 kişilik servis personeli, 2 kişilik trio müzik grubu kiralama, 100 kişilik ara sıcaklı kokteyl menü ikramları her şey dahildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir