Genel

İstanbul Bakırköy Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Bakırköy Doğum Günü Organizasyonu için sizlere mutlu anılar sağlayacak uzman personeller ve bir birinden güzel ekipmanlar ile hizmet sağlıyoruz. Amacımız sadece mutlu olmanızı sağlamak ve profesyonel etkinlikler sağlayarak her şeyin güzel bir anı olarak kalmasını istiyoruz. YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için sunduğumuz hizmetleri burada detaylı olarak bilgisini sunacağız. Burada genel olarak kuracağımız Kokteyl Organizasyonu olmaktadır. Buradaki hazırlıkları ve kurulumlar dahil her şeyin bilgisini sunacağımız. İlk olarak sizinle toplantı yaparak neler istediğinizi ve kaç kişilik olacağı gibi bilgileri alıyoruz.

Sonrasında ise bu bilgilerle sizle farklı paketler sunuyoruz. Bu paketlerde balon süsleme, dj gibi, ışık sistemi, catering servisi gibi bir çok ayrıntılı hizmet yer almaktadır. Buradaki her şey özel olarak konuklarınız geldiğinde her şeyin eksiksiz olarak sizlere sağlanmasını için hizmet sunuyoruz. İlk olarak hazırlıklarımız bistro masa kurulumları ile başlar tabii ki bunun yanında bahçe aydınlatma ışıkları gibi bir çok ekipmanda hazırlanmaktadır. Tabi DJ imiz Ses Sistemi Kiralama ekipmanlarının kurulumlarını yapar ve müzik denemelerine başlar. DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için Garson ve servis personellerimiz ise burada kullanılacak olan kokteyl menüleri tepsilere dizerek hazırlıklar yapmaktadır.

Yanı açıkçası herkes işini güzelce yapar ve planlar bu şekilde olunca sorun olmaz her şey yolunda gider. İstediğiniz Catering Hizmeti için sizlere bir çok çeşitli ikramlık sunabiliriz. Bunun yanında ise harika kokteylli içeceklerimde sizlere sağlayarak gelecek tüm konukların beğenisi kazanabiliriz. Evet konuklar gelmeye başladığında ise ekibimiz gelen konukları masalarına yönlendirir ve onlara içeceklerden ikram ederi. Bir yandan dj imiz en son çıkan şarkılarla tüm misafirlerin coşmasını sağlamaktadır. Herkesle detaylı olarak ilgilendiğimiz için herkes hoşnut la dans etmektedir. Bizim amacımız burada herkesin dans etmesi ve istediği gibi eğlenmesini sağlamaktır Şunu da söylemek isteriz burada yapacağımız her şey sizin prestij sağlamanız için olacaktır.

Bu yüzden tüm gelen konukların rahat etmesi ve istediği gibi bir eğlence olması için tüm ekibimiz profesyonel şekilde çalışmalar yapmaktadır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 30 kişilik çocuk masa sandalye kiralama, karışık renk balon süsleme, 9 metrelik harika bir şişme oyun parkı kiralama, sihirbaz gösterisi, pamuk şeker arabası kiralama, doğum günü sihirbaz hizmeti, robot dansçı, maskot kiralama hepsi dahildir.). Sırada anne ve babaların en çok sevdiği Doğum Günü Süsleme Konsepti için sizlerle paylaşımlar yapacağız. Burada biliyoruz en çok çocuğunuzun resimlerini tercih ediyorsunuz.

Ve onun resimlerinin her yerde  olması sizi mutlu ediyor. Tabi bu Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları da görsel olarak tasarımlar yapılması istiyorsunuz. Bunu sizler için tasarımcılarımız başarılı şekilde sağlayabilir ama bazı şeyler gereklidir. Bunun en başında gelen ise zamandır ortalama 10 gün öncesinden bizimle anlaşma yapmanız gerekmektedir. En güzel Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti sizin olmasını istiyorsanız mutlaka bizimle görüşün. Sizlere istediğiniz şık tasarımlı konseptleri biz profesyonel olarak sunmaya hazırız.

Bizim sizlere hazırladığımız Doğum Günü Arka Fon Balon Süsleme ve Afiş Hazırlama Kiralama konseptini görmeden önce kesinlikle karar vermeyiz. Bizim sunumlarımız hem ekonomik hem de şık görünüme sahiptir. Bu yüzden sizlere gerekli sunumları yaparak kolayca seçmenizi sağlamaktayız. En ihtişamlı ve en şık modelleri İSTANBUL BAKIRKÖY DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde tasarımlarımızla fark yaratıyoruz. Şimdi sırada eğlencenin en çoğunu hak eden ve çok özenle baktığımız hizmet geliyor. Tabiî ki bu ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU oluyor hem niye olmasın onlar bizim için çok ama çok değerlidir. Onlara uzman ekibimizden oluşan çalışanlarımızın başında gelen Doğum Günü Palyaço Kiralama da nasıl ve neler var hepsini anlatalım. Burada özellikle çocuklar için yüz boyama ve sosis balondan şekiller hediye etme her şeyin başında geliyor. En çok doğum günlerinde onları görüyoruz Palyaço Kiralama en çok tercih edilen hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.

İkinci ise Doğum Günü Sihirbaz Kiralama gelmektedir burada yaptığı gösterilerle herkesin ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Sizde harika sihirlerin olmasını isterseniz mutlaka çocuğunuzun parti için bizden kolayca temin edebilirsiniz. Üstelik sunduğumuz tüm etkinlikleri sizlere profesyonel ekibimizle sunarak her şeyin güzel olmasını sağlamaktayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir