Genel

İstanbul Üsküdar Düğün Organizasyonu

İstanbul Üsküdar Düğün Organizasyonu için sizlere hazırladığımız süsleme konsepti ve catering servisi ile utulmaz bir gün sizleri bekliyor. En unutulmaz anıları biriktirmeniz ve istediğiniz gibi bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için profesyonel ekip + ekipmanlarımızla sizlere hizmete hazırız. Burada bizim hedefimiz her zaman müşterilerimize daha çok seçenek sunarak hizmet etmektedir. Bunun içinde tasarımcılarımız sürekli olarak yeni yeni Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerini çoğaltmaktadır. Mesela Düğün Arka Fon Kiralama ve Süsleme seçeneklerimizde üç çeşit birinden güzel ekipmanlar yer almaktadır.  Bizler bunun adına saray konsepti diyoruz çünkü gerçekten hiç bir yerde bulamayacağınız bir konsept olmaktadır.

Kalp şeklinde olan bu Düğün Tagı Kiralama seçeneklerimizi gördüğünüzde bayılacağınızdan emin olabilirsiniz. Tabi bunlarla bitmiyor Bize gösterdiğiniz bir mekanda sizlere bunların hazırlıklarını mobil olarak sağlayabiliriz. Hep mutlu olun güzel bir düğün olsun diye çalışmalarımız uzman ekibimizle devam ediyor.  Düğün etkinlik ekibi olarak sunduğumuz Düğün Süsleme Konsepti çok fazla seçeneklerle sunulmakta ve müşterilerimizin görmesini sağlıyoruz. Şimdi her şeyi bir kenara bırakalım ve sizlerle .çok güzel bir plan yapalım. Bu planlarımızı ilk olarak kiraladığınız düğün mekanı için gelin orda görüşelim. Bunu neden mi yapıyoruz tabi sizlerin düğünün daha iyi olması ve sorunların olmadığı bir etkinlik olması için. Profesyonel ekip ve ekipman hizmeti sağlayan İSTANBUL ÜSKÜDAR DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizimde olduğumuzu sakın unutmayın.

Düğün alanında buluştuktan sonra sizlere sunacağımız görsellerin hazırlıkların ve kısaca her şeyin bilgisini sunacağız. Bu şekilde olursa sorunları unutun geldi olmadı olmadı bitti gibi tüm sorunların önüne geçmiş olacağız. Tabi Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerimiz sadece mekanla sınırlı değil dilerseniz depomuza dilerseniz ofisimize gelerek tüm ayrıntıları incelemeniz çok kolay olacaktır. Bizim elimizdeki ekipmanları bunlarla sınırlandırmak çok yanlış olur mesela sizlere MASA SANDALYE KİRALAMA + SÜSLEME HİZMETİ için farklı konseptlerden oluşan çeşitlerimizi gösterebilirim. 4 çeşit bu masa ve sandalyelerden elimizde var ister gümüş ister altın yada ahşap hepsinden bakarak seçim yapabilirsiniz.

Tabi Düğün Masası Süsleme seçeneklerimizde çok çeşitlidir başka yerler gibi şundan var ama bundan yok gibi cevaplar bize göre değildir. Bizim hedefimiz beklentininse üstüne çıkarak a bak ne güzel bir düğün demesi için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Masa Süsleme seçeneklerimizde ise canlı cansız çiçekler, bir birinden güzel şamdanlar, suplalar, renkli taşlar ve daha neler neler sizlerin hizmetine sunduk.  DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 6500TL ( 40 adet altın rengi sandalye kiralama, düğün arka fon süsleme, dj temini, kiralık ses + ışık sistemi, 4 kişilik uzman garson temini, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü ( aperatif ikramların sağlanması ) beyaz halı üstüne çiçekli gelin yolu süsleme, bistro beyaz konseptli 10 adet masa kurulumu, masalara canlı çiçek süslemesi ve renkli mumluklar her şey dahil.

Sizler arayıp yorulmayın diye ekipmanlarımızı sürekli olarak genişletiyoruz. Hepsini sizler için bir yerde tutarak istediğiniz zaman showroom bakabilirsiniz. Burada sizi uyarmamız gerekiyor gelen herkes beklentinin üstünde ürünleri beğenerek daha fazla seçenekli konsepti süsleme almaktadır. E çeşit çok olunca birazda beklenen üstünde bütçeler çıkabiliyor, Neler yokkı depomuzda şamdanlar, örtüler, masalar, sandalyeler, halılar, gelin yolları, düğün süsleme ürünleri, catering için ekipmanlar ve daha neler neler sizleri bekliyor. Sırada her bütçeye uygun şık bir DÜĞÜN KOKTEYLİ için sizlere neler gerektiği bilgisini sunacağım. Bu kokteyl konseptinin en çok tutulmasının başında uygun bütçelerle sunulmasından gelmektedir. Ayrıca küçük düğün mekanları içinse biçilmez kaptandır. Burada ilk olarak yapılması gereken masa örtülerinin rengini seçenek başlayabilir ve üstlerindeki masa süslemelerini seçebiliriz.

Sonrasında ise elbet teki catering için menü seçenekleri gelmektedir yanında kullanılacak olan servis takımlarını da önemlidir. Porselen ve cam olması tüm ürünleri hem güzel gösterir hem de şık durmasını sağlayacaktır. Önemli olan ayrıntıları birinci olarak gelecek konukların sayısını iyi belirlemek gerekmektedir. Sizin için sağlanan düğün kokteyl menüsü kişi sayısına göre özel olarak getirilmektedir. Bundaki sunumumuzda sizlere Kokteyl Organizasyonu için birçok farklı bilgi sunduk. Tabi bunların daha detaylı planlaması ve ikram çeşitleri için müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir