Genel

İstanbul Beykoz Düğün Organizasyonu

İstanbul Beykoz Düğün Organizasyonu için hayal ettiğiniz gibi bir etkinlik olması için uzman tasarım ekibimiz hizmetimdedir. Gerekli olan her şeyi sizlere kendi depomuzdan kendi araçlarımızla sağlıyor birçok oluşabilecek sorunun önüne geçiyoruz. Evlilik hayali kuran damat ve gelin adaylarımız için hayalini kurduğu gibi bir düğün mekanı olması için çok çalışarak istedikleri Düğün Süsleme Konsepti olmasını sağlayabiliriz.  Tabi bunları sağlarken öncelikle MASA SANDALYE SÜSLEME + KİRALAMA modellerinden başlıyoruz.  Bu tarz süsleme konseptleri bir düğün alanında görüntünün değişmesini sağlamaktadır.  Ya çok güzel yada olmaz tabi en ince ayrıntıların düşünülmesi konsept olarak sunumu da ortaya çıkaracaktır.

Bizimle paylaşın istediğiniz konsepti istediğiniz modelleri sonrasında ise bizde sizin için gerekli Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerimizle sağlayalım.  DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL ( vazo şeklinde çiçekli gelin yolu + beyaz halı, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü ( tatlı ve tuzlu ikramlar ) bistro masa kiralama 10 adet, 30 adet beyaz sandalye kiralama,  4 kişilik garson kiralama, düğün arka fon kiralama, dj ve müzik sistemi kiralama.) hepsi dshil.). Sizlerin ve konukların istediği gibi bir düğün olması bizim için çok önemli. Bu yüzden gerekli Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizi donanımlı olarak sizlere sağlıyoruz. Donanım derken ne demek istediniz derseniz mesela profesyonel bir DJ yada uzman bir Müzik Ekibi Kiralama gibi her alanda sizlerin yanında olacağız.

Hatta otopark hazırlanması, konuk çocukları için palyaçolar, ikram olarak pamuk şeker ve patlamış mısır arabası gibi her konsept için farklı hizmetleri sizlere bu anlamda sunmaktayız.  Hep diyoruz önce sizin istediğiniz önemli bu yüzden ekibimizle sizlerin istediğiniz farklı konseptleri oluşturmaktayız. Bu tarz etkinliklerde çoğu zaman müşterimizle birlikte düğün mekanında buluşuyoruz. Burada neler olacağını ve eksiklerin hepsini için birlikte karar alıyoruz. Biz size gerekli sunumlarda orada yapıyoruz mesela Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde neler var neler olacak hepsinin beraber kararlarını alarak hazırlıklarımızı ona göre yapmaktayız. Siz çifte kumrular yeter ki isteyin daha güzel ve şık bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU içinde biz ekibimizle birlikte sizler için en iyisini sunalım.

Sizlerin mutlu günler biriktirmesi bizim için çok önemli ve etkinlik sonunda gülen yüzleri görmek için elimizden gelenin fazlasını yapalım. Tabi profesyonel bir hizmet için Beyaz Halı + Çiçekli Gelin Yolu Süsleme – Düğün Tagı Kiralama Konsepti için sizler bir çok seçenek hazırladık. Bunlardan istediğinizi seçtiğinizde diğer ekipmanlarla birleştirerek harika bir düğün ortaya çıkmaktadır.  Hem neden çıkmasın ki tecrübeli tasarımcılarımız sizlerin istediği konseptleri birleştirerek en ihtişamlı düğünleri ortaya çıkarmaktadır. Nasıl bu kadar ekonomik çözümler yapıyoruz diye soracak olursanız bunun cevabını hemen verelim. Bizler dışarıdan farklı bir şirketten asla destek almıyoruz kendi ekipmanlarımızda bulunan düğün malzemeleri kendi araçlarımızla taşınarak sizin istediğiniz mekana mobil olarak getirilmektedir. Böylece etkinlik bütçelerce çok yüksek olmuyor sizlere az bir bütçe ile bile bir birinden güzel farklı konseptleri oluşturabiliyoruz.

En ihtişamlı ve şık hizmetler sunan İSTANBUL BEYKOZ DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında birinci olmaktan onur duyuyoruz.  Sadece oturma düzenli değil ayakta olan düğünler içinde hizmet sağlıyoruz. Burada istediğiniz konsepti yoksa bir DÜĞÜN KOKTEYLİ olarak biraz sunum yapalım beklide istediğiniz budur. Bazı müşterilerimiz parti havasında bir hizmet istemektedir. Bunun içinde Dj performansı ve Ses Sistemi Kiralama seçenekleri sunuyoruz. Bir dj mix müzik yayını yaparken bir yandansa servis personellerimiz yiyecek içecek hizmeti sağlamaktadır. Tabi bistro masların kurulumları daha önce sağlamakta ve genel olacakta beyaz konsepti ön planda olmaktadır. Tema olacakta KOKTEYL ORGANİZASYONU havasında geçmekte ve herkes tarafından çok sevilmektedir. Bu yüzden isterseniz müşteri temsilcimiz sizlere bu anlamda da çalışmalar yaparak sunumlar gerçekleştirmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir