Genel

İstanbul Firüzköy Organizasyon Firmaları

İstanbul Firüzköy Organizasyon Firmaları içinde sizlere kurumsal olarak çözümler sunan ve başarılı ekipler sağlayan bir şirketiz. Etkinlikleriniz ne zaman olursa olsun sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlarız. En başarılı AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında olmaktan ve bize güvenen müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öncelikle reklam ve tanıtım şart bu yüzden çoğu MARKET, CAFE, MAĞAZA ilk günlerinde hareketli geçmesini istemekte müşteri odaklı iyi bir tanıtım olmasını talep etmektedir. Burada çok haklılar ilk gün gerçekten çok önemli ama çalışacağınız şirketlerle anlaşma yapmadan önce tüm olacak etkinlikleri doğru yapmakta çok önemlidir.

Biz başarıya ulaşmak için önce sizi dinliyor ve bütçenize göre en uygun etkinlikleri sunuyoruz Burada özellikle ilk olarak Açılış Süsleme ile başlanmalı tabi en az 1 hafta öncesinden her şeyin kesinleşmiş olmasıda gerekiyor. İş yeri Açılışı Balon Süsleme için ilk yapılacak olan en yoğun yerleri ve caddeyi gören yerlere süsleme uygulaması yapılması gerekmektedir. Balonlar en iyi çözümlerdendir bu yüzden iyi kullanmak gerek mesela baskılı balon dağıtımı palyaçolarımız tarafından yapılarak harika bir tanıtım çıkarmaktadırlar. Sadece balon değil mesela güzel müziklerde hem dans eder hem baskılı balon dağıtır yoldan geçen minik çocuklarla şakalaşır ve iş yerine davet eder. Tabi Sunucu Animatör ise elinde mikrofonla bir yandan müzik çalarken diğer yandan anonslar yaparak herkesin dikkatini çekmektedir.

Açılış OrganizasyonuAslında bir çok daha etkinlik hizmetimiz uzun tahta bacak, şişme palyaço 3 metre boyunda, fly tüp gibi bir çok ekipmanlarımız sizlere bekliyor. Burada unutmadan hatırlatmak isterim en çok tutulan ise PAMUK ŞEKER ve PATLAMIŞ MISIR ARABASI KİRALAMA en çok tercih edilen etkinliklerimizden olmaktadır. Sebebi taze olarak sunulan bu Açılış İkramları ücretsiz olarak sizin markanız adına dağıtımı sağlanmaktadır. Sırada en güzel misafir ağırlamanın yolu Açılış Kokteyl Organizasyonu için sunacağımız hizmetleri sizlerle paylaşıyorum.

Burada önemli olan güzel bir Açılış Catering Menüleri belirlemek ve doğru müzik seçimi ile en güzel etkinlik bizim olabilir. Genel olarak müşterilerimiz AÇILIŞ KOKTEYLİ için Trio Müzik Grubu Kiralama talep eder ve konukları kağıda karşılayarak hoş geldiniz deriz. Tabi giriş kısımlardaki Karşılama Hostesleri ile birlikte ayrıca markanın tanıtımında isterseniz hosteslerimiz tarafından konuklara sunumları yapmaktadırlar. Eğer 100 kişilik bir Kokteyl Organizasyonu ise ortalama 10 yada 12 bistro masa kurulumu yeterli olacaktır. Burada en çok bütçeyi yükselten ara sıcaklı kokteyl menüleri ve talep edilen hizmetlerdir. Sırada genel olarak belediye nikah salonlarında yapılan evlilik töreni için sunduğumuz hizmetleri sizlere anlatıyorum.

Burada bir çok belediye kendi yerlerinde Nikah Organizasyonu olmasına izin veriyor yada kiralıyor ama Catering Hizmetleri içinde dışarıdan almanızı söylüyor. Burada NİKAH KOKTEYL ORGANİZASYONU için biz gerekli sunumları ve ekipman kiralama gibi bir çok hizmeti sizlere sunuyoruz. Burada önemli olan dağıtılan davetiler kadar ortalama kişi gelmekte bunu bizi bildirirseniz sizlere gerekli bütçe ve hizmetleri müşteri danışmanız bilgileri verecektir. Kendi yerimizde olan İSTANBUL FİRÜZKÖY EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında neler yapıyoruz sizlere gerçek bilgileri sunuyorum. İster Evde ister Bahçede yada Villada hiç fark etmez sizlere gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanlarını sunarak kolaylıklar sağlayabiliriz.

Burada Söz Merasimi yada Nişan Töreni olsun en güzel Kokteyl Organizasyonu için sizlere sunumlar yapabiliriz. Burada istediğiniz zaman Söz Organizasyon Fiyatları için bizleri arayarak Sandalye Kiralama, Nişan Masası Süsleme, Arka Fon (Gelin Tagı) bir çok hizmeti sizlere özel paketler hazırlarsak sunuyoruz. En güzel sunumlardan oluşan Evde Söz Töreni İkramları için bizden bütçe teklifi almanız çok kolaydır. Burada sizlerin hizmetinde olacak servis hostesi, garson temini gibi gerekli çalışacak personellerde sizler için sağlıyoruz. Hiçbir ayrıntıyı kafanıza takmadan sadece ama sadece gelen konuklarımızla ilgilenmek onlarla sohbet etmek ve kaynaşmaktır yapmanız gereken. Konuklar daha saatler önce gelmeden ekibimiz tüm hazırlıkları bitirir ve beklemeye başlar. Bizim çalışma prensiplerimizde zaman çok değerlidir asla geri alınmaz bu tarz etkinliklerde ise çok dikkatli olmak gerekmektedir

: En harika DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için işi bilen kaliteli tasarımlar yapan ekib olması gerekiyor. Bizim tasarımcılarımız sizler için o kadar güzel Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları oluşturdu. Özel olarak hazırladığımız Düğün Süsleme Konsepti için ekipmanları dilerseniz kendi depomuzdan bakarak alabilesiniz. Depoda bir birinden farklı yüzlerce ürün olmaktadır istediğiniz zaman randevu alıp tüm malzemelere göz atabilirsiniz. Mutlaka çalışacağınız İstanbul Firüzköy Düğün Organizasyon Firmaları ile anlaşma yaparken daha önceki referanslarına ve yorumlarına bakmanızı öneriyoruz. En harika süslemelerden oluşan örnek olarak DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL paket içeriği ( 50 adet tiffany sandalye kiralama, düğün tagı, gelin yolu süsleme, nikah masası ve çiçek süsleme her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

Eğer Düğün için farklı modellerde Masa Sandalye Kiralama istiyorsanız elimizde çok çeşitli olarak mevcuttur.  Sırada eğlencenin çok çok olduğu herkesin yarıştığı ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için nasıl yarışmalar sunuyoruz. Öncelikle Palyaço Kiralama en çok yoğun istek alan hizmetlerden biri hem bütçe açısından hemde çocukların sevdiği bir karakter olmasından en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Doğum Günü Palyaçoları neler yapar hemen anlatalım ilk olarak yanında bir çantayla gelmektedir. İçinde dart, halat, çuval, mantar oyunları gibi bir çok oyun malzemesi vardır. Sonrasında ise çocuklara yüz boyama ve sosis balon dağıtımı yaparak etkinliğini tamamlamaktadır. Şimdi ise çocukların çok büyük bir dikkatle izlediği Sihirbaz Kiralama neler yapar öncelikle çocukları alır onlarla sihirler yapar ve gösterinin bir parçasıymış gibi onlarla oynar.

Doğum Günü Sihirbazı Rakun nerede, ayrılmayan çember, sopa bez olursa, düğümlü ip açılmıyor, şapkadan güvercin çıkarma gibi harika sihirler sizleri bekliyor. Ayrıca dilerseniz Bubble Show ( Baloncuk Gösterisi ) Şişme Oyun Parkı Kiralama gibi etkinliklerimizde mevcuttur. Kişiye özel Doğum Günü Masası Süsleme, Hediyelikler, İkramlıklar, Arko Fon Afiş gibi hizmetimizde mevcuttur. Buradaki kişiye özel tasarımlar için ortalama 1 hafta süre gerekmektedir. Tasarımcılarımızla bunları konuşurken daha önceden olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Kim demiş büyükler eğlenemez çoşamaz diye biz Yetişkin Parti Organizasyonu olduğunda çılgınlar gibi eğlenen müşterilerimizi görüyoruz. Burada genel olarak konuklarımızın rahat etmesi ve eğlenmesi için tüm personelimiz elinden geldiğinde çalışmaktadır.

Tabi DJ ve Ses Sistemi Kiralama bu partilerin olmasa olmazlardandır. Gelecek tüm konuklara yiyecek ve içeceklerden oluşan Catering Hizmeti sağlıyoruz. Garsonlarımız ellerinde tepsilerle dolaşarak yiyecek ve içecek hizmeti sağlayarak bistro masalarda ikramlıklar eksildikçe ilave etmektedirler. Tema olarak Kokteyl Organizasyonu gibi ama biraz daha samimi ve hoş eğlencelerin olduğu partilerdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir