Genel

İstanbul Tuzla Düğün Organizasyonu

İstanbul Tuzla Düğün Organizasyonu için sizlere bir birinden güzel düğün konseptleri hazırladık. Hem sadece konsept değil catering servisi ve ekipman kiralama gibi bir çok seçenekle sizlere hizmet sunmaktayız. İstediğiniz zaman dilerseniz düğün olacak mekanda buluşabilir ve nelerin eksik olduğunu konusunda birlikte karar verebiliriz. Eğer bı şekilde olursa seçeneklerin en doğrusu olacak ve ufak tefek bile aksiliklerin olmamasını sağlayacağız. Ayrıca yerinde görmek isterseniz Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanlarını depomuzda da görebilir o şekilde karar verebiliriz. Tüm yeni evlenecek çiftlerin hayallerini gerçekleştirmek için şirketimiz sürekli olarak Düğün Süsleme Konsepti ve Catering Hizmeti gibi bir çok çalışma kapası sitesini çoğaltmaktadır. Bu yüzden sürekli malzemeleri yeniliyor ve sizlere son model ekipman çeşitlerimi çoğaltmaktayız.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( çiçekli düğün arka fon kiralama, beyaz sandalye kiralama 40 adet, düğün catering menüsü soğuk aperatifler 100 kişilik, bistro masa 10 adet, servis personeli 4 kişi, dj hizmeti, çiçekli gelin yolu süsleme  + beyaz halı, müzik sistemi kiralama hepsi dahil.) .Şimdi sizlerle bir ihtişamlı bir düğün olması için neler yapılmalı nelere dikkat edilmeli örnekleri ile birlikte sunuyoruz. İlk olarak anlaşmayı düşündüğünüz şirketle ile görüşerek bir toplantı yapmanız çok fayda sağlayacaktır. Bu toplantıda ayrıntılı şekilde istediğiniz her şeyi anlatın ve görsel olarak sizlere yapılan sunumları beğendiklerini ayırın ve renk seçimini mutlaka yapın. Eğer anlaşmaya karar verdiyseniz mutlaka ayrıntılı bir sözleşme yapmayı unutmayın.

Sözleşme yaparsanız unutulma eksik olması gibi bir çok sorunun önene geçmiş olursunuz. Bizler tüm müşterilerimiz için özellikle sözleşme örneği yapar bir tanesini onlara bir tanesini biz alarak somunuz ve başarılı hizmetler sunuyoruz. İhtişamlı etkinlikler sunan İSTANBUL TUZLA DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere 24 saat hizmet sunmaktayız. Evlilik planları yaparken bir yandan da düğün gününüzü belirlemek ve bir şirketle anlaşmanız gerekmektedir. Düğün için mekan bul sonrasında mekanın bir çok eksiğini tamamla. Gibi bir çok sorun hayatınızı etkileyebilir bunların yada hepsini bir kanara koyup bilgili bir şirketle görüşmek en doru tercih olacaktır. Bizlerle görüştüğünüzde sizlere özel olarak hazırladığımız paketleri sunarak kolayca tercih yapmanızı sağlarız.

Hem neler yok kı bu paketlerde Düğün Arka Fon Kiralama + Gelin Yolu Süsleme gibi bir çok beğenilen Süsleme Hizmet olmaktadır.  Sadece tabi bunlar değil mesela Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modellerine yer almaktadır. Sizlerin beğenisine sunacağımız bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU güzel ve şık olması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Her zaman için düşünceleriniz bizim için çok önemli bu yüzden sizleri dinliyor ve gerekli olan her şeyi eksiksiz olarak sizlere sunmaktayız. Biliyoruz çok merak ediyorsunuz ve düğününüz için araştırmalar yapıyorsunuz fakat şunu belirtmek isteriz ki bu işi bilmeyen insanlar bile bir çok paylaşım yapmışlar.

Burada yapılan paylaşımlara değil bu işi gerçekten emek yaparak şirketlerle görüşmeniz en doğrusu olacaktır. Çünkü buradaki bilgilerin birçoğu yanlış kulaktan dolma kelimelerle yazılmış bu yüzden bu işi yapan kişilerle görüşerek bilgi almanız en sağlıklısı olacaktır. Sadece oturma düzenli değil harika bir parti havasında sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ de seçeneklerimiz arasında sizlere sunulmaktadır. Eğer mekan küçükse ve konuk sayınız fazlaysa bu hizmet tam size göredir. Mobil olarak kurulumları yapıyoruz sadece saatler içinde harika bir düğün alanı haline getiriyoruz. Tabi burada önemli unsurlardan biri müzik seçini doğru yapmaktır. Gelecek konuklarınız genç se sizlere DJ performansı ve Müzik Sistemi Kiralama seçeneklerimizden yararlanın deriz. Eğer konuk listemiz yaşlı ise Klasik Müzik Grubu önerebiliriz. Tabi ışık sistemleri, havai fişek, volkan, konfeti gibi bir çok materyaller vardır:

Hepsini kapsayan eksiksiz paketlerimizi sizlere sunarak sizleri hiç yormadan kolayca tercih yapmanızı sağlıyoruz. Burada size sunduğumuz teme olarak tam bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olmaktadır. Buradaki kurulumlarımızda hazır paketler kullanarak her şeyin eksiksiz olmasını sağlıyoruz. İstediğiniz zaman bu konsept için bilgi almak isterseniz müşteri danışmanımız sizlerin telefonları bekliyor olacaktır. Şunu belirtmek isteriz ekibimiz bu işte uzmanlaşmış profesyonel çalışan ekiplerden oluşmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir