Genel

İstanbul Beşiktaş Nişan Organizasyonu

İstanbul Beşiktaş Nişan Organizasyonu için sizlere uzman ekibimiz ve profesyonel ekipmanlarımızla hizmete hazırız.  Amacımız etkinlikte herkesin memnun kalması ve güzel anılar biriktirmesidir. Bu nedenden dolayı elimizden gelenin fazlasını yapıyor ve geniş kapsamlı ekipmanları sizlere sunuyoruz. Eğer davetlilerinizi ev rahatlığında karşılamak isterseniz bu anlamda sizlere dolu dolu seçeneklerle hizmet vermekteyiz. Elimizde olan Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanlarıyla lazım olan her şeyi size sağlıyoruz. Tabi bunlarla sınırlı değil mesela Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme gibi bir çok seçeneğimiz var. Hepsi sizlerin istediği Nişan Süsleme Konsepti ve Catering Hizmeti gibi gerekli olan şeyleri karşılamak içindir. Ne zaman isterseniz sizlere NİŞAN ORGANİZASYONU için gerekli sunumları yapabiliriz. Yada şöyle yapalım Evde, Bahçede, Villada, Yazlıkta Nişan Töreni nerede olacaksa oraya gelip her şeyi yerinde inceleyebiliriz. Tabi bu Söz Merasimi olsa fark etmiyor genel  olarak aynı konseptleri kullanıyoruz. Ama farklı bir model isterseniz onu sizin için yapıyoruz.

Kurulmasını istediğiniz Nişan Masası Süsleme Konsepti için evinizde nereye isterseniz onun kurulumunu yapıyoruz. Canlı Çiçek ve Nişan Hediyelikleri + İkramlıkları bu sizlerin istediğinize göre sunum yapılmaktadır.  Amacı herkesi memnun etmek olan İSTANBUL BEŞİKTAŞ NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere sadece bir telefon uzaklığındayız.  Tüm gelecek konuklarınız için nasıl olacağı ve neler yapılması gerektiğini sizlere paketler halinde sunuyoruz. Merak etmeyin Söz Organizasyonu için siz kadar titizlikle siz kadar dikkat ediyoruz. Bu konuda bize her zaman güvenebilirsiniz nedeni ise sizlere birçok referans verebilir ve sizlere sunumlar yaparak bilgi almanızı sağlamaktayız.  Evde Nişan Töreni için konuklarınız geldiğinde onlara profesyonel garson ve servis hostesleri hizmet etmektedir.

Tabi yapılacak çok iş var siz sadece gelecek davetlilerinizle çay ve kahve için sohbet edin başka bir şey düşünmenize gerek yok. Ama isterseniz sizlere konsept olarak Nişan Kokteyli içinde farklı hazırlıklar yapabiliriz. Mesela ayakta düzen kurarak hem daha çok kişiye ağırlar hem de fazla yer kaplamadan hizmet sağlanırız. Biz her zaman için sizlere her konuda kolayca ayak uydurur ve seçeneklerimiz dolu dolu çeşitli hizmetler sağlarız. Bu konuda deneyimli çalışan personellerimiz gerekli olan her şeyi sizlere sağlamaktadır. Tabi burada kişiye özel konseptli Söz Hediyelikleri ve İkramlıkları için bize bir hafta önceden anlaşmanız gerekmektedir.  Eğer konsept uygun bir eviniz varsa dilerseniz Nişan Süsleme Hizmeti de sizlere sağlayabiliriz.

Tema olarak istediğiniz sade bir KOKTEYL ORGANİZASYONU ise bunun için sizlere mobil olarak kurduğumuz ekipmanlarla birkaç saat içinde harika bir nişan mekanı haline getirebiliriz.  Hem sizler içinde daha ekonomik hem daha fazla konuk karşılama yapmaktayız. Nişan Kokteyl Menüleri için iki farklı seçenekler var biri soğuk aperatifler ve ara sıcaklardan oluşmaktadır. Bütçeniz dahilinde sizler hangisi isterseniz şık bir şekilde sunumlar yapabiliriz.  NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL  ( gümüş renk sandalye kiralama 30 adet, bistro masa beyaz 4 adet, nişan catering menüsü 60 kişilik soğuk ikramlardan oluşan, nişan masası süsleme konseti, nişan hediyelikleri 60 adet hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir