Genel

İstanbul Beşiktaş Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Beşiktaş Doğum Günü Organizasyonu için unutulmaz hatıraların olacağı bir yaşatmak için ekip ve ekipmanlarımızla sizlere hizmet sağlamaya hazırız. Burada çalışacak ekibimizin hepsinin uzman kadrolardan oluşturuyoruz.  Bu şekilde olunca da bir çok sorunun önüne geçerek başarılı etkinlikler sağlıyoruz. İlk paylaşımımızı Yetişkin Doğum Günü Partileri için yağdığımız birçok seçenekli hizmetleri buradaki yazımızda bulabilirsiniz.  Öncelikle bu tarz etkinlikler genel olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU şeklinde olmaktadır. Gelecek konukları için birçok hazırlık yapmak gerek bunların en başında Catering Hizmeti gelmektedir. Ve buna göre gerekli hazırlıkların yapılması ve her şeyin eksiksiz olması gerekir. Biz normalde 5 saat öncesinde parti mekanı olacak yerde oluyor ve hazırlıklılara başlıyoruz.

Burada ilk başladığımız bistro masaların kurulumu yapmak ve yiyecek içecekleri hazırlamaktır.  Tabi biz hazırlık yaparken SES SİSTEMİ KİRALAMA + DJ HİZMETİ o esnada kendi hazırlıklarını yaparak bir yandan konukların gelmesini bekler. Kısacası herkes görevini yapar ve davetliler geldiğinde sadece müzik çalar bir yandan servis devam eder. Bu şekilde olunca bir çok sorun olmasına engel olur ve hazırlıklı davranırız.  Profesyonel eğlence hizmeti sunan İSTANBUL BEŞİKTAŞ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizimde olduğumuzu unutmayın. Muhteşem bir görüşe sahip kişiye özel DOĞUM GÜNÜ SÜSLEME KONSEPTİ için hizmet almak isterseniz sizlere tasarımcılarımız gerekli sunumları yapacaktır. Burada özellikle ya doğum çocuğunun resmi yada çok sevdiği bir masal kahraman olmaktadır.

Tabi bu işleminde belirli bir süresi vardır onu iyi hesaplamak gerekir. Tasarımcılarımız ortalama bir hafta süre verir hazırlıklar için sonrasında ise istediğiniz Doğum Günü Masası Kiralama seçeneklerini sizlere sunmaktadır. Tabi burada istediğiniz bir AFİŞ Doğum Günü Arka Fon Süsleme de oldukça bizden istenmektedir. Tabi bu tarz Süsleme Hizmeti herkesin kolayca yapabileceği bir iş değildir. Zaten tamamen tasarımcının hayal gücüne göre ayrıntıların olduğu bir hizmettir. En değer verdiğimiz varlıklarımız ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU için eğlenceli ve mutluluk dolu etkinliklerde neler yapıyoruz hepsini yazacağım.  Burada öncelik olarak Doğum Günü Palyaçosu için bilgi vereceğim.

Çocukları oyunda tutmak öyle kolay bir iş değildir bunun için eğitimli olmak ve çocuklara her zaman samimi ve mutlu şekilde yaklaşmak gerek. Yoksa Palyaço Kiralama hizmeti almanın bir anlamı olmaz çocuklar yarışmalarda çılgınlar gibi eğlenmesi ve günü unutmaması gerekiyor. Bunun için deneyimli ekibimiz aldığınız tüm hizmetleri büyük bir titizlikle yürütür. Tabi profesyonel Doğum Günü Sihirbazı ekibimiz de öyle her şeyi gayet iyi sunmaktadır. Burada en çok önemli olan doğum günü çocuğunun da gösterilere katılıp bir birinden güzel numaraları yapması herkes tarafından çok mutlu şekilde karşılanmaktadır.

Tabi bu kadar etkinliğimiz yok patlamış mısır arabası kiralama, bubble show, şişme oyun parkı kiralama, robot dansçı, doğum günü balon süsleme, çocuk masa sandalye takımı, pamuk şeker makinesi kiralama gibi bir çok seçeneğinde bütçeniz dahilinde sunabiliriz. Burada sizlere bir çok etkinlik hakkında bilgi vermeye çalıştık daha detaylı bir görüşme için bizi arayıp bilgi alabilirsiniz.  DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL  ( doğum günü süsleme, şişme oyun parkı kiralama, pamuk şeker arabası, 2 palyaço kiralama, doğum günü sihirbazı, çocuk masa sandalye takımı hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir