Genel

İstanbul Beykoz Açılış Organizasyonu

İstanbul Beykoz Açılış Organizasyonu için sizlere çözümlere sunarak kaliteli hizmetler sağlıyoruz. Ses getirecek etkinlikler için özel eğitimli profesyonel personellerimiz sadece sizlere bir telefon uzaklığındadır. SATIŞ OFİSİ, MAĞAZA, CAFE, MARKET gibi kaliteli bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU için gerekli olan her şey sizler için sağlıyoruz. Burada en önemli hedeflerimiz gerçek bir tanıtım sağlayarak sizlerin daha çok müşterilere kavuşmanızı sağlamaktır. Tabi bu iş kolay değil ama deneyimli bu işte çok başarılı çalışanlarla imkansız değildir. Burada yapılması gereken ilk iyi hazırlanmak ve çok iyi organize olmaktır.Bunu sizlerle birlikte planlarlar yaparak sağlayacak olan süpervizör ekibimiz hizmete hazırdır. Tabi etrafı renklendirmek bu yerde çok önemlidir bunu ise yapacak olan Açılış Süsleme ile çok kolay sağlanmaktadır. Hem neden olmasını Balon Süsleme bu anlamda kendinden bekleneni karşılıyor.

Yani İş yeri Açılışları için oldukça dikkat çekiyor ve etkinlik olduğunun herkes farkında oluyor. Bu yüzden sizlere ilk olarak Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama seçenekler arasında değerlendirmenizi önemle rica ediyoruz. Burada yapılan hiçbir şey önemsiz değildir hepsinin aynı ayrı bize faydası olacaktır. Özellikle mesela hem dans ederim hem el ilanı dağıtım diyen Palyaço Servisi de önemle işini güzel yapmaktadırlar. Etkinlik paketlerinde mutlaka Sunucu + Müzik Sistemi Kiralama etkinliğini eklemenizi olması sizlere önemli halde tanıtım sağlayacaktır.

Her bir yapılacak olan etkinlik ayrı bir önem taşır ilk günün önemini yansıtacak başarılı İSTANBUL BEYKOZ AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde doğru seçim yapmanız çok önemli olduğunu unutmayın. Eğer isterseniz sizlere farklı seçeneklerden bir çok etkinlikler sunabiliriz bunun önemli olduğunu unutmamak gerekir. Bunlar Robot Adam, Uzun Tahta Bacak, Açılış Hostesleri seçim yapma sıralamasında yer almaktadır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( fly tüp kiralama, 2 dansçı palyaçolar, ses sistemi kiralama, sunucu hizmeti, 80 metre zincir balon süsleme, 5 adet bistro masa temini, 2 karşılama mankeni, patlamış mısır arabası kiralama her şey dahil.).

Burada sizlere sunduğumuz paketler hep bir birinden güzel ama uygulamalar farklıdır. Buradaki etkinliklerin seçimleri için müşteri danışmanımız dan bilgiler alabilir sunumları inceleyebilirsiniz. En özel konuklarla en güzel etkinlik yapmanın yolu ilk olarak kokteyl ile gerçekleşmektedir. Bunun sebebi çok basit dostlarınız geliyor ve yeni ticaret hayatı sizinle birlikte başlıyor. Bu en iyi olmasının yolu AÇILIŞ KOKTEYLİ ile olacağınızı hepimiz biliyoruz. Tabi sadece AÇILIŞ İKRAMLARI değil burada gerekli olan personellerden çok önemli. Herkesin gülen yüzü işine saygısı ve ağırlama konusunda profesyonel davranan ekip oldukça çok önemlidir. En çok beğeni kazanan ise burada gelecek konukları Trio Müzik Grubu ile karşılamak çok önemlidir. Tabi bununla bitmiyor kapıda konukları bekleyen güler yüzlü Karşılama Hostesleri gelenleri karşılayarak markanız adına tanıtımlar yaparak bilgiler sunmaktadır.

Sizlerin kurumsal renklerinize uyumlu bistro masalar ve Balon Süslemeleri ile harika renklerden oluşan hizmetler sağlıyoruz. Tek yapmak istediğiniz en iyi şekilde gelen konuklarınızı karşılamak ve yiyecek, içecek gibi ikramları sağlamaktır. Bunu sizlere sağlayacak olan İSTANBUL BEYKOZ AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI arasında en başlarda geldiğimizi hatırlatmak isteriz. Eğer severek yapıyorsanız mutlaka bunun mükafatı olarak başarı arkasından gelmektedir. İlk gün ki gibi heyecanla sizlere çalışmalar yaparak hizmetler sağlıyoruz. Bunun  en başında gelen Açılış Catering Hizmetleri ile farkımızı her zaman ortaya koyuyoruz.  Her zaman kaliteli her zaman taze ikramlar sunarak en iyi KOKTEYL ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman bizim bakış açımız en doğru tercihleri yaparak en iyi, etkinliklerde başarılı olmaktır. Burada bir çok bilgi paylaşımı yaptık amacımız sizlere sunumlar yaparak kolaylık sağlamaktır. Kokteyl alanın dış kısımlarına kurumsal renklerden oluşan Açılış Balon Süsleme yaparak harika bir görüntü elde edebiliriz.

Bunun için bize istediğiniz renkleri bildirmeniz yeterlidir. Balon Süsleme ekibimiz istediğiniz sunumları yaparak en doğru süslemeyi gerçekleştirecektir. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 3500TL ( 50 metre balon süsleme, 2 kişilik trio müzik gurubu, 100 kişilik açılış kokteyl menüsü, 4 kişilik servis personeli, 2 kişi karşılama hostesi, 12 adet kokteyl masası her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir