Genel

İstanbul Kadıköy Düğün Organizasyonu

Kaliteli ve şık konseptler sunan İSTANBUL KADIKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde en geniş kapsamlı ekipmanlara sahibiz.  Bu yüzden sizlere sunduğumuz Düğün Malzemeleri Kiralama seçenekleri oldukça fazladır. Her zaman bunu kendimize sorduk daha iyi bir hizmet nasıl sağlayabiliriz. Hem neden olmasın hepsi güzel modellerden Masa Sandalye Kiralama içinde sizlere çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaları yapmadan önce ilk işimiz sizlerle birlikte renk seçimi ve neler olacağı hakkında bilgi paylaşımı yapmaktır. Tabi burada kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek için düğün konusunda her şeyi bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Sonrasında ise ekibimiz sizlere Düğün Süsleme Konsepti için gereken her şeyi sağlayacaktır.

Tabi kullanılacak ekipmanları unutmamak gerekir mesela Masa Sandalye Süsleme  modellerine kadar sizlere birçok örnek sunabiliriz. Üstelik hem ekonomik hem profesyonel olarak sağladığımız tüm hizmetlerde. Dilerseniz düğün olacak mekanda buluşabilir neler kullanacağımız hakkında bir konu üzerinde konuşabiliriz. Tabi sonrasında ise sunumlardan oluşturduğumuz paketi sizlere sunarak bilgi verebiliriz.  Amacımız her zaman için sizin istediğiniz gibi bir düğün olmasını sağlamak için dur durak bilmeden çalışmaktır. Tabi bir çok konu üzerinde bize bilgiler gerekli bunlarında sizlerin bize sağlaması gerekmektedir. Herkesi düğün alanına geldiğinde şok edebilir daha önce görmedikleri bir düğün olmasını sağlayabiliriz. Hedefimiz Türkiye genelinde en ihtişamlı DÜĞÜN ORGANİZASYONU sizlere sunmaktır. Bunu başarmak içinde hiç durmadan Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizi çoğaltmaktayız. Bizim buradaki en çok istediğimiz a dan z ye her şeyin sorunsuz şekilde organize edilmesidir.

Profesyonel anlamda ekibimiz bir sorun oluşmaması için çok çalışmaktadır. Ayrıca sunacağımız konsept arasında DÜĞÜN ARKA FON KİRALAMA ve ÇİÇEKLİ GELİN YOLU SÜSLEME + BEYAZ HALI olmaktadır. Bu konsepti saray adını vererek çok popüler bir hizmet olmasını sağladık. Genel olarak büyük vazolar ve salkım çiçeklerden oluşmaktadır Kaliteli sunumlar yapan ve uzman ekipler sağlayan İstanbul Kadıköy Düğün Organizasyonu içinde sizlere Catering Hizmeti de sağlıyoruz.  Her zaman aklınızdan geçenleri düğün için bizimle paylaşabilirsiniz. Burada sunulan bir birinden güzel seçeneklerin arasından da en çok beğendin izi seçebilirsiniz. Bu beğendiğiniz ekipmanları bizim tasarladığımız konsept ile birleştirir ve sizlere muhteşem bir etkinlik hazırlamış oluruz. Tabi sadece bu tarz değil sizlere en şık görünüme sahip bir DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde hizmetler sağlayabiliriz.

Burada sağladığımız her şeyi sizlere ayakta düzen olarak hazırlıyor ve sağlıyoruz. Tabi konsept olanakta bu hizmetimiz KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi sağlanmaktadır. Sadelik ve şıklığı seven herkes istediğinizi bu tarz kullanmaktadır. Dilerseniz hem ekonomik hem de uygun bütçeli hizmet isterseniz bu tam size göre demektir.  Zaten artık bir yerde bu tarz etkinlikler olmakta hem mekan açısından hem hazırlık açısında daha kolay hazırlıklar olması onun çok tutulmasını sağlamaktadır. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5250TL ( ahşap sandalye kiralama 35 adet, 4 kişilik garson temini, bistro masa kiralama 10 adet, düğün tagı süsleme, düğün catering menüsü 100 kişilik, müzik sistemi  + dj kiralama, gelin yolu kiralama hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir