Genel

İstanbul Pendik Açılış Organizasyonu

İstanbul Pendik Açılış Organizasyonu için profesyonel bir etkinlik firması aradığınızı biliyoruz. Bu yüzden sizlere profesyonel çalışan personeller ve ekipmanlar hazırladık. Ne zaman isterseniz sizlere harika sunumlar yaparak AÇILIŞ ORGANİZASYONU için tercih yapmanızı sağlayabiliriz. Her zaman tanıtım ve reklamın ne kadar değerli ve doğru yapılması gerektiğini biliyoruz. Bu yüzden aynı şekilde planlarımızı yaparak sizlere çeşitli sunumlar hazırlıyoruz. Her ne olursa olsun etkinlikte başarılı bir etkinliğim ne kadar faydalı olduğunu biliyoruz. Bu sebeplerden kadromuzda hep deneyimli hep profesyonel ekiplerle çalışarak bir çok sorunun önüne geçiyoruz. Tabi mesela iyi bir Palyaço Hizmeti aldığınızda burada bir yandan el ilanlarınız dağıtılır bir yandan dans ederek ortamı renklendirmektedir. Sonrasında profesyonel bir

Sunucu ve Müzik Sistemi Kiralama olduğu zaman burada indirimler ve ilk güne özel istediğiniz tanıtımları en iyi şekilde sunarak hizmet sağlamaktadır. Hemen hemen her Market ve Mağaza İşyeri Açılışları olurken gördüğünüz Balon Süsleme özellikle bir çok firma tarafından tercih edilmektedir. Bunları daha detaylı olarak öğrenmek isterseniz eğer İSTANBUL PENDİK AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI bu anlamda sizlere yardım ederek bir birinden güzel sunumlar yaparak bilgiler sağlayacaktır. En başta her zaman Açılış Süsleme en başta gelmektedir balonlar ve bayraklarla süslenen iş yerinde harika bir görüntü elde edilir. Sonrasında ise İster Cafe ister Restoran olsun Açılış Balon Süsleme mutlaka yapılmalıdır. Tabi her şey bu hizmetlerle sınırlı değil mesela Robot Adam, Uzun Tahta Bacak, Maskot Kiralama, Açılış Mankeni gibi seçeneklerle de sizlere bir çok hizmeti sağlayabiliriz.

Tabi her şey size bağlı sizlerin içine sindiği etkinlikleri birlikte karar alarak en iyi şekilde sunabiliriz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 1000 adet baskılı balon, 2 kişi broşür dağıtımı için hostes, 2 kişi dansçı palyaço kiralama, patlamış mısır arabası temini, 50 metre zincir balon süsleme, robot dansçı, 4 adet bistro masa kiralama, 1 kişi sunucu ve ses sistemi kiralama her şey dahildir. Sırada sunacağım Emlak Ofisi, Kuyumcu, Mağaza, Otomobil Galerisi tarzı İş yeri Açılışları için sunduğumuz Kokteyl ve Catering Hizmetleri bilgilerini sunuyorum. Burada diğer tanıtımların yerine sadece gelecek konuklar için yapılan bir AÇILIŞ KOKTEYLİ için bilgileri sizle paylaşıyorum.

 İlk olarak yapılması gereken planlamayı ortalama 1 hafta öncesinden yapılmalıdır. Tabi sonrasında ise gelecek konukların sayısı Catering Organizasyon Şirketleri ile paylaşarak detaylı bir bilgi almak ve vermek gerekir. Gelecek konuklar hepimiz için önemli ve her şeyin sorunsuz şekilde gerçekleşmesi gerekmektedir. Bunun için deneyimli kadromuz sizlere her şeyin plan ve bilgilerini detaylı olarak sunar. Tabi Açılış Catering Hizmeti olmasının yanı sıra çalışacak olan personellerinde özenle seçilmesi gerekmektedir. Bu anlamda konuklarınızın iş yerinin kapısında bekleyecek olan Karşılama Hostesleri gelen tüm konuklar hoş geldiniz diyerek karşılamaktadır.

Bu tarz ayrıntıları yakalamak ise İSTANBUL PENDİK AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI sizlere anlatarak tüm bilgileri almanız sağlanacaktır. Bu tarz etkinliklerde gülmek çok önemli ve ayrıca gelen konuklara hoşnut ile davranarak herkesin kendi iş yerindeymiş gibi hizmet etmek gerekmektedir. Tabi bu tarz etkinliklerde profesyonellik çok önemli eğer her şeye hakimsen doğal olarak hatada olmaz sorunda çıkmaz. Bu yüzden biz ekibimizde sürekli olarak bu işi gerçekten başarılı bir şekilde yapan ve saygılı ekip arkadaşları bulunduruyoruz. Tabi sadece bunlar değil ekipmanlarda ise hep son model ürünleri tercih ediyoruz. Eğer isterseniz sizlerin kurumsal renklerinize uyumlu bistro masaların kurulumunu ve süslemesini yaparak mekana daha çok uyum sağlamasını sağlıyoruz.

En çok ise tüm firmalar tarafından Açılış Balon Süslemesi tercih edilmektedir bunda ekibimiz sizin adınıza gerçekleştirerek harika bir görünüm elde etmektedir. Renklerin uyumu sizler kadar bizim içinde önemli unsurlarda yer almaktadır. Bu yüzden tüm KOKTEYL ORGANİZASYONU için detaylı düşünülerek acele etmeden kararlar almak gerekmektedir. Dilerseniz sizlerin mekanına gelerek etkinlik için gerekli ekip ve ekipmanları sizlerle paylaşabiliriz. Bu sonradan oluşan aksilikler için en doğru tercihtir yada resim, video paylaşırsanız-da yeterli olur bizler için. Bunları profesyonel şirketler sizlerin adına yapar bu yüzden sadece bu işi yapan kişilerden bilgi almanız gerekmektedir.

Sizlere burada sunduğumuz paketleri örnek olan belirledik daha detaylı bilgi almak isterseniz sizleri ofisimize bekleriz yada telefonla bilgi alabilirsiniz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5500TL ( 1 kişi karşılama hostesi, 40 metre balon süsleme, 3 kişi garson temini, 3 kişilik trio müzik grubu, 15 adet bistro masa kiralama, 150 kişilik soğuk aparatifli açılış kokteyl menüsü her şey dahildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir