Genel

İstanbul Güngören Organizasyon Şirketleri

İstanbul Güngören Organizasyon Şirketleri içinde sizlere profesyonel etkinlik hizmeti sağlıyoruz. Her zaman sizlere daha iyi ekip ve ekipman hizmeti sağlamak için seçeneklerimizi çoğaltıyoruz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( 4 adet büyük boy gelin yolu kiralama, kalp şeklinde büyük boy düğün tagı süsleme, 35 kişilik sandalye kiralama, 100 kişilik açılış kokteyl menüsü, 2 kişi müzik ekibi temini,  1 kişi karşılama hostesi, 4 kişilik servis personeli, 10 adet masa kiralama hepsi dahil.). Her şeyin hayal ettiğiniz gibi olması için ekibimiz ve ekipmanlarımızla size hizmet sağlamaya hazırız. Ne zaman olursa olsun sizler için kuracağımız mobil ekipmanlarla her zaman bizden hizmet alabilirsiniz. En önemli etkinlikten biri olan DÜĞÜN ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz hepsi anlatalım sizler için. Öncelikle her şeyden önce sizlerin bilgileri alıyoruz sizi dinliyor ve oluşturacağımız Düğün Süsleme Konsepti için neler olabilir ona bakıyoruz. Hiç merak etmeyin elimizde Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerinde oldukça fazla sunum yapabiliriz.

Tabi farklı renklerde elimizde Masa Sandalye Kiralama modelleri de var. Sizlere bunları gösterebilir ve kolayca seçim yapmanızı sağlayabiliriz. Amacımız sizlerin en mutlu günlerinizde sizlere etkinlik hizmetleri sağlayarak hayatınızı kolaylaştırmaktır. Bize her zaman İSTANBUL GÜNGÖREN DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında ulaşmanız çok kolaydır. Sizlere hayalinizdeki gibi bir düğün olması için elimizden gelenin her zaman daha fazlasını sağlamaktayız. Seçenekler arasında mesela DÜĞÜN KOKTEYLİ de olabilir ayakta düzen olarak sizlere mobil kurulum sağlayabiliriz. En önemlisi bizimle gelecek konukların sayısı ve ne gibi hizmetler istediğinizi paylaşmanız yeterli olacaktır. Bu anlamda her şeyi öğrendikten sonra sizlere bir birinden güzel sunumlar hazırlayıp hizmet vermeye başlarız.  İlk günden merdivenleri en iyi şekilde çıkman için tanıtım da AÇILIŞ ORGANİZASYONU çok önemlidir. Tabi bu merdivenlerde yanınızda iyi bir etkinlik elemanları varsa o zaman doğru seçimler yapmışsınız demektir.

Burada sizlerin yanında olup ilk günde sizi birlikte tanıtalım bir birinden güzel mesela etkinlikler yapalım. İlk ortamı renklendirmekle başlayarak Açılış Süsleme uygulaması ile start verelim. Tabi mekanın Balon Süsleme yapılması için önce mekanda bir çalışma yapmak gerek nerelere asılacak ne kadar uzunlukta olacak gibi hepsi önemlidir.  Telsiz mikrofon takımızda olması çok iyi olur Sunucu istediğimiz kampanyaları en güzel şekilde duyulmasını sağlamaktadır. Tabi burada kurulacak olan Ses Sistemi Kiralama da güçlü olursa iyi olacaktır. Tabi müzik yayını yapılırken son çıkan şarkılarla dansçı Palyaço Hizmeti ise hem dans eder hem el ilanı, promosyon ürünler gibi hepsinin dağıtımını bizler için sağlamaktadır.  Daha detaylı bilgileri İSTANBUL GÜNGÖREN AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile görüşerek almanızda mümkündür. Zaten bu anlamda profesyonel firmalar sizlere en doğru bilgileri vererek hem sizlere paketler sunmaktır. Kulaktan dolma bilgilerle lütfen dolmayın işi gereken yerden bu hizmeti sağlayacak olan firmalardan almanız gerekir.

Birçok kişinin başına gelen sorunlar sizlerin başına gelmesin daha dikkatli olmalıyız.  Her şey tamamen bütçenizle ilgilidir çok bütçesi olanlara AÇILIŞ CATERİNG HİZMETİ de önermekteyiz. En güzel ortama ayak uyduranlar Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası ile dağıtım yapılanlardır. Herkes taze taze bu ikramlardan almak için ub uzun kuyrukların olmasını sağlamaktadır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( patlamış mısır arabası kiralama, 2 kişilik palyaço kiralama, 40 metre zincir balon süsleme, sunucu + ses sistemi temini, uzun tahta bacak hepsi dahil.) Yoğun olarak Kurumsal markaların en çok tercih ettiği AÇILIŞ KOKTEYLİ etkinliğini artık herkes talep etmektedir. Hem neden olmasını çok önemli konuklarınız varsa onlarında ilk günde gözlerinde prestij sağlamak için en doğru etkinliktir.  En güzel sunumları onlar için hazırlayalım en güzel dekorasyonu onları için yapalım ve başarılı sonuçlar alalım.

Bunu için doğru hizmet alınmalı mesela Karşılama Hostesi ve Müzik Grubu Kiralama bunlardan sadece bir kaçıdır. Kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için profesyonel tasarımcılarımız istediğiniz bir görseli hazırlayabilir. Çoğu zaman ya çocuğunun resmi yada bir masal kahraman olmaktadır. Onun için Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramları hazırlamak gerekir buda ortalama bir hafta zaman almaktadır. Tabi bir birinden güzel DOĞUM GÜNÜ MASASI SÜSLEME + KİRALAMA seçeneklerimizi mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Tabi Çocuk Doğum Günü Partileri için sizlere sunduğumuz etkinlikler de anlatmam gerekiyor. Öncelikle SİHİRBAZ + PALYAÇO KİRALAMA seçeneklerimizde neler yaptığı ile başlayalım.  Doğum Günü Palyaçoları ilk olarak çocukları 2 ile 3 saatlik bir etkinlikte yarışmalar yaptırır oyunlar oynatır. Sonrasında ise yüz boyama figürleri ve sosis balondan şekiller yaparak çocuklara hediye etmektedir. Doğum Günü Sihirbazı ise muhteşem bir showla 45 dakika boyunca yanında getirdiği sihirli oyunları oynayarak herkesin beğenisi kazanmaktadır. Daha fazla seçenek istiyorsanız İSTANBUL GÜNGÖREN DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile görüşmek ve bilgi almanızı önemle hatırlatırız. Bu tarz etkinliklerden farklı bir yeri olan Yetişkin Parti Organizasyonu özellikle Catering Hizmeti ile yapılmaktadır.

Burada gelecek konukların müzikle doyasıya eğlenmesi ve yiyecek içeceklerin sunulmasına kadar her şey önem taşır. Bu yüzden biz devamlı olarak profesyonel ekipleri sizler için sağmaya devam ediyoruz. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 2500TL ( 2 kişilik palyaço kiralama, 1 adet profesyonel sihirbaz hizmeti, çocuk masa sandalye kiralama, şişme oyun alanı temini, patlamış mısır arabası ikramları hepsi dahil.). En heyecanlı etkinliklerden olan NİŞAN ORGANİZASYONU için artık telaş etmenize gerek kalmadı. Sizlerin konuklarınızla yüz yüze çayınızı kahvenizi içerken hizmetinizde olacak personellerimiz sizlere kolaylık sağlayacaktır. Tabi Söz Merasimi ve Nişan Töreni olması fark etmiyor hepsi için sizlere hem ekonomik hem de hazır paketler sunarak eksiksiz hizmet almanızı sağlıyoruz.  Hem o kadar çok gerekli Nişan Malzemeleri Kiralama seçenekleri varkı hangisini almak gerek nasıl kurulumu olacak gibi aklınızdaki soruları bu şekilde ortadan kaldırıyoruz. Burada ilk seçenek NİŞAN TAĞI KİRALAMA ve ARKA FON SÜSLEME bunların en başında geliyor. Herkes bu tarz süslemeler yaptırarak tüm gelen konuklara farklı yiyecek ve içecek hizmeti sağlıyor.

Geniş kapsamlı İSTANBUL GÜNGÖREN NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde bizimde bir çok seçeneğe sahip hizmetlerimiz var.  Aklınıza takılan mesela Söz Töreni İkramları yada Catering Hizmetleri gibi her şeyi bizlere sorabilirsiniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Ayrıca gelecek konukların sayısına göre farklı hazırlıklar yaparız konuklar geldiğinde ise her şey hazır olmuş olur. Zaman bizim için çok önemli bunu en güzel şekilde kullanıp sizlere sorunsuz etkinlikler sunmaktan çok mutluyuz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 65 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 garson temini, nişan masası kiralama, 65 kişilik nişan hediyelikleri,  30 adet sandalye kiralama, ev süslemesi, nişan tağı süsleme hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir