Genel

İstanbul Çatalca Açılış Organizasyonu

İstanbul Çatalca Açılış Organizasyonu için sizlere deneyimli ve çalışkan personellerimizle etkinliklerinizde hizmet vermeye hazırız. Hedefimiz sürekli olan kendimizi geliştirmek ve sizlere daha fazla seçenek sunmaktır. Profesyonel olarak bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU orada çalışacak personellere ve kullanılacak ekipmanlara bağlıdır. Tabi burada birçok seçenek sunarak sizlere başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz. Bize ilk ne yapılmalı derseniz mekanın dış kısımları da önemli olduğu için AÇILIŞ SÜSLEME olmalı deriz. Tabi bunun bir çok nedeni var ilk olarak dikkat çekmesi ve herkesin mekana gelmesin ide sağlar. Bu yüzden Balon Süsleme uygulamasını sizlere. çok ama çok öneriyoruz sizlere… Tabi sonrasında aktivitelerle biliyoruz mesela bir Sunucu + Ses Sistemi Kiralama olursa istediğimiz anonslar ve konuşmalar yapılır. Ayrıca kurduğumuz telsiz mikrofon takımı ile açılış konuşmaları da kolayca yapılmaktadır. Yoldan geçen herkesin dikkat çekmek sağlanır bu yüzden iki tanede dansçı palyaço hizmeti gereklidir.

Hem dans eder şirinlik yaparlar ve yoldan geçenlere balon, el ilanı dağıtırlar. Gören herkesin dikkatini çektikleri içinde İŞYERİ AÇILIŞI için herkes bakmaya mekana gelmektedir. Size profesyonel olarak eleman sağlayacak olan İSTANBUL ÇATALCA AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizimde olduğumuzu unutmayın. Burada MARKET, CAFE, MAĞAZA, RESTORAND gibi yerler için bu etkinlikler oldukça uygundur. Bu tarz paketler için daha fazla bilgi almak isterseniz sizlere gerekli sunumları yaparak bilgi almanızı sağlayabiliriz. Tabi sadece bunlarla bitmiyor AÇILIŞ CATERİNG HİZMETİ için sizlere Pamuk Şeker ve Popcorn (Patlamış Mısır) Arabası Kiralama da mevcuttur. Halk tarafından her zaman çok uzun kuyruklar olması ve herkesin hoşuna gittiği bir etkinliktir. Bu Açılış İkramları için kişi sayısına göre fiyat teklifi alabilirsiniz. Farklı seçenek olacakta sizlere açılış mankeni, robot dansçı, tahta bacak kiralama, maskot temini gibi farklı seçeneklerimizden de faydalanmanız çok kolaydır.. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI  1500TL ( sunucu hizmeti, kiralık ses sistemi, 2 kişilik palyaço kiralama, 30 metre zincir balon süsleme hepsi dahil.)

Sırada markanızın yıldızı sizin olacağınız harika bir AÇILIŞ KOKTEYLİ sizler için hazırlık yapalım ve önerilerimizi sunalım. İlk yapmamız gereken şey gelecek konuklara neler ikram edeceğimizle başlamak en doğrusudur. Burada konuk sayımıza göre sizlere Açılış Kokteyl Menüsü sunmak ile başlıyoruz. Tabi gelecek insanlara göre bistro masa kurulumu ve servis personellerimizi unutmamak gerekir. Ama en doğru tercihlerden biri konuklarımızı hoş geldiniz diyerek markanızın tanıtımı sağlayacak olan AÇILIŞ HOSTESİ mutlaka olması gerekenlerden biridir. Tabi konuklarımızın durumuna göre hareketli yada slow müzik seçimi daha önceden konuşulmalı ve karar verilmesi gerekmektedir. Bunu anlaşmak istediğiniz İSTANBUL ÇATALCA AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI ile görüşmeli önceden karar almanız gerekmektedir. Eğer her şey tamamsa o zaman istediğiniz zaman sizlere hizmet sağlayabiliriz. Unutmayalım ilk gün çok önemli ve her şeyin dikkat edilerek hazırlanması lazım bunu sağlamak içinse işinde uzman bir şirket olması gerekmektedir. Uzman şirketler sizlere doğru bilgiler sunar neler olacağı hakkında doğru kararlar almanızı sağlamaktadır.

Bu GÜZELLİK SALONU, ECZANE, OFİS, MAĞAZA olsun hiç fark etmez mutlaka profesyonel destek alınması gerekmektedir. Eğer her şeyi bilen bir yerden destek alırsanız o zaman artık hiçbir sorun kalmamış demektir. Şimdi ise sizlere bir paket sunarak buradaki amacımız sizlere bilgi sağlamaktır. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4500TL (150 kişilik açılış kokteyl menüsü, 4 servis personeli, 15 adet bistro masa kiralama, 60 metre açılış balon süsleme, 1 adet karşılama hostesi, dj hizmeti + kiralık müzik sistemi hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir