Genel

İstanbul Atışalanı Organizasyon Firmaları

İstanbul Atışalanı Organizasyon Firmaları arasında sunduğumuz tüm etkinliklerde profesyonel ekip ve ekipmanlar sağlıyoruz. Sizinde etkinliğiniz varsa ve bilgi almak istiyorsanız sizlere deneyimli ekibimiz her konuda bilgi almanızı sağlayacaktır. En eğlenceli ve en güzel DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için sizlere bilgiler veriyorum. Çocuk Partileri özellikle oyunların olduğu ve yarışmaların yapıldığı etkinliklerden oluşmaktadır. Burada bizim sunduğumuz ise profesyonel Sihirbaz ve Palyaço Hizmeti ile çocukların coşkuyla oyunlara katılması ve eğlenmesini sağlıyoruz. Seçeneklerimiz arasında Şişme Oyun Alanı Kiralama ve Baloncuk Gösterisi ( Bubble Show ) da var dilerseniz sizlere bunlar lada gösteriler yaparak çocukların doyasıya eğlenmesini sağlayabiliriz.

Burada Doğum Günü Palyaçosu ve Sihirbazı ortalama 3 saat boyunca çocuklarla ilgilenerek doyasıya eğlenmesini sağlamaktadırlar. Mesela halat çekme, zıp zıp, mantar, dart gibi oyunlar palyaço muz tarafından oynatılmaktadır. Tabı sadece bunlar değil mesela şekiller balonlardan hediyeler yada yüz boyama etkinik gibi bir çok hizmet sağlamaktadırlar. Burada sihirbazımız sadece sihir yapmaz çocukları sihirlerine katar ve şapkadan kuş çıkar, çember, sopa mendil olursa gibi bir çok beğeni kazanacak sihir numaraları göstermektedir. Tabi sadece çocuklar için değil Yetişkin Partisi içinde bir çok hizmet sağlıyoruz. Bunlardan en çok tercih edilense kokteyl organizasyonudur. Burada sağladığımız Catering Hizmetleri sadece yiyecek ve içecekten oluşmaz gerekli olan ekipmanların hepsinin kurulumu ve nakliye sinide biz yapıyoruz.

Sizlere sunacağımız her şeyi sunmadan önce parti istediğiniz yere bakıyor ve ondan sonra sizlerin istekleri doğrultusunda yapıyoruz. Mesela mobil olarak kurduğumuz Müzik Sistemi Kiralama + DJ Hizmeti kurulumu yapılırken genek olarak çalışma yaparız. Bistro masaların kurulumunu ise gelecek konuklar nasıl rahat edecekse o şekilde kurumları gerçekleştiririz. Burada sizlere sunacağım örnek olarak DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( paket içeriği DJ + ışık sistemi ve müzik sistemi kiralama, 12 adet bistro masa, 60 kişilik yiyecek ve içecek ikramları, 2 garson temini her şey dahil olarak sunulmuştur ).

Burada herkes tarafından merak edilen İSTANBUL ATIŞALANI EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI neler yapar nasıl hizmet alırım gibi genel olarak bilgileri paylaşıyorum. Konukların gelmesi ve rahat etmesi için yapılan bu Nişan Töreni yada Söz Merasimi için ikramların hazırlanması ve birkaç ayrıntılı ekipman gerekli onları paylaşıyorum. Öncelikle konuk sayısına göre Sandalye Kiralama, Söz Masası Kiralama, Ev Süslemesi gibi ekipmanları sizlere profesyonel olarak biz sağlayabiliriz. Burada sizlere sağlayacak olan ekibimiz NİŞAN ORGANİZASYONLARI konusunda uzmanlaşmış ve bu işi profesyonelce yapan ekiplerden oluşmaktadır.

Sizlere gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama servisimizde gelen ekipmanların nakliyesi ve kurulumu gibi her şeyi biz sağlıyoruz. Sizler sadece neler istediğinizi bize bildirin sonrasında sizler için Nişan Organizasyon Fiyatları sunularak hizmet sağlanacaktır. Söz Kesme, Evde Nişan Töreni için sizlere Kokteyl Organizasyon Menüleri sağlayabiliriz. Görkemli ve başarılı Düğün Organizasyon Şirketleri arasında sizlere profesyonel olarak sunduğumuz bir çok hizmeti sırayla paylaşıyorum. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki özel tasarımcılarımız tarafından yapılan DÜĞÜN MALZEMELERİ KİRALAMA her şirkette bulunmamaktır. B

unları sizler için ekibimiz çalışarak ve konsept için süslemeler üreterek hazırladı. Siz hiç merak etmeyin düğün ekipmanlarını biz nakliyesini ve kurulumunu kendimiz yapıyoruz. Bizim sunduğumuz harika Düğün için Masa Sandalye Kiralama modellerini ayrıca farklı tasarımlarda alabilirsiniz. Ayrıca İstanbul Atışalanı Düğün Kokteyl Organizasyonu için farklı konseptler de sizlere özel tasarımlar hazırladık. Burada Düğün Kokteyli için gerekli olan her şeyi sizlere kendi depomuzdan sağlıyoruz. Her şeyi biz yaptığımız için sizlere en uygun DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI sunarak hizmet sağlarız.  En kaliteli ve şık sunumlara sahip Düğün Kokteyl Menüleri için sizlere sadece bir telefon uzaklığın dayız. Sizlere sunduğumuz ekipmanları görmek isterseniz depomuzda görebilir ve ürün çeşitlerine bakabilirsiniz. Sizlere sunacağımız Düğün Arka Fon Çiçek Kiralama modelleri farklı seçeneklere sahiptir.

İstediğiniz tasarımda Düğün için Gelin Yolu Süsleme ve Kiralama modellerimiz mevcuttur. Biz her zaman DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI için seçeneklerimizi çoğaltmaya ve sizlere en ihtişamlı etkinlikleriniz olması için çalışıyoruz. Sırada çalgısız ve oynaşmasız olarak kutlanan Nikah Organizasyonu için neler yapıyoruz.  Bu tarz etkinliklerde genel olarak belediye nikah salonları kiralanır ve mobil olarak kurulumları mızı oraya yaparız. Burada en büyük amaç nikah töreninden sonra ayrı bir alanda takı töreni kutlanır ve burada uzun kuyruklar oluşmaktadır. Onları düşünen ince düğün sahipleri konuklarının beklemesi sırasında onlara yiyecek ve içecek için Nikah Töreni Kokteyl İkramları talep etmektedir.

Burada sizlere İSTANBUL ATIŞALANI NİKAH ORGANİZASYON FİRMALARI arasında profesyonel hizmet ve taze ikramlarla hizmet sağlamaya hazırız. Şimdi sizlere sunacağım paketleri Cafe, Mağaza, Satış Ofisi, Otomobil Galerisi gibi yerlerin Açılış Kokteyl Organizasyonu için kullanıma uygundur. Burada ilk önce 100 kişilik bir konuk listemiz olsun biliyoruz çok heyecanlısınız sizin heyecanınıza bizde ortağız. Yapılacak olan mekana daha öncesinden bakılarak uygun yerlere kokteyl masaların kurulumu ile başlanmaktadır. Tabı servis masasında gerekli eğer uygun bir mutfak varsa servisi oradanda sağlayabiliriz. Konuklarınızın ilk geldiğinde onları markanızla karşılayacak olan bilgili Karşılama Mankeni bizim istediğimiz ürünlerin tanıtımını gerçekleştirir. Harika dinletilere sahip profesyonel Trio Müzik Grubumuz gelen tüm konukları hoş bir müzikle karşılayıp hoş geldiniz der.

Sonrasında garson ekibimiz gelen tüm konuklara yiyecek ve içecek servisi yaparak AÇILIŞ KOKTEYLİ başlamasını sağlamaktadır. Şimdi ise reklam ve tanıtım üzerine en başarılı İSTANBUL ATIŞALANI AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında yer alan şirketimiz sizlere nasıl hizmetler sunduğu hakkında bilgi sağlar. Burada 10 gün önce hazırlıklara başlamak çok önemlidir.  Baskılı balon ve el ilanlarının baskıdan çıkması bazen geç olabiliyor. Burada tercih olarak anonsları güzel yapabilen bir sunucu ve ses sistemi kurulumunun yapılması çok önemli bir ayrıntıdır. Burada kostüm karakterlerden oluşan el ilanı ve baskılı balon dağıtım ekibimiz cadde ve yolda dağıtımlarını yaparak tanıtıma yardımcı olur.

6 metre boyunda kurduğumuz tüp adam fly tüp oldukça başarılıdır herkes ona bakarak dikkat çeker. Burada Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama için kurduğumuz iş yerinin önünde oldukça büyük sıralar oluşur ve ilk günde etkili bir hizmet olması sağlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir