Genel

Düğün Kokteylleri

Tüm Türkiye’nin en çok tercih sebebi yemek hizmeti yerine etkinliklerde, Düğün Kokteyl Organizasyonları oluyor. Pek, bu kadar tercih edilmesinin birkaç örnekle sizlere hemen sunalım Düğün Kokteyl Organizasyonu nedir. Evliliğe ilk adımı atacak olan çiftler düğün yemeyi yerine hafif aperatif ikramlardan yana yapıyor tercihini. Bunun en büyük sebebi ise yemekli düğünlere göre Düğün Kokteyl davetlerinin daha kolay organize edilmesi ve catering kokteyl fiyatları maliyetinin düşük olmasıdır.

Gerekli olan mutfak, masa ve sandalyelerde bazı kiralanan yerlerde mevcut değil. Tabi’i ki düğün kokteyl organizasyonları için yükselten zengin ikram menülerde mevcut. Her yeni evlenecek çift düğün için değişik hayaller kurar mesela plaj düğünleri, tekne organizasyonları, kır düğünü gibi organizasyonun gerçekleşecek yerin istediği renklerde süslenmesini ister. Bunu yapmanın en cazip yolu düğün için kokteyl den yana seçini yapmaktır. İstanbul un her yeri bir birinden güzel Düğün Kokteyl daveti için çok müsait bir şehir. Örnek olarak Avrupa yakasında Sarıyer bölgesinde bir çok yer var kumsal düğünleri için ayrıca deniz manzaralı mekana sahip

Sarıyer mehmet restoran ta düğününüz için göz atabilir mekanı inceleyebilirsiniz. Aslında en etkili Düğün Organizasyon fikirleri, evlenecek çiftlerin çalışacakları firmanın örneklerine bakması ile olabilir. Ordan esinlenip sonrasında süsleme için renk seçimi sonrasında Düğün İkramları ve son olarak da müzik grupları bunların hepsini güvendiğiniz dostlarınızla paylaşın ve düşüncelerini alın. Bu şekilde acele etmeseniz ve iyi bir araştırma yaparsanız göreceksiniz ki düğün planlama isteğiniz daha güzel bir şekil alacak. Düğün Daveti için mekana göre mutlaka bistro masaları kiralama yaparken yeterli sayıda yapmanız gerekir.

Bistro masaları süsleme hizmeti alırken belinden fiyonk da bağlatabilirsiniz. Düğün Kokteyl için catering ikramlarının sunumlarını içeceklerin cam, yiyeceklerin porselen tabaklarda şık bir şekilde davetlilere sunulmasını unutmayalım. Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir düğün organizasyonu için mutlaka Catering Firmaları ile görüşerek fikirleri almayı unutmayın. Şimdiden en güzel, düğün organizasyonu sizin olması dileğiyle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir