Genel

İstanbul Bağcılar Organizasyon Şirketleri

İstanbul Bağcılar Organizasyon Şirketleri içinde sizlere sunduğumuz tüm hizmetleri profesyonel olarak sağlıyoruz. Amacımız en mutlu günlerinize ortak olup sizlere sorunsuz etkinlik hizmetleri sunmaktadır. Eğlenin en güzeli olan YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için sağladığımız bir çok eğlenceli paketler var. Bunları size sunarak çevremizdeki herkesin çılgınlar gibi doyasıya eğlenmenizi sağlıyoruz. Peki bunu nasıl sağlıyoruz hemen ayrıntılı olarak sizlere anlatalım ve sizinde bu konuda bilginiz olsun. Öncelikle her şey müzikle başlıyor tüm gelenlerin dans etmesi çok önemlidir. İlk olarak DJ Hizmeti ve Ses Işık Sistemi Kiralama ile etkinlik alanına mobil olarak kurulum yapıyoruz.

Partinizde başarılı bir Dj en güzel şarkıları çalarken servis ekibimizde gelen tüm konuklara DOĞUM GÜNÜ İKRAMLARI için hizmetler sunmaktadır. Bu Evde, Bahçede, Villada, Yazlıkta Parti Organizasyonu olsun gerekli tüm ekipmanları sizler için tedarik ediyoruz. Her zaman hedefimiz sizler gelen konuklarımızla eğlenirken sizlere sorunsuz organizasyon ve ikram hizmeti sunmaktır. Tabi konuklarınız gelmeden ortalama 3 saat öncesinde masaların kişi sayısına göre kurulumlarını gerçekleştirmekteyiz. Onlar geldiklerinde ise her şey tamama olup müzik ve servis başlar herkes eğlencenin tadına varmaktadır.

En popüler eğlence etkinlikleri sunan İSTANBUL BAĞCILAR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde sizlere bir birinden güzel hizmetleri bizde sunuyoruz. Sırada Kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti nasıl olur ve nelere dikkat etmek gerekir buradaki yazımızla her şey daha kolay olacaktır. Çocuk Doğum Günü Partilerinin yıldızı tabii ki onlar bir çok seçenek var eğlenceli yada süslemeli bir parti her şey size kalmış. İlk Doğum Günü Masası İkramları ve Hediyelikleri ile başlayalım. Bu tarz konseptli partilerde en çok istenen ise Doğum Günü Arka Fon AFİŞ Kiralama seçenekleri oldukça fazla olmasıdır. Bu yüzden ister çocuğunuzun resmi isterse sevdiğiniz bir kahraman özel tasarımcılarımız bunları sizler için yapmaktadır. Tabi bunun için 1 hafta öncesinde kendilerine bilgi verip anlaşmak gerekmektedir.

Eğlence talep edilen hizmetlerimiz arasında olan PALYAÇO HİZMETİ  + SİHİRBAZ KİRALAMA seçeneklerimiz arasında neler var hepsini paylaşıyorum.  Öncelikle Doğum Günü Sihirbazı 45 dakikalık harika bir görsel sihir numaraları yapmaktadır. Bu gösterideki amaç özellikle doğum günü çocuğunu sahnede unutulmaz gün olması için birlikte sihir yapmakta dadırlar. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 2500TL (  2 kişilik palyaço kiralama, doğum günü sihirbazı, çocuk masa sandalye kiralama, şişme oyun parkı temini, balon süsleme, ses sistemi ve sunucu her şey dahil. ).

Genel olarak NİŞAN ORGANİZASYONU özellikle evlerde yapılmakta ve süsleme kiralama gibi bir çok hizmetin karşılanması gerekmektedir. Biz bu anlamda seçenekler sunarak her şeyin eksiksiz olmasını sağlamaktayız. Burada gerekli olan NİŞAN MALZEMELERİ KİRALAMA seçeneklerinizde ilk olarak sizlere Nişan Hediyeliklere ve İkramlıkları ile başlayalım. En çok tercih edilenler arasında ise Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme seçeneklerimiz yer almaktadır.  Tabii ki Nişan Töreni ve Söz Organizasyonu için yiyecek içecek ikramları oldukça önem taşımaktadır.

Bu tarz Söz Merasimi İkramları için profesyonel bir Catering Şirketi ile anlaşmak en doğru tercih olacaktır. Tüm konuklarınız geldiğinde her şeyi bırakıp onlarla ilgilenmek hem size bir artı puan kazandırır hemde prestij sağlayacaktır. Konuklarımızla beraber harika bir gün yaşamanız ve her şeyin sorunsuz olması için ekibimizle çalışıyoruz. Sizler yetersi menü halında ve nasıl Nişan Süslemeleri olması istediğinize karar verin. Geriye kalan tüm hazırlıkları, servisi, ekipmanları her şeyi sizler için bu düşünüyor ve hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. Profesyonel catering ve süsleme hizmeti sunan İSTANBUL BAĞCILAR NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde en başkada yer almaktan onur duyuyoruz.

Tabi davetli sayısı burada çok önem taşır ve istediğimiz nişan menüleri hepsinin daha önceden hazır olması gelecek misafirlerinde sorun yaşamaması sağlayacaktır. Mesela Sandalye Kiralama, Nişan Tagı Süsleme gibi bir çok Her zaman sizlere destek sunan firmamız tüm etkinliklerinizde çözümlere sunmaktadır. Konuklarınız etkinlik sonunda mutlu olması bizim için çok önemli ve bu yüzden titizlikle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İstediğiniz süslemeler ve organizasyon bize anlattığınızda sizlere en uygun paketleri sunacağımızdan emin olabilirsiniz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 30 tane sandalye kiralama, 65 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 servis personeli, 4 adet masa temini, nişan masası süsleme ve kiralama, 65 adet nişan hediyelikleri, ikramlıkları her şey dahil.).

Gelin ve damatın en çok istediği en güzel DÜĞÜN ORGANİZASYONU benim olsun diyen çiftlere gerekli bilgileri burada sunacağız. İlk olarak çalışacağınız firma ile detayları görüşmek gerekir bir çok firma var dilerseniz araştırıp en kapsamlı olanı seçmek doğru tercihtir. Bu konuda herkes bir çok paylaşım yapmış ama bunu en doğru bilgileri emin onunki bu işi yapanlardan almak bir çok sorunun önüne geçmiş oluruz. Burada yapılacak olan düğün için olacak etkinliklerin hepsi çok önemli bu yüzden sevdiğiniz renkler istediğiniz konseptler hepsi bizim için çok önemli. En güzel süslemeler hep ayrıntılarda gizlidir bu yüzden ilk olarak Masa Sandalye Kiralama + Süsleme Hizmeti ile başlatmayalım.

Tabi burada biz geniş kapsamlı bir Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerine sahibiz. En başta seçenek olarak iki çeşit Düğün Tagı Kiralama seçeneklerimiz var biri yuvalarla biri ise kalp şeklinde ama bizim favorimiz kalp şeklinde olandır. En geniş ekipmanlara sahip İSTANBUL BAĞCILAR DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde bizde varız. Sizlerin hayallerini gerçekleştirmek için ilk günden bu yana sürekli olarak kendimizi geliştirdik. En geniş kapsamlı düğünleri yapabilmek içinden Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizi çok ama çok geliştirdik. Hayallerinizi bize anlatın ve beraber her şeye karar verelim böylece istediğiniz bir düğünü sizler için gerçekleştirebiliriz.

Çalınacak müzik seçiminden gelen konuklara yiyecek ve içecek ikramlarını kadar her şeyi beraber karar veriyoruz. Sadelikten hoşlanan müşterilerimizin öncelikli tercihi her zaman DÜĞÜN KOKTEYLİ olmasından yanayız. Burada eğer sizinde konuklarınız gençse size bu seçeneği incelemenizi öneriyoruz. Tabi yaşlılar içinde bura masa sandalye kiralama seçeneklerimiz var bunda sizler için temin edebiliriz. Ayrıca saray konseptinden oluşan Gelin Yolu Süsleme ve beyaz halı herkes tarafından oldukça beğenilmekte ve tercih sebebi olmaktadır. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4750TL ( 2 kişilik trio müzik grubu, 35 kişilik beyaz sandalye kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 1 karşılama hostesi, 4 kişilik servis personeli, düğün tagı ve gelin yolu süsleme konsepti). Belediye nikah salonları, bahçe, gemi gibi bir çok yerde Nikah Organizasyonu gerçekleşmektedir.

Tabi burada önemli olan bir Catering Hizmeti sunan yerle anlaşmak gerekir. Bir çok yer mekan sağlıyor ama NİKAH KOKTEYLİ için bir yerle anlaşmak ve hizmet almanızı önermektedir. İşte çözüm olarak sizlere gerekli tüm ekipmanları biz sağlıyoruz. Aklınıza ne gelirse gerekli olan her şeyi mobil olarak kuruyor ve size hiçbir sorun bırakmıyoruz. Tanıtım üzere en çok gerekli olan AÇILIŞ ORGANİZASYONU için gerekli bilgileri burada sizlere anlatacağım. Renk katacak olan uygulama öncelikle Açılış Süsleme ile bağlamak en güzel tercihtir.

Tabi uygulama yapılacak olan İŞ YERİ AÇILIŞI özellikle tabela renklerinden yapılan bir Balon Süsleme yapması gerektirmemektedir. En iyi yapılacak olansa her yerden görünen ve caddede karşıdan karşıya olarak yapılan süslemedir. Tabi çalışacak olan personelde burada profesyonel olursa herkes kendi işini yapar ve sorunsuz bir etkinlik olmasını sağlayacaktır. Ses getirecek bir açılış öncelikle Sunucu olması gerekmektedir onu Ses Sistemi Kiralama ekipmanlarımızla birlikte sunuyoruz. En başarılı İSTANBUL BAĞCILAR AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ olmaktan çok ama çok mutluyuz. Görevlendirdiğimiz sunucu istediğimiz kampanyaları ve yoldan geçen herkese mekanın yeni açılışın fırsatlarıyla dolu olduğundan bahseder. Bunlarla birlikte dans eden Palyaço Hizmeti de çok önem taşır müzikler eşliğinde dans ederek el ilanlarını dağıtması tanıtımı çok katkı sağlar.

Tabi en güzel olansa AÇILIŞ İKRAMLARI için taze olarak dağıttığımız Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama olmaktadır. Oldukça herkes tarafından çok beğenilmekte ve neredeyse izdiham olmasını sağlamaktadır. Eğer sadece gelecek konukların karşılanması isterseniz AÇILIŞ KOKTEYLİ tam size göre olmaktadır.Burada önemli olan konuklarınızın en iyi şekilde ağırlanması ve sizlere prestij kazanacak kadar güzel olmalıdır. Ekibimiz bu konuda uzman olup sizlere her şeyin en kalitelisini sunarak hiç sorun yaşatmamak dır. Mutlaka ekibimizin sizlere vereceği etkinlikleri göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Amacımız sizlere KOKTEYL ORGANİZASYONU sunarken en başarılı en kaliteli olarak sunmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir