Genel

İstanbul Göztepe Organizasyon Firmaları

İstanbul Göztepe Organizasyon Firmaları içinde sizlere deneyimli personeller ve profesyonel etkinlik ekipmanları ile hizmet sağlıyoruz. Her zaman içi n hedefimiz sizlere daha iyi etkinlik hizmeti sağlayarak daha başarılı olmaktır. En iyi AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında olmaktan çok mutluyuz. İlk önce yapılması gerekenleri anlatıp sizlerin bilgi almanızı sağlayacağım. İlk olarak reklam yada kokteyl olması konusunda hangisi olacağına karar vermektir. Eğer karar verdiyseniz o zaman hazırlıklara birlikte başlayabiliriz demektir.  Burada KOKTEYL ORGANİZASYONU için neler yapabiliriz sunumlarla sizlere anlatıyorum. Burada gelecek davetliler için telaş yapmanıza gerek yok profesyonel ekibimiz yapılacak her şeyin sizlere bilgisini verecektir. Mesela Açılış Kokteyli için kurulacak olan masaların yerleri, servis masaları nerede olacak, karşılama hostesi ve garsonlar gibi aklınıza takılabilecek her şeyin bilgisini sizinle paylaşıyoruz.

Açılış Etkinlikleri aslında bizlere en iyi reklam aracı olacaktır. Burada yapılacak olan her şey daha ilk günden dikkatleri çekmenizi sağlayacaktır. Önemli olan çalışacak olan personellerinde bu işi bilmesi ve ekip uyumları dır. Sadece bilmekte yetmiyor ekip arkadaşları ile iyi anlaşmalı ve verilen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir. Sırada tanıtım için gerekli ekibi sizinle paylaşıyorum. İSTANBUL GÖZTEPE AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2000TL paket içeriği ( 2 kişi palyaço kiralama, 2 kişi karşılama hostesi, 1 adet patlamış mısır arabası kiralama, sunucu ve ses sistemi temini, zincir balon süsleme ) her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur daha detaylı bilgi için müşteri danışmanımızla görüşmeniz gerekiyor. Sunduğumuz paket Market, Restoran, Cafe, Mağaza, Fırın, Kasap, Manav, Kreş İşyeri Açılışı için oldukça uygundur. Sizler için hazırladığımız EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için neler yaptığımızı ve sizlere sağladığımız kolaylık hakkında bilgiler sunacağız.

Gelecek konuklarınız için Söz Töreni İkramları sizlere sunacağımız yiyecek ve içecek menüleri ile her şey çok güzel olacaktır. Anlıyoruz biliyoruz çok heyecanlısınız gelecek konuklarda oldukça kalabalık ama yinede telaş yapmaya gerek yok. Biz yıllardır bu NİŞAN ORGANİZASYONLARI konusunda oldukça deneyimliyiz. Gelen konukları ağırlamak olsun ikram dağıtımları olsun her şeyi sırasıyla yapar ve sorunsuz şekilde hizmet sağlarız. Eğer Söz ve Nişan Organizasyon Fiyatları için bilgi istiyorsanız sizlere kampanyalı paketlerimizden öneririz ve düşük bütçelerle hizmet almanızı sağlarız. İşinde uzman ve deneyimli personellerle çalışan İSTANBUL GÖZTEPE DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizde varız. Her şey çok önemli etkinlik alanın Düğün Süslemeleri ve hazırlanmasına kadar dikkatli yapılması gerekiyor.

Bu alanda eğer gerçekten tasarımlı ve güzel ürünlere sahipseniz her şey kontrol altında demektir. Ama elinde düğün ekipmanları olmayan bir firma ile çalışırsanız bu büyük bir sorun olabilir. Bunlarla uğraşmak yerine anlaşın profesyonel bir şirket ile hiç telaş yaşamadan hizmet alın. Sizlere sunduğumuz Düğün Organizasyon Fiyatları ve hizmetleri ile rakiplerimiz arasında fark yaratıyoruz.  Sizlere sunacağımız Süsleme Malzemeleri Kiralama ile en güzel Düğün neden sizin olmasın. Her şey en ince ayrıntısına kadar planlanıp hazırlandıysa emin olunki çok güzel bir Düğün Kokteyl Organizasyonu olacaktır. Burada sizlerin hizmetinde olacak servis personelleri ve çalışma ekipleri gelen konukları en güzel şekilde ağırlamak için elinden gelenin fazlasını yapacaktır.

Sizle rede İSTANBUL GÖZTEPE DÜĞÜN KOKTEYL sırasında sadece konuklarımızla ilgilenmek kalır. Biz her zaman yaptığımız çalışmalarda en dikkat ettiğimiz zamanında hizmet ve ürünlerin kalitesidir. Bu yüzden yıllardır hep müşterilerimiz bizleri tercih etmektedir. Sırada EVDE, VİLLADA, YAZLIKTA YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için sunduğumuz etkinlikleri sizinle paylaşmaya geldi. Burada en güzel şekilde gelen konukları ağırlamak ve hizmet etmek olarak planlanmış bir etkinliktir. Profesyonel etkinlik hizmeti sunan İSTANBUL GÖZTEPE KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI sizlere bunu detaylı olarak sunumları yapacaktır.

Bizde yapabiliriz mesela  Parti Organizasyonu sırasında iyi bir dj ses sistemi ekipmanlarını kullanarak eğlencenin tavan yapmasını sağlayacaktır. Tabı gelecek konukların alkollü ve alkolsüz içeceklerinin dağıtılması gibi birçok ayrıntı vardır. Kurulacak olan bistro masalar ise parti başlamadan saatler önce hazır şekilde kurulması gerekmektedir. Tabi kurulacak olan servis masası da çok önemli bazı partilerde herkes kendi içeceğini getiriyor ve bizim garsonlarımıza dağıtılması için rica ediyorlar Sırada hepimizden fazla eğlenmeyi hak eden ve çok seven Çocuk Doğum Günü Partileri için sunduğumuz PALYAÇO KİRALAMA ve SİHİRBAZ HİZMETİ etkinliklerimizde neler yapıyoruz hemen paylaşalım sizinle.  Ortalama 2 saat boyunca palyaço çocuklarla oyunlar ve yarışmalar yapmaktadır. Bunlar (mantar toplamaca, halat çekme, çuval, bowling gibi oyunlardır. Ayrıca sosis balonlardan şekiller yapar ve çok güzel yüz boyama etkinliği düzenler.

DOĞUM GÜNÜ ANİMATÖRLERİ oldukça deneyimli ekipler oluşmaktadır. Sihirbazın gösterisi ise şapkadan tavşan çıkarma, ayrılan halkalar, sopa çiçek olursa gibi gösterilerde doğum günü çocuğunda alarak gösterisi devam eder unutulmaz bir gün sunar. Tabi bizim hizmetlerimiz bu etkinliklerle sınırlı değil şişme oyun parkı temini, çocuk masa sandalye kiralama, şeker masası ikramları, baby shower, 1yaş partisi gibi etkinliklerde sağlıyoruz. Kişiye özel DOĞUM GÜNÜ MASASI SÜSLEME ve KİRALAMA etinliğinde çok güzel tasarımları ekibimiz hazırlamaktadır. Burada özel olarak doğum günü hediyelikleri, doğum günü ikramlıkları, afiş, arka fon perde gibi ürünlerin tasarımlarınızı da biz yapıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir