Genel

Mezuniyet Organizasyonu

Bu yılki bahar şenliğiniz tarihtekilerden daha farklı daha canlı hazırlansın istemez misiniz? Sade konser günlerinden öte katılımcısı olacağınız oyunlar ve aktiviteler, sonunda kazanacağınız ödüller daha da unutulmaz kılacaktır bu yılı. Kurulacak stantlar ile kendi becerilerinizi sergileyebilecek ve satış yapabileceksiniz. Mesaj kutusu ile yıl boyunca söyleyemediklerinizi, içinizde tuttuğunuz duygularınızı Mesaj board’ a yansıtabilir ve paylaşabilirsiniz.  Hatırası kalacak hediyeler için çekiliş kutusu sonuçları heyecanlandıracak, becerilerinizi sergileyeceğiniz ödüller kazanacağınız açık alan animasyon oyunları ve canlı karaoke ile canlanacak ve ödüller kazanacak. Gün sonunda sahneleri dans ve gösteri gruplarına bırakıp eğlenceyi başlatıp, Dj ile açık hava partileri ve konserler ile coşacaksınız.

Mezuniyet Töreni ve okul organizasyonları için açık yada kapalı alanlara bistro masalar kurarak Kokteyl Hizmeti gibi çalışmalar yapıyoruz. İstanbul ve Türkiye genelinde bir Üniversite, Özel Kolej, Lise, İlköğretim Okulu gibi tüm şenlikler için sizlere hedeflediğiniz bir organizasyonu sorunsuz şekilde teslim ediyoruz. Tüm Okul Şenlikleri, Mezuniyet Organizasyonu için Malzemeleri bizden kolayca kiralayabilirsiniz. Biz gelip kurulumu ve nakliyesine kadar tüm zahmetli gerektiren işleri sizleri yormadan yapabiliriz. Sizlere farklı Organizasyon Paketleri oluşturabilir indirimli Fiyatları sunarak maliyeti düşük olarak çalışmalarımızı gerçekleştirilebiliriz.  Catering Hizmeti alırken en uygun fiyatlarla mal etmenin ve kaliteli hizmet almanın yolu Kokteyl Organizasyonları oluyor.

Yıl sonu Okuş Şenlikleri bistro masalarla uygun fiyatlarla bunu mal edebilirsiniz. Size özel bir Organizasyon Paketi oluşturabilir ve uygulaması yapabiliriz. Konuk sayısı ve istediğiniz Kokteyl İkram Menüleri hakkında bilgileri vermeniz yeterli olacaktır. İstanbul Anadolu Yakası olsun Avrupa Yakası olsun tüm organizasyonlarımızdan Fiyat fark etmeksizin yararlanabilirsiniz. Organizasyon için sadece Müzikleri, Konuşmaları gibi bilgileri bize vermeniz program akışını sağlayabilmemiz için önem taşır. Bahar Şenlikleri, Okul Şenlik Organizasyonu, Mezuniyet Töreni Nasıl Yapılır, Düzenleme, Nasıl Olur gibi Fikirleri sizlere müşteri temsilcimiz daha detaylı bilgileri verebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir