Genel

İstanbul Arnavutköy Açılış Organizasyonu

İstanbul Arnavutköy Açılış Organizasyonu için sizlere etkinlik işlerinde başarılı personeller ve son model ekipmanlarla hizmet sağlıyoruz. Etkinlikler için bilgi almak ve sunumlara görmek isterseniz müşteri temsilcimiz sizlere bekliyor. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL  ( 1000 adet baskılı balon, patlamış mısır arabası kiralama, 60 metre balon süsleme, 2 kişilik palyaço kiralama, sunucu hizmeti, 5 adet bistro masa, müzik sistemi kiralama her şey dahil.). Tanıtım için ilk günü değerlendirmek isterseniz bu konuda uzman ekibimiz sizlere yardımcı olabilir. Mesela ilk olarak İŞ YERİ AÇILIŞ SÜSLEME olarak başlayabiliriz. Mekanın giriş kısmını çok güzel bir dekorasyon hizmeti yanı Balon Süsleme ile işimize başlayabiliriz. Görünüm bir tanıtım kadar önemlidir yoldan geçen araçların ve yayaların dikkatini çekmeyi bu şekilde sağlayabiliriz.

Tabi yapılacak uygulama her Market, Mağaza, Cafe için farklı olabilir bunu en iyi anlayabilmek için mekanı incelemek ve ona göre hazırlıkların yapılması gerekmektedir. Tabi etkili bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU olması için dans eden palyaço hizmeti olması gerektiğini herkes bilir. Palyaçolara eşlik edecek profesyonel bir sunucu hem tanıtımlarımızı yapar hemde en güncel müzikleri çalarak dikkat çekmeyi sağlamaktadır. Tabi seçeneklerimiz oldukça fazla ama AÇILIŞ CATERİNG İKRAMLARI için sizlere önerebileceğimiz Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama + Dağıtımı oldukça herkes tarafından beğenilmektedir. Burada insanlar sıraya girer ve taze taze mısırlar pamuk şekerler alırlar buda herkesi memnun etmektedir.

Tabi bu seçeneklerin hepsini sizlere profesyonel olarak sunacak İSTANBUL ARNAVUTKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI vardır onlardan bu tarz bilgileri alabilirsiniz. Tabi gerçek bilgiler bu işi yapan kurumsal olarak çalışan şirketlerden alabilirsiniz. Biz her zaman doğru bilgiler vererek başarılı sonuçlar almanız için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Unutmayalım doğru bilgi almak ses getirecek bir açılış etkinliği kadar çok önemlidir. Gelecek konukların karşılanmasında en çok rağbet gören etkinliklerden olan AÇILIŞ KOKTEYLİ nasıl yapılır, nelere dikkat etmek gerek burada sizinle hepsini paylaşacağım. Eğer sizinde gelecek konuklarınızın sayısı belli olduysa onun için bir çalışma yaparak Açılış Kokteyl Menüsü hazırlayabiliriz.

Tabi ayrıca şık bistro masaların hazırlanması ve ona göre de düzenlenmesi gerekmektedir. Tabi burada en çok tercih eden yerler Kuyumcu, Eczane, Güzellik Merkezi, Satış Ofisi gibi açılış etkinlikleri olmaktadır. Tabi her mekanın yerine ve içerideki müsaitlik oranına göre etkinlikler yapılmaktadır. Bu yüzen mekanı görmek oldukça önemlidir bu sebeplerden dolayı zaman ayırıp mutlaka görmek oldukça önem taşımaktadır. Sizin için muhteşem bir Trio Müzik Grubu sağlayabiliriz tabi yanında hizmetinizde olacak servis personelleri ile birlikte konuklarınız en güzel şekilde karşılanacaktır. Bizim gibi profesyonel İSTANBUL ARNAVUTKÖY AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI sizlere bu konuda bir çok sunum yaparak kolayca tercihleri yapmanızı sağlayacaktır. Profesyonel olarak çalışma yaptığımızda sizlere bir birinden değişik sunumlar yaparak kolayca tercih yapmanızı sağlayabiliriz.

Bunun için müşteri temsilcimizle görüştüğünüzde bütçeler hakkında bilgi almanız çok kolaydır. Burada sizlere sunacağımız daha konuklar mekana gelmeden kağıda onları bekleyen Karşılama Hostesleri ekibimizde sizlerin hizmetinde olacaktır. Tabi bütçelere göre verilen hizmetler farklı olabilir bunu anlamanın yolu sunumlara bakarak hizmet almanızdır. Bizim sizlere sunacağımız daha fazla seçeneğimiz var onlar hakkında bilgi almak için bizi aramanız yeterlidir.

AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000TL ( trio müzik ekibi kiralama, 2 kişi karşılama hostesi, 10 adet masa kiralama, 4 kişilik garson temini, 100 kişilik açılış catering menüsü ( ara sıcaklı ikramlardan oluian paket, 70 metre balon süslemesi her şey dahil. Burada size sunduğmuz paketlerin farklı sunumlarıda var istediğiniz zaman hepsi için bilgi almanız çok kolaydır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir