Genel

İstanbul Cevizli Organizasyon Firmaları

İstanbul Cevizli Organizasyon Firmaları içinde uzman kadromuz ve profesyonel ekipmanlarımızla sizlere çözümlere sunuyoruz. Her zaman başarılı ekibimiz yapılacak olan tüm etkinlikler için profesyonel hizmet sağlıyor. Eğer tercihiniz DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU ise sizlere burada bir çok uygun bütçeli hizmetler sunabiliriz. Herkes düğünü için farklı konseptlerde hizmet istiyor kimi oturma düzenli kimi ise kokteyl tarzı ayakta. Burada aslında önemli olan nelerle sunulacağıdır mesela profesyonel Düğün Malzemeleri Kiralama ekibi sorunsuz etkinlikler sağlamayı hedefler. Ya acemi bir DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile çalışırsanız neler olabilir hepsi için yazımı hazırlıyorum.

Burada çalışacak olan personeller ve kullanılacak ekipmanlara göre her şey önem taşır. Düğün Kokteyli için masa kurulumları, kokteyl menüsü ve çalışacak personellere kadar biz sizlere sağlayabiliriz. Herkes her şeyi yapabileceğini söyleyebilir ama gerçekten profesyonel bir İstanbul Cevizli Düğün Organizasyon Firması ise elindeki ekipmanlarla sunumlar yaparak sizlerin fikir almasını sağlayacaktır. Burada Düğün Süsleme Konsepti özellikle en güzel dekorasyon seçenekler indedir. Biz Düğün Süslemeleri için üç ayrı süsleme çeşit kullanıyoruz bunlar DÜĞÜN ARKA FON, GELİN YOLU ÇİÇEK SÜSLEME, NİKAH MASASI KİRALAMA dan oluşmaktadır.

Hepsi bir birinden güzel olarak hazırlanmış özel tasarımcılarımızın hepsinde imza bulunmaktadır. Burada sizlere sunacağımız görsellerle birlikte seçim yapmanızı kolaylaştıracağımızı düşünüyorum. Bu Düğün Süsleme Malzemeleri herkese bulunmamaktadır biz kendimiz özel olarak yaptırdık sizinde bebeğinize eminiz.  Sizlere örnek olarak şimdi sunacağımız pakette istediğiniz özellikler mevcuttur. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( paket içeriği, vazo şeklinde büyük boy gelin yolu süsleme, beyaz halı, düğün tagı ( kalp şeklinde büyük), sahne kiralama, nikah masası süsleme ve temini, sandalye süsleme dekorasyonu her şey dahil olan bütçedir.) .

Sırada sizlere en bol müzikli en bol eğlenceli YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için uzman kadromuz neler yapıyor birlikte inceleyelim. Burada en çok amaç eğlenmek ve gelen konukları en iyi şekilde karşılamaktır. Ben kendim yaparım diyebilirsiniz fakat o zaman sizlerin bütçesini zorlayabilir. Dj ayrı yerden doğum günü ikramları başka yerden ses sistemi vb. bu şekilde olursa sizlere inanılmaz bir maliyet çıkacaktır. Bunun yerine İstanbul Cevizli Doğum Günü Organizasyon Firmaları arasından uzman bir ekiple anlaşmaktır. Böylece tüm gerekli ekipmanların bir firmadan gelmesi sorunlarında önüne geçecektir.

Sırada en çok konseptine sahip kişiye özel Doğum Günü Masası İkramları ve Hediyelikleri için sizlerle paylaşmaya. Burada özellikle 10 gün öncesinden mutlaka tasarımcımızla görüşüp Doğum Günü Konsepti Süsleme için kesinleştirmenin gerekmektedir. Burada bir çok ayrıntılı süslemelerin hazırlanması gerekmektedir. Sırada Çocuk Partisi için sizlere sunduğumuz Palyaço ve Sihirbaz Kiralama da neler yapıyoruz. Özellikle Doğum Günü Sihirbazı yaklaşık 45 dakikalık profesyonel bir gösteri sunmaktadır. Doğum günü çocuğu ve sihirbaz ile beraber çıkar ve sihir gösterisi yapmaktadırlar. Şapkadan tavşan, kuş, rakun, ayrılmayan çember, sopa mendil olursa, ayrılmayan çember gibi bir çok gösteri mevcuttur.

Profesyonel Doğum Günü Palyaçosu önce çocuklarla bir birinden güzel oyunlar oynar sonrasında yüz boyama ve sosis balon dağıtımı ile etkinlik hizmeti tamamlamaktadır. Bunların dışında sizlere sunabileceğimiz Şişme Oyun Parkı Kiralama ve Bubble Show (Baloncuk Gösterisi) içinde bizleri arayabilirsiniz.  Sırada en çok merak edilen etkinliklerden olan EVDE SÖZ ORGANİZASYONU için neler yapılır biraz bununla ilgili konuşalım. Burada ortalama müşterilerimizse bizden 50 kişilik Catering ve Organizasyon Hizmeti almaktadırlar. İkramlar başka yerden personel başka yerden kesinlikle önermiyoruz mesela bizim sunduğumuz paketleri inceleyelim.

Burada sizlere bir çok seçenekle hizmet sağlayacak olan İSTANBUL CEVİZLİ NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI ile konuşmak ve anlaşmak en doğrusudur. Bir çok yerden fikir alabilirsiniz ama en doğru seçenekleri sizlere yine bu işi yapan şirketler verecektir. Çoğu İnternet yazan şeylere pek inanmayın işi doğrusundan öğrenin.  Hem ayrıca bir çok sorunla uğraşacağınıza bunları bırakın gelen konuklarla hoş sohbetler yapın ilgilenin sizin yerinizde EVDE NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI içinde her şeyi sizlere biz sağlayalım.  Burada Söz Masası Süsleme, Hediyelikler, İkramlıklar, Arka Fon Kiralama gibi her şeyi  bizde bulabilirsiniz. Sizlere profesyonel olarak sağlayacağımız ekibi sürekli olarak bu tarz etkinliklerde çalışıyoruz.

Dışarıdan ekip almıyoruz hepsi referanslı ve eğitimli kadrolardan oluşmaktadır. İster Söz Merasimi olsun yada Nişan Töreni hiç fark etmez sizlere en iyi Catering Hizmeti sağlayacağımıza emin olabilirsiniz.  Dilediğiniz zaman söz kesme, gala, lansman, fuar, seminer, konferans için KOKTEYL ORGANİZASYONU hizmetimizden faydalanabilirsiniz.  Sırada markanızı yada işlerinizi ilk günden herkese nasıl tanıtabiliriz bunları ayrıntılı olarak sizlere sunacağım. Burada önemli olan yapılan hizmetlerdir mesela Açılış Organizasyonu için etkinliklerde doğru tercihleri yapmak sizlere kolayca başarıya götürür. Eğer güzel bir etkinlik olsun diyorsanız burada ( POPCORN)PATLAMIŞ MISIR + PAMUK ŞEKER ARABASI KİRALAMA oldukça etikili bir tanıtımdır. Tüm halka üçretsiz olarak taze taze dağıtılan bu AÇILIŞ İKRAMLARI oldukça rağbet görmekte sıralar oluşmaktadır.

En dikkat çeken diğer etkinlik ise İstanbul Cevizli Açılış Balon Süsleme uygulaması yapılmasıdır. Tabı dansçı Palyaço Hizmeti ellerinde el ilanları hem dans eder hemde broşür dağıtımı yapmaktadır. Ses de çok önemli unsurlardan mesela gümbür gümbür çalan bir müzik ilk günden tanınmayı kolaylaştıracaktır. Tabi bunlarla sınırlı değil uzun tahta bacak, açılış mankeni, robot dansçı, dj ve sunucu kiralama gibi daha bir çok hizmetimiz var müşteri danışmanımız sizlere bu konuda destek vermeye hazırdır.

Sırada ,se herkesin merak ettiği eğer AÇILIŞ KOKTEYL ORGANİZASYONU yaparsam kaça mal olur. İşte bu soruyu sürekli olarak duyuyoruz burada önemli olan sizlerin istediği hizmetler ve kokteyl menüleridir. Sizlere burada örnek olarak sunum yapıyorum AÇILIŞ KOKTEYLİ FİYATLARI 3000TL (paket içeriği 100 kişilik açılış catering hizmeti, 3 kişi garson temini, 2 kişi karşılama hostesi, 10 adet bistro masa kurulumu, balon süsleme dekorasyonu hepsi dahil olarak teklif verdik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir