Genel

Sünnet Düğünleri

Çocuğunuz ilk erkekliğe adımını attığı anda atık Sünnet Düğünü için hazırlıklar anne ve babalar için başlamış demektir. İlk olarak sünnet kıyafetinden başlanır sonrasında sünnet alışverişinde neler alınır diye hemen araştırmalar yapılır. İlk olarak sünnet kıyafeti almak için size Eminönü pazarını önerebiliriz. Orda çok çeşitli kıyafetleri bulabilirsiniz. Eğer satın almak yerine kiralama yapmayı düşünürseniz de seçenek olarak internette araştırma yaparsanız bunları sizlere sağlayabilecek firmalar bulabilirsiniz. Birde tabi sünnet mevlüdü yapmak isteyenler için yemek menüsü oluşturmak gerek bunu fazla düşünmeye gerek yok geleneklerimize göre plav, kavurma, ayran gibi kolay temin edilebilen ikramları alabilirsiniz.

Tabi Sünnet Düğünü Eğlencesi olarak düşünen aileler bir tekne, düğün salonu, kır alanı, havuz başı yada evde bir tören olması için araştırmaya başlar. En başta yapılması gereken kiralanan mekan için nelerin olmadığını kısaca anlamak gerekir. Sonrasında bir tekne düğünü, Kır Düğün Organizasyonu gibi yerler için gerekli ekipmanları bir Organizasyon Şirketi aracığı ile kiralamak gerekir.

Bunların tabi en başında sünnet taht organizasyonu en popüler olan hizmet geliyor. Bu hizmeti her gittiğimiz sünnet davetinde neredeyse hemen hemen görüyoruz.  Yeniçeri askerleri ile sünnet çocuğu taht eşliğinde gelen akrabaların ve konukların huzuruna çıkartılır. Biz bu sünnet tahtı kiralama servisimizi paket olarak sunuyoruz bunun yanında bir çok hizmet bulunmakta.

Sünnet için pamuk şeker arabası, palyaço kiralama, balon dekorasyonu, takı sandığı gibi çeşitli hizmet paketlerinden oluşuyor. Arıca sizin özel olarak farklı sünnet paketlerinden oluşan farklı teklifler hazırlayabiliriz. Bizden paket olarak sünnet için hizmet alırsanız fiyatları da indirimli olarak sizlere sağlayabiliriz. Bu sadece bizde değil Türkiye genelinde Sünnet Düğünü  Organizasyonu hizmet veren şirketler içinde aynıdır. Mutlaka anlaşmayı düşündüğünüz sünnet firmalarının önerileri dikkatle dinleyiniz hem zaman açısından hem de fiyat için sizlere kolaylık olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir