Genel

İstanbul Avrupa Yakası Organizasyon Firmaları

İstanbul Avrupa Yakası Organizasyon Firmaları arasında en başarılı şirketler arasında olmaktan onur duyuyoruz. Eğer sizinde bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa sizin için istediğiniz bir hizmeti gerçekleştirebiliriz. Mesela Avrupa Yakası Düğün Organizasyonu için bir Süsleme Firması arıyorsanız sizlere konsept olarak bir çok çalışma gösterebiliriz. Bu konseptlerde Masa Sandalye Süsleme ve arkası fiyonk bağlama ayrıca masa üstü süslemelerde şamdan, supla, çiçek gibi süslemelerde yapıyoruz. Eğer güzel bir evinizde Bahçede Nişan Organizasyonu düşünüyorsanız sizlere lazım olacak her şeyi sunabiliriz. İlk olarak Nişan Masası Arka Fon (Çiçek Süsleme ) Kiralama gibi hizmetler yer almaktadır.

Tabi Nişan Kokteyli ayakta düzen olarak en güzel konseptlerden biri. Biz size sadece Nişan Malzemeleri Kiralama Hizmeti vermiyoruz. Bunun yanında sizlerin hizmetinde olacak servis personelleri, taze ikramlar, ve şık ekipmanlarla bizi arayabilirsiniz. Biz bu güne kadar bir çok Açılış Organizasyonu ve Balon Süsleme Hizmeti verdik. Bu Avrupa Yakası için Market, Mağaza, Emlak Ofisi, İşyeri Açılış Organizasyonu gibi her alanda çalışıyoruz. Tabi sadece bunlar değil mesela Açılış Kokteyl Organizasyonu içinse çok şık masalar hazırladık güler yüzlü ekibimizle sizlerin telefonları bekliyoruz.  Tabi konukları çağırınız, dostlar, arkadaşlar hep birlikte Açılış Kokteylli için bekliyorsunuz.

Burada sizlere sunacağımız örnekler arasında bir çok hizmet var. Mesela Açılış Balon Süsleme bunu özellikle öneriyoruz tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Market Açılışları içinde farklı süsleme modellerimiz var. Tabi Mağaza Açılışı içinde hiç yorulmadan sizleri harika Avrupa Yakası Açılış Organizasyonları bekliyor. Bunlarla sınırlı değil tabıkı hizmetimiz mesela Nişan Töreni Avrupa Yakası için sağlıyoruz. Hemde sizlere Söz Organizasyon Fiyatları çok düşük maliyetlerle paketlerimizi incelemeniz gerekmektedir. Yılda bir kez olan ve eğlenceli Çocuk Yada Yetişkin Doğum Günü Organizasyonu için sizlere özel farklı paketler oluşturduk.

Açılış Organizasyonu İlk başta Çocuk Partileri için doğum günü sihirbazı, palyaço hizmeti, bubble show, robot man, çocuk masa sandalye takımı, balon süsleme, kokteyl tarzı ikramlar, şeker masası ikramları, arka fon kiralama, dj ve ses sistemi gibi her şeyi sizlere kendi ekipmanlarımızdan sağlıyoruz. Genlikle Yetişkin Partileri öze bir Kokteyl Organizasyonları sunumu ile gerçekleşiyor. Bir yandan dj müzik yayını yaparken bizde servis ikramlarını tüm gelen konuklara sağlıyoruz. Erkek çocukların en heyecanlı gününde Sünnet Düğünü Organizasyonu sırasında biz yanınızda olabiliriz. Mesela Sünnet Tahtı Kiralama – Balon Süsleme Yeniçeri Askeri gibi hizmetlerime sizlere uzman ekibimizle sunabiliriz. Yiyeceklerin en güzeli tabii ki Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama ile olur.

Düşünsenize tüm gelen çocuklar doğasına bu ikramlardan alırken yüzleri nasıl gülümser şimdiden görmüş gibi olduk. Tabi sadece bunlar yok mesela Limonatacı ve Osmanlı Şerbeti gibi farklı ikram .çeşitlerimizde mevcuttur.

İSTANBUL AVRUPA YAKASI ORGANİZASYON FİRMALARI ARASINDA SUNDUĞUMUZ SEMTLER.

Arnavutköy- Bahçeşehir – Avcılar – Zeytinburnu – Esenler – Esenyurt- Başakşehir – Bakırköy –-  Sultangazi – Şişli – Beşiktaş – Beylikdüzü – Bağcılar – Bahçelievler – Bayrampaşa –  Küçükçekmece – Beyoğlu –Mecidiyeköy –  Kemerburgaz – Büyükçekmece – Gaziosmanpaşa – Silivri – Kâğıthane – Sarıyer – Güngören- Çatalca – Eyüp – Fatih – Göktürk – İstinye – Ortaköy

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir