Genel

İstanbul Anadolu Hisarı Organizasyon Firmaları

İstanbul Anadolu Hisarı Organizasyon Firmaları içinde kullandığımız tüm ekipmanları sizlerre profesyonel olarak sağlıyoruz.  Bizleri her zaman ekip ve ekipmanlar için arayabilir tüm bilgiler hakkında bilgi alabilirsiniz. Şimdi ilk olarak Evde Nişan Organizasyon Firmaları arasında sunduğumuz Catering Hizmetleri için neler yapıyoruz hepsini paylaşıyorum. Öncelikle burada sunacağım her şeyin paket olacakta sunumu var onu belirtmek isterim. Gelen konuklar için EVDE NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI neler sunuyoruz, tavsiyeleri ile birlikte sunuyorum. Konuklarınız sayısı az ise sorun edecek hiç bir şey yoktur ama kalabalık bir grup olacaksa o zaman tekrar düşünün derim.

Sadece sorun yiyecek ve içecekler değildir mesela Sandalye Kiralama, Nişan Masası Süsleme, Ev Süsleme gibi bir çok ayrıntı var. İlk olarak eğer gelecek konukların sayısı belli olduysa bizden Söz Organizasyon Fiyatları için bilgi almanız çok kolaydır. Burada yapılacak olan ilk olarak Evde Söz Merasimi İkramları için bir menü seçmektir. Bu sunduğumuz menüler Nişan Kokteyli tarzı hafif atıştırmalıklardan oluşmaktadır dilerseniz ara sıcaklı menlerimiz içinde bilgi alabilirsiniz. Sizlere sunacağımız nişan masası kiralama, hediyelikler ve ikramlıklar dan oluşan bir çok paket mevcuttur. İstanbul Anadolu Hisarı Nişan Töreni İkramları için bilgilerini almak isterseniz müşteri danışmanımız sizlere yardımcı olacaktır.

Şimdi ise YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için sunduğumuz bir birinden farklı Catering Kokteyl Hizmetleri için sizlere neler sunduğumuz anlatıyorum. Genel olarak sunduğumuz bu partiler akşam saatlerinde ve gece saatlerinde başlamaktadır bu tamamen müşterimizle alakalıdır. Biz her zaman müşterilerimize ayak uydurur ve bize verdiği saatleri önemse ona göre hazırlıklarımızı sağlarız. Burada genel olarak yaptığımız tema KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi ama daha çok eğlencenin olduğu bir etkinliktir. Konuklar gelmeye başladığında onlara yiyecek ve içecek ikramları sunup masalarına görerek partinim yavaş yavaş müziklerle başlamasını sağlarız. . Profesyonel DJ ve Müzik Sistemi Kiralama ile tüm partiler eğlenceli geçmektedir.Şimdi ise en çok eğlenen oyunları seven Çocuk Partisi için sunduğumuz genel olarak hizmetleri sizinle paylaşacağım.

Çocuklar için Doğum Günü Sihirbazı neler yapıyor sadece gösteri yapmaz çocuklarda show ekler onlarla birlikte eğlenir. Ayrıca doğum günü çocuğuyla özel olarak ilgilenmekte ve onu tüm sihir numaralarına katarak harika bir parti olmasını sağlamaktadır. Doğum Günü Palyaçosu da yarışmalar oynatır, çuval, dart, mantar toplamaca, sosis balonlar, yüz boyama gibi etkinliklerle çocuk partilerine renk katar. Sırada en etkili İSTANBUL ANADOLU HİSARI AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında neler yapıyoruz onun bilgisini sunuyorum. Burada öncelikle iyi bir tanıtım olması için çalışacak personellerinde bu konu işi biliyor olması daha iyi olacaktır. Sonrasında Açılış Süsleme için yapılacak uygulamaya karar vermeden önce mutlaka çalışacağınız firma ile görüşmenizde önem taşımaktadır.

Biz sizin için Açılış Organizasyon Fiyatları 2000TL olarak örnek hazırladık. (Paket içeriği 2 kişilik palyaço kiralama, dj ve müzik sistemi, pamuk şeker arabası ve dağıtımı, 1 adet fly tüp temini, açılış balon süsleme her şeyi dahil olarak bütçe sunulmuştur.). Şimdi sizlerle Açılış Kokteyl Organizasyonu için sunduğumuz hizmetleri ayrıntılı olarak anlatıyorum. Burada ilk yapılması gereken ortalama 10 gün öncesinde her şeyin nasıl olacağı hakkında karar vermek gerekiyor. Ayrıca Açılış Kokteyl İkramları için hangi menüler olacağı da bilgisinin önceden verilmiş olması gerekirdi siparişler ona göre yapılmalıdır. Ara sıcaklı menüler ise taze olarak sunum yapılarak etkinlik alanında yapılmaktadır.

Biz gelen konukları kapıda  Trio Müzik Grubu ve Karşılama Hostesleri ile birlikte neşeli şekilde karşılıyoruz. Bu şekilde olunca AÇILIŞ KOKTEYL ayrı bir mutlulukla başlıyor sonrasında servis personellerimiz yiyecek ve içecek sunarak ikram hizmeti sunmaktadır Tabi daha öncesinden kurulan bistro masalara geçen konuklarımıza hosteslerimiz sizlerin markalarınız hakkında bilgi paylaşımları yapmaktadır. Sırada en başarılı İSTANBUL ANADOLU HİSARI DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde nasıl bu kadar tanındık hemen bilgisini verelim. İlk olarak biz zaman içresinde kendimizi sürekli olarak geliştirmeye çalıştık.

Bunu ya parkende Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanlarını mızın hep üstüne bir şey ekledik. Özel tasarımcılarımız hep bize yardımcı olup farklı fikirler sunarak bizim elimizdeki ekipmanların daha da gelişmesini sağladı.  Özellikle depomuzda bulunan Düğün Arka Fon, Gelin Yolu Süsleme Çiçekleri, Nikah Masası Kiralama modellerini mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Sizlere sunduğumuz bu konsepti Düğün Organizasyon Fiyatları 2500TL dir. Tabı bizim Düğün için Masa Sandalye Kiralama  modellerimizi farklı konseptlerde Süsleme de yatırabiliyorsunuz. Şimdi ise ayakta konukları karşılamayı seçen müşterimiz için Düğün Kokteyl Organizasyonu için neler yapıyoruz tüm bilgileri verelim.

Burada diğer masa sandalyeli düzene göre bu tarz düğünler daha uygun bütçelerle sunulmaktadır. Bazen müşterilerimiz bütçe için bazı müşterilerimiz ise İstanbul Anadolu Hisarı Düğün Kokteyli daha güzel buldukları için tercih ederler. Her zaman için tekne düğünü, kır düğünleri, plaj düğünleri için sizlere Kokteyl Organizasyonu için hizmet sağlayabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir