Genel

İstanbul Yeni Çamlıca Organizasyon Firmaları

İstanbul Yeni Çamlıca Organizasyon Firmaları içinde son sistemi ekipmanlarla ve profesyonel personellerle sizlere hizmet sağlıyoruz. Kullandığımız Son model ekipmanların hepsini hayatını kolaylaştırmak için etkinliklerde sizlere sunuyoruz. Bir çok belediye nikah salonlarında gerçekleşen törenler sade bir nikahla tamamlanıyor. Nikah Organizasyon Firmaları içinde bizler bu tarz etkinliklerde Catering Hizmeti sağlıyoruz. Bu tarz etkinliklerde Nikah Töreni Kokteyli için çeşitli hizmetler sağlıyoruz. Burada takı töreni için bekleyen nikah davetlilerine yiyecek ve içecek hizmeti sağlıyoruz. Eğer İSTANBUL YENİ ÇAMLICA KOKTEYL ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında FİYATLARI merak ediyorsanız telefonla bilgi almanız çok kolaydır.

İlk olarak sizlere Mağaza, Güzellik Salonu, Otomobil Galerisi, Market Açılış Organizasyonları için neler sunabiliriz ilk bunu paylaşalım. Genellikle Market Açılışları özellikle eğlencenin neşenin ve mutlulukların olduğu bir etkinliktir. Tabı dış mekanda kullanın alan özellikle Açılış Süsleme uygulaması her yeri ringa renk yapmasının da önemi var. Burada mekanın her yerine Balon Süsleme yerine özellikle dışarıdan çok daha kolay görünülen yerlere yapmak daha güzel olacaktır. Ya ellerinde broşürlerle neşe saçan palyaçolar yoldan geçen çocuklarla ilgilenir ve onlara balon hediye eder böylece çocuklarda mutlu olmuş olurlar. Bu hizmetin yanında özellikle Müzik Sistemi + D Kiralama hizmetinde mutlaka alın derim. Biraz sloganlarla dj elinde mikrofonlarla çok güzel tepki toplar ve mekanın yeni açıldığını herkesin duymasını sağlayacaktır.

Tabi burada etkinlik için çalışan ekip ve ekipmanlar bizim için çok değerli. Bu yüzden fly tüp, dansçı robot adam, tahta uzun bacak kiralama, şişme palyaço hizmeti gibi bir çok etkinliğinde sizlere sunuyoruz. Eğer bunların dışında daha neler yapabiliriz derseniz Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama da seçenekler arasındadır. Ücretsiz ve taze olarak iş yerinde sunulduğu zaman up uzun kuyruklar oluşmasına ve başarılı bir etkinlik olmasına yardımcı olacaktır. Size örnek olarak bir paket sunuyorum AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 1 adet pamuk şeker ve patlamış mısır arabası, dj, ses sistemi kiralama, 3 kişilik palyaço kiralama, uzun tahta bacak, havalı tüp herşet dahil olan tekliftir.) Sırada sizlere İstanbul Yeni Çamlıca Catering Organizasyon Firmaları içinde en şık Açılış Kokteyl Organizasyonu olması için bazı tiyo ve tavsiyeler paylaşıyorum.

İlk gün önemlidir birde davetlileriniz kalabalıksa daha da önemlidir. Her şey süper olması gerekli bu zaten olması gereken fakat olması içinde çalışan herkesin deneyimli olması gerekmektedir. Bunu anlamak için Açılış Kokteyl Firmaları ile anlaşmadan önce mutlaka daha önceki yaptığı etkinliklere bir göz atmayı unutmayın. Açılış Kokteyl Menüleri ve İkramları özellikle kolay atıştırmalıklardan oluşmasına dikkat ediniz. Sizlere burada en büyük desteği İstanbul Yeni Çamlıca Organizasyon Şirketleri verecektir bunuda bilmemiz gerekmektedir.

 Şimdi gördüğümüz en güzel düğün bizim olması için neler yapıyoruz bunun bilgisini DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlerle paylaşıyorum. Öncelikle çalışacağınız şirket ile daha önce sunduğu düğün örneklerini sizinle paylaşmasını mutlaka isteyin. Tabi Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama da burada çok önemli elinde yeterli ekipmanları var mı. Eğer varsa zaten her şey daha kolay olacaktır burada Düğün Organizasyonu güzel gösteren ekipmanların şıklığıdır.  Özellikle Düğün için Masa Sandalye Kirama modellerimize bakın sonrasında istediğiniz tarz ayrıca süsleyebiliyoruz. Biz çoğu zaman üçlü konsept ile hizmet sağlıyoruz mesela Düğün Arka Fon ve Çiçekli Gelin Yolu Süsleme en çok istek alan hizmetlerinizedir.

Tabı bunu beyaz halı, nikah masası süslemeleri ile konsept yapıp bu şekilde sunuyoruz. Farklı olarak sunduğumuz Düğün Kokteyl Organizasyonu içinde sizlere Catering Hizmetleri sunabiliriz. Burada sunduğumuz Düğün Kokteyli konsepti müşterilerimiz tarafından oldukça beğenilmektedir. Burada sizlerin istediği renklerde masalar, özel mumluklar, gelin yolu, düğün tagı kiralama gibi bir çok süslemeler ile sizlere sunuyoruz. Eğer istediğiniz farklı bir Düğün Kokteyl Menüleri varsa size özel farklı seçileceklerden ikramlık hizmeti sağlayabiliriz.  Sizlere örnek olarak sunacağımız ikramlıklar dan oluşan paketi bakabilirsiniz.

DÜĞÜN KOKTEYL FİYATLARI 4000TL ( paket içeriği 100 kişilik yiyecek ve içecek ikramları, 10 adet bistro masa, 3 kişilik servis personeli, 1 adet düğün tagı ve gelin yolu kiralama, servis ekipmanları her şey dahil olarak sunulmuştur.  Sırada en neşeli, eğlenceli, mutluluk dolu bir İstanbul Yeni Çamlıca Çocuk Doğum Günü Organizasyonu nasıl olur ayrıntıları sizlerle paylaşıyorum. Öncelikle bizler genel olarak tüm partileri Palyaço Kiralama için hizmet sağlıyoruz. Profesyonel Doğum Günü Palyaçoları çocuklara halat çekmece, mantar toplamaca, ya satarım, sosis balon, yüz boyama gibi bir çok mutluluk dolu eğlenceyi profesyonel olarak sağlamaktadır.

Tabi Sihirbaz Kiralama da sağlıyoruz sahne gösterisi 45 dakika sürer küçük büyük demeden herkesle sihir numaralarını paylaşır. Doğum Günü Sihirbazı sadece show yapmaz çocuklarıda sihirlerine katar onlarla dolu dolu eğlenceli saatler geçmesini sağlamaktadırlar.Şimdi dışarıdan bakıldığında sanki KOKTEYL ORGANİZASYONU oluyormuş gibi görünür ama biraz farklıdır. Profesyonel bir DJ + Müzik Sistemi Kiralama gibi bir çok ayrıntı var hatta dilerseniz bay ve bayan dansçı bile sahne alıyor. Burada önemli olan Catering Hizmetleri olmasının yanı sıra sizlerin çılgınlar gibi eğlenmesi için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Burada gerekli olan çalışacak personellerin uzman ekiplerden oluşması eğer olursa gelen konuklarınız çok keyifli parti eğlencesi yaşayacaktır.

Sırada İSTANBUL YENİ ÇAMLICA EVDE SÖZ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere sunacağımız bilgileri mutlaka okumalısınız. Burada her şey çok güzel olması sizlerinde biraz elindedir. 10 kişi konuk olduysa belki bunu karşılayabilirsiniz ama 50 kişi Evde Söz Töreni İkramları olacaksa işte sorun burda başlar. Üstelik sadece ikramla da bitmiyor Nişan Masası Süsleme, Sandalye Kiralama, Ev Süslemeleri gibi bir çokta ayrıntı var hepsini kendinizin yapması neredeyse imkansızdır. Bu yüzden Nişan Töreni için profesyonel Catering Organizasyon Firmaları arasından mutlaka biriyle anlaşmanız ve size sunulan paketleri değerlendirmeniz gerekiyor. Sizde sizlere örnek olarak sunum yapıyorum.

3000TL söz masası süsleme ve kiralama, 5 adet kokteyl masası, 50 kişilik yiyecek ve içecek kokteyl tarzı, nişan hediyelikleri, nişan tagı kiralama gibi her şey dahildir. ). Unutmayın ki sizlere Nişan Töreni ve Söz Merasimi için Malzeme Kiralama ve Süsleme Hizmeti gibi her şeyi uzman ekibimizle sağlıyoruz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir